2014 Yarenleri! :)

Tatlimm.cok sagol evet bugun is daha bi yogundu daha iyiyim :) alisiyorum sanirim.cok öksürüyorum acilden geldik simdi.sen nasilsin??
Ne demek canim iyi olda. Gecmis olsun kuzim dikkat et salgin oldu yaa bende oksryrdm sesmde kslmsti smdi gayet duzeldi şükür bende iyiym cok sukur tatlm

Hahahaha tükürük sandm kz ben .d.d ayy kuzum dua edinde bnm icn askerm yilbasndan once gelsn yaaa dagtm iznine cok mu sey istyrm
Rabbim gonlundekını nasıp etsın bıtane..allahın ıznıyle yılbasından once gelsın ve yenı yıla sevdıcegınle gır ınsaAllah:)

sende bugun bi enerji patlaması var yaaav hayırdır yaavrukuş
Ahahahaha Aynen bebegım yaa costum yıne dalgalanıyorum beeeen ah yenı yenı sevdalanıyorum beeen Sevdıcek ustaya gectı ya bebegım onun guzel haberlerını aldım ondan mutluyuuuum Gazınoda rahatmıs kuzu saat 8.30a gelıyodu konustgmzda askm smdı gelsen smdı gorusuruz sehrın gobegınde burası dusundgmden daha ıyı dedı.. Cooook sukurrr Tek sıkıntı her hfta sonu carsı ıznı olmuyoms 2hftada 1mıs ama olsn

burdura gittim gördum askeriye cok guzel gercekteen.. normal merkezde biyerde :)ama sogugu kotuymus abım kotu hasta oldu orda dikakt etsiin. Aman kkuzuum masallah subanallah allah bozmasın mutlulugunuzuu olsun kuzu onada sukur zamanla belkı her hafta cıkarrr gokhanında öyleydi ilk zamanlar sımdı her haftasonu carsısı var merkezde oldugu için ayy bende cok mutlu oldum seni böyle gorunce

Hosgeldın tatlııım Sevdıceklerle ayrı ılk ve son yılbasıııııı bebegımmm Aglama bakıyım kızarım baaak Hihihihihihi

Ühüüü çok üzünççç amaaaaa 2015e onlarsız giricez ama kavuşup bir dahaa hiiiiç ayrılmayacağızzz

Ben dedm kuzum hos geldn. Diyorm ins dagtma yilbasndn once izn verirler die yaaa

Ayyy öyle bi ihtimaliniz varsa süper olur kuzum inşallah oyle oluuurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…