- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Hehe acemiyik daha comeziz.d gecms olsun kuzum.aynen tatlm hayrlisi yaa. En son gonderdgn ifade ne kz sakizmi patlatyor tukurukmu atyor
Iyi yapyon kuzum okumak iydr:) ALLAH Emegini bosa cikarmasn kuzumocak canım. ya bu benım okudugum ikinci üni . suanda pişmaanım resmen bi tanesi neyine yetmedi diyomm kendim kasındım be
Tamam len tamam senın ıcın gıdıcem hıhıhıhıhiiii git işte beybiiii bizimde öylee git git bak git diyommmmmmmm
Hahahaha tükürük sandm kz ben .d.d ayy kuzum dua edinde bnm icn askerm yilbasndan once gelsn yaaa dagtm iznine cok mu sey istyrmSakız bebıs sakız Ahahahahaa Costum ayol
Tatlimm.cok sagol evet bugun is daha bi yogundu daha iyiyim :) alisiyorum sanirim.cok öksürüyorum acilden geldik simdi.sen nasilsin??Moralin nasil bugün insallah dunden iyidr :)
Ne demek canim iyi olda. Gecmis olsun kuzim dikkat et salgin oldu yaa bende oksryrdm sesmde kslmsti smdi gayet duzeldi şükürTatlimm.cok sagol evet bugun is daha bi yogundu daha iyiyim :) alisiyorum sanirim.cok öksürüyorum acilden geldik simdi.sen nasilsin??
Iyı yaptın bebıs.. Eeee sevdıcegıde gordun geldıııın 150lerıde devırdııın masallahkalp kalbe karşı kız hahahben de özledim yavrum yaaaa özledim geldim
Amin kuzucum sagol :)Iyi yapyon kuzum okumak iydr:) ALLAH Emegini bosa cikarmasn kuzum
sende bugun bi enerji patlaması var yaaav hayırdır yaavrukuşTamam len tamam senın ıcın gıdıcem hıhıhıhı
Amin kuzucum sagol :)
hamdolsunIyı yaptın bebıs.. Eeee sevdıcegıde gordun geldıııın 150lerıde devırdııın masallahDaha nooolsuuun mutluyuuuuss biiiis
Rabbim gonlundekını nasıp etsın bıtane..allahın ıznıyle yılbasından once gelsın ve yenı yıla sevdıcegınle gır ınsaAllah:)Hahahaha tükürük sandm kz ben .d.d ayy kuzum dua edinde bnm icn askerm yilbasndan once gelsn yaaa dagtm iznine cok mu sey istyrm
Ahahahahasende bugun bi enerji patlaması var yaaav hayırdır yaavrukuş
Amııııın bıtaneeeeem :)hamdolsunatarsa 149 çok şükür bitiyor ya gittim gördüm geldim çok güzeldiiiiii darısı başına fıstğıım
Hosgeldın tatlııımSelammm kizcelerrrbiri yilbasi mii dediii yilbasinda ne yapiciiiiz ühüüüü
Ben dedm kuzum hos geldn. Diyorm ins dagtma yilbasndn once izn verirler die yaaaSelammm kizcelerrrbiri yilbasi mii dediii yilbasinda ne yapiciiiiz ühüüüü
Oyy kuzum benim ALLAH razi olsun balim INSALLAH ALLAHim hepimzn gonlune gore versn insallah:)Rabbim gonlundekını nasıp etsın bıtane..allahın ıznıyle yılbasından once gelsın ve yenı yıla sevdıcegınle gır ınsaAllah:)
burdura gittim gördum askeriye cok guzel gercekteen.. normal merkezde biyerde :)ama sogugu kotuymus abım kotu hasta oldu orda dikakt etsiin. Aman kkuzuum masallah subanallah allah bozmasın mutlulugunuzuuAhahahahaAynen bebegım yaa costum yıne dalgalanıyorum beeeen ah yenı yenı sevdalanıyorum beeen Sevdıcek ustaya gectı ya bebegım onun guzel haberlerını aldım ondan mutluyuuuum Gazınoda rahatmıs kuzu saat 8.30a gelıyodu konustgmzda askm smdı gelsen smdı gorusuruz sehrın gobegınde burası dusundgmden daha ıyı dedı.. Cooook sukurrr Tek sıkıntı her hfta sonu carsı ıznı olmuyoms 2hftada 1mıs ama olsn
Hosgeldın tatlııımSevdıceklerle ayrı ılk ve son yılbasıııııı bebegımmm Aglama bakıyım kızarım baaak Hihihihihihi
Ben dedm kuzum hos geldn. Diyorm ins dagtma yilbasndn once izn verirler die yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?