2014 Yarenleri! :)

yok kuzum sordum yemekhanede yasak dedi cuzdanindaa tasiyomus :)

kizlar gunaydin ..moralim cok bozuk ya..
sevdicegim zor durumda,haftalardir hasta, bulunduğu karakolda revir yok,komutana soylmis gönderin bni hastaneye diye ölim mi napim demis..komutanda olurseniz ölün umrumda degilsiniz,tabuta sarar yollarım demis ya bu ne demk kizlar Allah aşkına. .dun sabahtan aksama kdr 10 kişiye tutanak tutmus yemekhanedeki pirincleri atmis yerlere, aksamda butun askerlerin sacini 2 numaraya vurdurmus..bu nasil bi insan ya deli olucam.

yok kuzum sordum yemekhanede yasak dedi cuzdanindaa tasiyomus :)

şaka gibi nedir bu ne kadar cani bir adam(?) bu! neyi var kuzum askerinin hastalık olarakk?

İnsan demeye bin şahit.. Neyi var askerinin canım benim

Yok artik yaaa nasil vicdanlari var boyle yaaa dedgi laflara baaak

Benim sana herkesten çok ihtiyacım var anla. Bi ışık yak bu dipsiz kuyudan beni kurtarsanaa. Kimsenin yeri dolmaz herkes tek bu dünya da. Gel ne varsa razıyım yeter ki yürüyelim yan'yana.. canla bnm sarkm smdi calyor sizede paylasm dedm kzlarr ayu anilarm depresti yaaa

şaka gibi nedir bu ne kadar cani bir adam(?) bu! neyi var kuzum askerinin hastalık olarakk?
kuzum parmaginda metal parcasi var onu aldırmasi gerekiyo..bide Boğazlari iltihaplanmis böyle 1 aydir top gibi şişlik var bzn cok zorluyor su icicek kdr bi bosluk kaliyo bogazimda diyo
komutani şikayet icin dilekce mi ne gondermisler inşallah olumlu bi sonuc cikar

Nasilsn şekerim:)
iyiyim canım benim çok şükürr seni sormalı sen nasılsıın?

inşallah olumlu bir sonuç çıkar ya, çocuk haklı sağlık sonuçta önüne geçilmemesi lazım tedavi hakkı muhakkak olmalı

Nasılsın kuzucum :))
iyiyim bebeğiiim sen nasılsın bakalıım napıyosunn?

yani ya gondersin ya da revir olsun karakolda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…