2014 Yarenleri! :)

Ühüüü çok üzünççç amaaaaa 2015e onlarsız giricez ama kavuşup bir dahaa hiiiiç ayrılmayacağızzz

Ayyy öyle bi ihtimaliniz varsa süper olur kuzum inşallah oyle oluuurr
AMIN kuzum insallah komutanlar demis aralgn 30undan oncede gnderblrz szi ocagn basndada die artk hayrlisi neyse olsun tatlm gonul ister yilbasndan once gelsn ama hayrlisi olsun:) her gunumz gectkce yaklasmamiz azliyor kuzu yaa 333 safak cok dha ama icm huzurlu cok sukur sıkıntı etmiyorm ALLAHima sukur bugnleride atlatcz insallah hayrlsyla tezkerelerni alrlar hepsi ins:)

kadeer balim kadeerr :) masallah kaynanayla aran hic bozulmaz insallah benimde en cok istedigim seylerden biri.. ailelerle iyi anlasilcak ki huzur olsunn .)
telefonaa cokkkkkk sevindimmmm kuzummmm ay cok rahatlicaksinizz he insallah halleder canim bak simdi dua ediyorum sizin icinnn basladim bilee

Allahu la ilahe illa huvel......

Amıııın sagol nıdakuşuuuum Allah burdakı butun kızların sevdıceklerını rahat ettırsın ınsaAllaaah.. Sevıyom ya kız ben seniiiii

Kız allahu la deyısını dua edısını sevsınler senın Iyı kalplı kuzucum benım..

6 ARALIK 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ

TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:

MUTELLA

PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:

HUZURAERDİM / 52 ---ORDU

PLASLAN / 57---
SİNOP

PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:

MYNM / 88

OZGEEMRE / 88

NİDAGKHN / 97
ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:

EFERVA / 133

WAİT_AND_WAİT / 133

EVMAKİNESİ / 134

TUCE_TUCE / 134

SAMOZLEM/134

PERİ__KİZİ / 135

PRENSES / 135

EFULİ__ / 135

POFUDUK16 / 149

YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:

EVREM2724 / 170

100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:

PEMBECANTA / 225

ZAMANSİZ93 / 245

YESMCEYHN / 248

200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:

UZAKMAWİ / 331

KAMUHE / 332

PANZEHİR121/ 332

DENİZLİLİLİLİ / 334

MLTM / 342

ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR

ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ

Eline saglik kuzum ay gun gun dusince coook mutlu oluyorm ben yaa

inşallah canım benim, öyle malesef o kadar payı var ki ailelerin şu nişan döneminde gördüm ben bunu yani sevgiliyken lay lay lom ama nişanlanınca işin içine aileler girince pekte öyle tozpembe olmayabiliyor bazen her şey, ay inşallah rahatlarız kuzum yaa çok sağoll kurban olurum sana canım benim yaaaa

fıstığım nerelerdesiin? hoşgeldiin ellerine sağlıııkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…