hemde nasil:)Ahhh ahhh ne Guzel duygudur bilirim
aynen kuzum yaa fotograftan cikip gelse keşke:)yerim seni :) allah kavustursun tatlimmm
iyi aksamlar kuzuuum
oyyy bidigimm :) bende kiz bendeee :) bir opesim var kiii sormayin gitsinnn
yok kuzum sordum yemekhanede yasak dedi cuzdanindaa tasiyomus :)hahaha kesinlikle ne beklersin ki
canım günlük falan kullanılır niye kullanmasın hatıra soıuçta ama yeni de alınabilir tabikiii
iyiler kuzum bomba gibiler yaa evlatlarım beniimm canlarım
hoşgeldin canım, yolunda çok şükürr sen nasılsııın?
olsun kuzum benim bak bizimki taktı taktı şuan bende yüzük zayıfladı çocuk bir de çok sık çıkartmak zorunda kalıyorum orda burda kalıyor bazen en garantisi sende dursun dedi yüzük bende şuano an çıkartmış bulunmuştur merak etme takma öyle kafaya
kız bulduğuna şükret Allahım yaaaadeli
aynen kuzum ya telefonu hic elimdn birakmk istemiyorum,sürekli gözüm resimde :)Ben de tam bu moddayım 2 gündür, onun fotoğrafını koydum her yere, öyle özlemişim ki her baktığımda gözlerim doluyor
yok kuzum sordum yemekhanede yasak dedi cuzdanindaa tasiyomus :)
kizlar gunaydin ..moralim cok bozuk ya..
sevdicegim zor durumda,haftalardir hasta, bulunduğu karakolda revir yok,komutana soylmis gönderin bni hastaneye diye ölim mi napim demis..komutanda olurseniz ölün umrumda degilsiniz,tabuta sarar yollarım demis ya bu ne demk kizlar Allah aşkına. .dun sabahtan aksama kdr 10 kişiye tutanak tutmus yemekhanedeki pirincleri atmis yerlere, aksamda butun askerlerin sacini 2 numaraya vurdurmus..bu nasil bi insan ya deli olucam.
kizlar gunaydin ..moralim cok bozuk ya..
sevdicegim zor durumda,haftalardir hasta, bulunduğu karakolda revir yok,komutana soylmis gönderin bni hastaneye diye ölim mi napim demis..komutanda olurseniz ölün umrumda degilsiniz,tabuta sarar yollarım demis ya bu ne demk kizlar Allah aşkına. .dun sabahtan aksama kdr 10 kişiye tutanak tutmus yemekhanedeki pirincleri atmis yerlere, aksamda butun askerlerin sacini 2 numaraya vurdurmus..bu nasil bi insan ya deli olucam.
Yok artik yaaa nasil vicdanlari var boyle yaaa dedgi laflara baaakkizlar gunaydin ..moralim cok bozuk ya..
Ginaydn şekerim:)Günaydın kızlarr
fıstığım günaydııınGünaydın kızlarr
günaydın güzeliiimmGunayydinn tatliskolar:))
Nasilsn şekerim:)fıstığım günaydııın
günaydın güzeliiimm
kuzum parmaginda metal parcasi var onu aldırmasi gerekiyo..bide Boğazlari iltihaplanmis böyle 1 aydir top gibi şişlik var bzn cok zorluyor su icicek kdr bi bosluk kaliyo bogazimda diyoşaka gibi nedir bu ne kadar cani bir adam(?) bu! neyi var kuzum askerinin hastalık olarakk?
Nasılsın bebeğim :))Ginaydn şekerim:)
fıstığım günaydııın
günaydın güzeliiimm
iyiyim canım benim çok şükürr seni sormalı sen nasılsıın?Nasilsn şekerim:)
inşallah olumlu bir sonuç çıkar ya, çocuk haklı sağlık sonuçta önüne geçilmemesi lazım tedavi hakkı muhakkak olmalıkuzum parmaginda metal parcasi var onu aldırmasi gerekiyo..bide Boğazlari iltihaplanmis böyle 1 aydir top gibi şişlik var bzn cok zorluyor su icicek kdr bi bosluk kaliyo bogazimda diyo
komutani şikayet icin dilekce mi ne gondermisler inşallah olumlu bi sonuc cikar
iyiyim bebeğiiim sen nasılsın bakalıım napıyosunn?Nasılsın kuzucum :))
vicdan yok resmen cok sinirim bozuldu yaaYok artik yaaa nasil vicdanlari var boyle yaaa dedgi laflara baaak
yani ya gondersin ya da revir olsun karakoldaiyiyim canım benim çok şükürr seni sormalı sen nasılsıın?
inşallah olumlu bir sonuç çıkar ya, çocuk haklı sağlık sonuçta önüne geçilmemesi lazım tedavi hakkı muhakkak olmalı
iyiyim bebeğiiim sen nasılsın bakalıım napıyosunn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?