2014 Yarenleri! :)

Eveeeeeet.. Ben çok severim pasta, börek, kek, kurabiye ve yemek yapmasınııııı.. Kafamı dağıtır, rehabilite eder beni bebişşiş Ama bulaşık kısmını pek sevmem
aynen bende kuzum yaaa :) bu aralar bende istemiyorum utu temizlik falan annem sen evlenince napcan diyoo :s ama hic icimden gelmiyo 1 2 aydir neden bilmiyorum ki

iyi diyelim ii olsun kuzum ..sen nasilsin?

aynen bende kuzum yaaa :) bu aralar bende istemiyorum utu temizlik falan annem sen evlenince napcan diyoo :s ama hic icimden gelmiyo 1 2 aydir neden bilmiyorum ki
Bazen olur bebeğim yaa.. Psikolojik heralde.. Senin yine anneciğin varmış bak ben yalnız oldgmdan yapanımda olmuyo Bazı zamanlar 2-3günlük bulaşık biriktiriyom Kendimde inanamıyorm kendime ama yapasım gelmiyo napiim

yok yok resmen uzerimde usengeclik var kendimi taniyamiyorum onceden odami temizlemeden uyuyamazdim simdi aman diyip toplamiyorum hic yakistiramiyom kendime
ay anne olmadan da zor valla, allah annesi yaninda olmayanlara sabir versin..
sen is icin baska sehirdeydin demi kuzum?

Evet tatlım iş için.. 4sene oldu atanalı 2yılda üniversiteden 6yıldır ayrıyım ailemden Allahtan memlekete yakınım haftasonları fln gidip gelebiliyorum bebeğim

Daha iyi bebegim yakin olmak gibisi yok iyi anlasmak gibisi yok ALLAH bozmasn:)

ALLAH bozmasin beybi :) dha iyi oyle sıkı fiki olmak:)
amin canım benim çok sağolll Allah hepimizin ilişkilerini güzel kılsın inşallah

oo bitmis yavrum hepsini almissin ne guzel yaaa :) kusum evinin resimlerini cekersen cok isterim gormeyi yavrumm :)
çok şükür canım beniim, evim tamamlanınca çekerim kuzum benim şu halini hiç çekesim gelmiyor doğrusu çeyizlerimi falan da paylaşırım burada inşallahhh
Kızlar sizce tarçınlı aşk kurabiyesı mi yapıyım? Kakaolu ve sade içerikli iki renkli kurabiye mi yapiyim?
iki renkli kurabiyeee
pasta kek borek demeyin ya :) bn diyetteyim
bana da demeyin yaa ben de diyetteyiimmm

AMIN kuzum INSALLAH:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…