2014 Yarenleri! :)

Çok şükür iyiyim canım :) sınav saatini bekliyorum 2de sınavım var sen napıyosun

Çok şükür iyiyim canım :) sınav saatini bekliyorum 2de sınavım var sen napıyosun

kuzum bak zamansızın askeriyle ilgili yazdığını da alıntıladım sana, sabahtan da girdin mi sınava nasıl geçti? iyiyim ben de işte öğleden sonra beyaz eşya ve küçük ev aletleri için alışverişe çıkacağım inşallah annem kayınvalidem ve görümcemle hihi

ayy saol kuzum

Hatayda nöbet değişiminde bir askerimiz şehit olmuş Allah ailesine sevdiklerine sabirlar versin

Yok canım sadece öğleden sonra sınavım vardı atlattım çok şükür :) ben de birazdan annemle gidicem english home madame coco gezicez biraz :))

yesmceyhn .!.:
Yok canım sadece öğleden sonra sınavım vardı atlattım çok şükür :) ben de birazdan annemle gidicem english home madame coco gezicez biraz :))
Kuzumm corluya madame coco acildimii

allah belasini....... diye beddua edicektim zor tuttum. gerizekali komutannnnn kendi ölsün de sarsinlar bakalim tobe tobe yaaaaa

Hatayda nöbet değişiminde bir askerimiz şehit olmuş Allah ailesine sevdiklerine sabirlar versin
amiiin Allah sabîr versin yakinlarona nasil olmus ki kuzum nobet degisim sirasinda derken

Kızlaaaar merhabaaa Napıosunuuuuuuz
merhaba fistigiiim disardan geldim simdi kayinvalidem annem ben eleltronikcileri gezdik sen napiyosun
Iyi aksamlar kizlaaar napionuz:))
iyi aksamlaarr iyi kuzum disardan geldim simdi annemlerle sen napiyosun

kizlar bugun arkadasimin nikahi vardi hersey cok guzeldi.. butun arkadaslarimin sevgilileri yanindaydi okadar kotu oldumm ki.. ama erdim keyfimi yerine getirdi moralimi duzeltti saolsun :) sonra daa cicegimi de kaptim kizlarrrr :)

Eklentiler

• image.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 57
kizlar bugun arkadasimin nikahi vardi hersey cok guzeldi.. butun arkadaslarimin sevgilileri yanindaydi okadar kotu oldumm ki.. ama erdim keyfimi yerine getirdi moralimi duzeltti saolsun :) sonra daa cicegimi de kaptim kizlarrrr :)
Tabi cnm insan kotu olur. Ama bunada sukur yaa az kaldi bak senin oyle dusun tatlm ALLAH buyuk sznde hepbrlkte olcgnz zaman gelecek. Hadi iysin cocegde kaptn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…