AMIN kuzum insallah komutanlar demis aralgn 30undan oncede gnderblrz szi ocagn basndada die artk hayrlisi neyse olsun tatlm gonul ister yilbasndan once gelsn ama hayrlisi olsun:) her gunumz gectkce yaklasmamiz azliyor kuzu yaa 333 safak cok dha ama icm huzurlu cok sukur sıkıntı etmiyorm ALLAHima sukur bugnleride atlatcz insallah hayrlsyla tezkerelerni alrlar hepsi ins:)Ühüüü çok üzünççç amaaaaa2015e onlarsız giricez ama kavuşup bir dahaa hiiiiç ayrılmayacağızzz
Ayyy öyle bi ihtimaliniz varsa süper olur kuzum inşallah oyle oluuurr
bizim nasibimizde hayal etmek yetinmek var kuzum napcaksınhoşbulduk bebeğiim evet canım yaa taşındık ya onlara yakın olduk yürüme mesafesindeyiz daha sık görüşmeye başladık yaa bir aksilik çıkmazsaa telefon kullanmaya başlıycaz ya biz de
Amıııın sagol nıdakuşuuuumburdura gittim gördum askeriye cok guzel gercekteen.. normal merkezde biyerde :)ama sogugu kotuymus abım kotu hasta oldu orda dikakt etsiin. Aman kkuzuum masallah subanallah allah bozmasın mutlulugunuzuuolsun kuzu onada sukur zamanla belkı her hafta cıkarrr gokhanında öyleydi ilk zamanlar sımdı her haftasonu carsısı var merkezde oldugu için ayy bende cok mutlu oldum seni böyle gorunce
Amiin kuuzuum amiin. Bende seniii seviyomm kızzz çatlakAmıııın sagol nıdakuşuuuumAllah burdakı butun kızların sevdıceklerını rahat ettırsın ınsaAllaaah.. Sevıyom ya kız ben seniiiii
Kız allahu la deyısını dua edısını sevsınler senınkadeer balim kadeerr :) masallah kaynanayla aran hic bozulmaz insallah benimde en cok istedigim seylerden biri.. ailelerle iyi anlasilcak ki huzur olsunn .)
telefonaa cokkkkkk sevindimmmm kuzummmm ay cok rahatlicaksinizz he insallah halleder canim bak simdi dua ediyorum sizin icinnn basladim bilee
Allahu la ilahe illa huvel......
Kız allahu la deyısını dua edısını sevsınler senınIyı kalplı kuzucum benım..
Ayrılmıcass tabii kuzuuu.. Ask dolu gunler geciriceeees askerlerımız donunceeeeÜhüüü çok üzünççç amaaaaa2015e onlarsız giricez ama kavuşup bir dahaa hiiiiç ayrılmayacağızzz
Ayyy öyle bi ihtimaliniz varsa süper olur kuzum inşallah oyle oluuurr
Eline saglik kuzum ay gun gun dusince coook mutlu oluyorm ben yaa6 ARALIK 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ
TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:
MUTELLA
PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:
HUZURAERDİM / 52 ---ORDU
PLASLAN / 57--- SİNOP
PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:
MYNM / 88
OZGEEMRE / 88
NİDAGKHN / 97
ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
EFERVA / 133
WAİT_AND_WAİT / 133
EVMAKİNESİ / 134
TUCE_TUCE / 134
SAMOZLEM/134
PERİ__KİZİ / 135
PRENSES / 135
EFULİ__ / 135
POFUDUK16 / 149
YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:
EVREM2724 / 170
100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
PEMBECANTA / 225
ZAMANSİZ93 / 245
YESMCEYHN / 248
200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
UZAKMAWİ / 331
KAMUHE / 332
PANZEHİR121/ 332
DENİZLİLİLİLİ / 334
MLTM / 342
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ
Sagol bebegim ya ALLAH razi olsun bende uyumadan dua ediyorm hepimz icn:))saol balimm sende oylesinn, hepimiz icin dua ettim..
Tamam denizcik:) iyi geceler bende optum cok ALLAH rahatlk versn kuzuKızlaaaar ben yatıyorum artkkkk size iyi geceleeer cok cok cok optum siziii
inşallah canım benim, öyle malesef o kadar payı var ki ailelerin şu nişan döneminde gördüm ben bunu yani sevgiliyken lay lay lom ama nişanlanınca işin içine aileler girince pekte öyle tozpembe olmayabiliyor bazen her şey, ay inşallah rahatlarız kuzum yaa çok sağoll kurban olurum sana canım benim yaaaakadeer balim kadeerr :) masallah kaynanayla aran hic bozulmaz insallah benimde en cok istedigim seylerden biri.. ailelerle iyi anlasilcak ki huzur olsunn .)
telefonaa cokkkkkk sevindimmmm kuzummmm ay cok rahatlicaksinizz he insallah halleder canim bak simdi dua ediyorum sizin icinnn basladim bilee
Allahu la ilahe illa huvel......
fıstığım nerelerdesiin? hoşgeldiin6 ARALIK 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ
TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:
MUTELLA
PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:
HUZURAERDİM / 52 ---ORDU
PLASLAN / 57--- SİNOP
PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:
MYNM / 88
OZGEEMRE / 88
NİDAGKHN / 97
ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
EFERVA / 133
WAİT_AND_WAİT / 133
EVMAKİNESİ / 134
TUCE_TUCE / 134
SAMOZLEM/134
PERİ__KİZİ / 135
PRENSES / 135
EFULİ__ / 135
POFUDUK16 / 149
YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:
EVREM2724 / 170
100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
PEMBECANTA / 225
ZAMANSİZ93 / 245
YESMCEYHN / 248
200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
UZAKMAWİ / 331
KAMUHE / 332
PANZEHİR121/ 332
DENİZLİLİLİLİ / 334
MLTM / 342
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ
kızçeler günaydıııınnn, nasılsınız bakalıımm?
iyiyim kuzum çok şükür ben bu haftasonu evdeyim kolay gelsin sanaa ne iş yapıyorsun kuzumm?güanydın canımmm ...bugün yarım iş günüdeyim ..şu yarım gün varya bitiriyor beni ya ...özel sektör değilmi işte ....sen ansılsın kuzum
iyiyim kuzum çok şükür ben bu haftasonu evdeyim kolay gelsin sanaa ne iş yapıyorsun kuzumm?
seve seve kuzum, vallahi şimdi kayınvalidem arar ya akşama hadi gel bize diye oturamam yani evde o kesin hahahbasın yayın diyelim kuzum... ohh sen tadını çıkart bugün canım dinlen ..benim içinde dinlen valla :)
seve seve kuzum, vallahi şimdi kayınvalidem arar ya akşama hadi gel bize diye oturamam yani evde o kesin hahah
aynen öyle fıstığıımmmohhhhhh sefan olsun gez hayatım gezzzz :) yoksa bu kafamız nasıl dağıtırız ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?