aynen öyleeeyani ya gondersin ya da revir olsun karakolda
iyiyim canım benim çok şükürr seni sormalı sen nasılsıın?
inşallah olumlu bir sonuç çıkar ya, çocuk haklı sağlık sonuçta önüne geçilmemesi lazım tedavi hakkı muhakkak olmalı
iyiyim bebeğiiim sen nasılsın bakalıım napıyosunn?
bebeğim pofuduga yazdim ordan okur musun telden giriyorum da zor oluyor yazmkİnsan demeye bin şahit.. Neyi var askerinin canım benim
kuzum parmaginda metal parcasi var onu aldırmasi gerekiyo..bide Boğazlari iltihaplanmis böyle 1 aydir top gibi şişlik var bzn cok zorluyor su icicek kdr bi bosluk kaliyo bogazimda diyo
komutani şikayet icin dilekce mi ne gondermisler inşallah olumlu bi sonuc cikar
Çok şükür iyiyim canım :) sınav saatini bekliyorum 2de sınavım var sen napıyosun
ayy saol kuzumkuzum bak zamansızın askeriyle ilgili yazdığını da alıntıladım sana, sabahtan da girdin mi sınava nasıl geçti? iyiyim ben de işte öğleden sonra beyaz eşya ve küçük ev aletleri için alışverişe çıkacağım inşallah annem kayınvalidem ve görümcemle hihi
başarılar bebeğim :)Çok şükür iyiyim canım :) sınav saatini bekliyorum 2de sınavım var sen napıyosun
aaaaHatayda nöbet değişiminde bir askerimiz şehit olmuşAllah ailesine sevdiklerine sabirlar versin
Hatayda nöbet değişiminde bir askerimiz şehit olmuşAllah ailesine sevdiklerine sabirlar versin
kuzum bak zamansızın askeriyle ilgili yazdığını da alıntıladım sana, sabahtan da girdin mi sınava nasıl geçti? iyiyim ben de işte öğleden sonra beyaz eşya ve küçük ev aletleri için alışverişe çıkacağım inşallah annem kayınvalidem ve görümcemle hihi
Hatayda nöbet değişiminde bir askerimiz şehit olmuşAllah ailesine sevdiklerine sabirlar versin
Kuzumm corluya madame coco acildimiiyesmceyhn .!.:Yok canım sadece öğleden sonra sınavım vardı atlattım çok şükür :) ben de birazdan annemle gidicem english home madame coco gezicez biraz :))
Daymglden yeni geldm tatlim. Seen napiosn:)Kızlaaaar merhabaaaNapıosunuuuuuuz
ohh ne güzel kuzummm ben elektronikçileri gezdimm ve bir sürü şey aldımmmm :))) nasıl geçti sınavv? :)Yok canım sadece öğleden sonra sınavım vardı atlattım çok şükür :) ben de birazdan annemle gidicem english home madame coco gezicez biraz :))
allah belasini....... diye beddua edicektim zor tuttum. gerizekali komutannnnn kendi ölsün de sarsinlar bakalim tobe tobe yaaaaakizlar gunaydin ..moralim cok bozuk ya..
sevdicegim zor durumda,haftalardir hasta, bulunduğu karakolda revir yok,komutana soylmis gönderin bni hastaneye diye ölim mi napim demis..komutanda olurseniz ölün umrumda degilsiniz,tabuta sarar yollarım demis ya bu ne demk kizlar Allah aşkına. .dun sabahtan aksama kdr 10 kişiye tutanak tutmus yemekhanedeki pirincleri atmis yerlere, aksamda butun askerlerin sacini 2 numaraya vurdurmus..bu nasil bi insan ya deli olucam.
amiiin Allah sabîr versin yakinlarona nasil olmus ki kuzum nobet degisim sirasinda derkenHatayda nöbet değişiminde bir askerimiz şehit olmuşAllah ailesine sevdiklerine sabirlar versin
merhaba fistigiiim disardan geldim simdi kayinvalidem annem ben eleltronikcileri gezdik sen napiyosunKızlaaaar merhabaaaNapıosunuuuuuuz
iyi aksamlaarr iyi kuzum disardan geldim simdi annemlerle sen napiyosunIyi aksamlar kizlaaar napionuz:))
Tabi cnm insan kotu olur. Ama bunada sukur yaa az kaldi bak senin oyle dusun tatlm ALLAH buyuk sznde hepbrlkte olcgnz zaman gelecek. Hadi iysin cocegde kaptn:)kizlar bugun arkadasimin nikahi vardi hersey cok guzeldi.. butun arkadaslarimin sevgilileri yanindaydi okadar kotu oldumm ki.. ama erdim keyfimi yerine getirdi moralimi duzeltti saolsun :) sonra daa cicegimi de kaptim kizlarrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?