Ne demek sekerim. Ben yarin alcam kz yakn olaydk alrdm sna verirdm valla:) resmini atrm sekerimHııııı tamam tenkyuuu bebeğiiiim
Bence kakolu bde sade yap beybi gene senbln tabi:)Kızlar sizce tarçınlı aşk kurabiyesı mi yapıyım? Kakaolu ve sade içerikli iki renkli kurabiye mi yapiyim?
sanki bana yapcan hee kuzum tarcin sevmem kakaolu olsun diyorum tee allahimmmmKakaolu ve sade yapiyim kuzularAyyy heycanlandım beee
Sanada yaparım bebeğimmmmmsanki bana yapcan hee kuzum tarcin sevmem kakaolu olsun diyorum tee allahimmmm
Aynen bencede yap resmini de at kuzum:) kzlar ben kacar kaynanaya gidyrm opuyorm hepinizi gelr gelmz gelrm buraya:)Kakaolu ve sade yapiyim kuzularAyyy heycanlandım beee
Slm syle kayınvalideciğine bebeğimAynen bencede yap resmini de at kuzum:) kzlar ben kacar kaynanaya gidyrm opuyorm hepinizi gelr gelmz gelrm buraya:)
ah tatlim ahh keskeeee :) bi araya toplanir yer yer dururduuukkkk :)))))Sanada yaparım bebeğimmmmmSen iste yeterkiiiii.. tek sorun çoook fzla mesafe var arada
ah tatlim ahh keskeeee :) bi araya toplanir yer yer dururduuukkkk :)))))
aynen bende kuzum yaaa :) bu aralar bende istemiyorum utu temizlik falan annem sen evlenince napcan diyoo :s ama hic icimden gelmiyo 1 2 aydir neden bilmiyorum kiEveeeeeet.. Ben çok severim pasta, börek, kek, kurabiye ve yemek yapmasınııııı.. Kafamı dağıtır, rehabilite eder beni bebişşiş Ama bulaşık kısmını pek sevmem
iyi diyelim ii olsun kuzum ..sen nasilsin?Naber tatlım :)
Yaaa şimdiki aklım olsa var ya kesin anasınıfı öğretmeni olurdumbişi sorcam kuzum sen bilirsin :) bu parti ve oyun evleri açmak için anasınıfı veya çocuk Gelişimi okumak gerekir mi?
:) nasılsın canım bakalım :)
Bazen olur bebeğim yaa.. Psikolojik heralde.. Senin yine anneciğin varmış bak ben yalnız oldgmdan yapanımda olmuyoaynen bende kuzum yaaa :) bu aralar bende istemiyorum utu temizlik falan annem sen evlenince napcan diyoo :s ama hic icimden gelmiyo 1 2 aydir neden bilmiyorum ki
yok yok resmen uzerimde usengeclik var kendimi taniyamiyorum onceden odami temizlemeden uyuyamazdim simdi aman diyip toplamiyorumBazen olur bebeğim yaa.. Psikolojik heralde.. Senin yine anneciğin varmış bak ben yalnız oldgmdan yapanımda olmuyoBazı zamanlar 2-3günlük bulaşık biriktiriyom Kendimde inanamıyorm kendime ama yapasım gelmiyo napiim
yok yok resmen uzerimde usengeclik var kendimi taniyamiyorum onceden odami temizlemeden uyuyamazdim simdi aman diyip toplamiyorumhic yakistiramiyom kendime
ay anne olmadan da zor valla, allah annesi yaninda olmayanlara sabir versin..
sen is icin baska sehirdeydin demi kuzum?
Daha iyi bebegim yakin olmak gibisi yok iyi anlasmak gibisi yok ALLAH bozmasn:)
amin canım benim çok sağolll Allah hepimizin ilişkilerini güzel kılsın inşallahALLAH bozmasin beybi :) dha iyi oyle sıkı fiki olmak:)
çok şükür canım beniim, evim tamamlanınca çekerim kuzum benim şu halini hiç çekesim gelmiyor doğrusuoo bitmis yavrum hepsini almissin ne guzel yaaa :) kusum evinin resimlerini cekersen cok isterim gormeyi yavrumm :)
iki renkli kurabiyeeeKızlar sizce tarçınlı aşk kurabiyesı mi yapıyım? Kakaolu ve sade içerikli iki renkli kurabiye mi yapiyim?
bana da demeyin yaa ben de diyetteyiimmmpasta kek borek demeyin ya :) bn diyetteyim
AMIN kuzum INSALLAH:)amin canım benim çok sağolll Allah hepimizin ilişkilerini güzel kılsın inşallah
çok şükür canım beniim, evim tamamlanınca çekerim kuzum benim şu halini hiç çekesim gelmiyor doğrusuçeyizlerimi falan da paylaşırım burada inşallahhh
iki renkli kurabiyeee
bana da demeyin yaa ben de diyetteyiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?