SEnde hos geldin tatlm ayy insan dsari cknca oyle gezmeye olsn otrmaya olsn hava alyor brazda olsa yaa:)ben de geldim fıstık hoşgeldin
nasıl gidiyor kuzu diyetamin canım benim çok sağolll Allah hepimizin ilişkilerini güzel kılsın inşallah
çok şükür canım beniim, evim tamamlanınca çekerim kuzum benim şu halini hiç çekesim gelmiyor doğrusuçeyizlerimi falan da paylaşırım burada inşallahhh
iki renkli kurabiyeee
bana da demeyin yaa ben de diyetteyiimmm
hoşbulduk kuzum, aynen öyle benim şuan sevdiceğimle çıkıp dolaşmaya ihtiyacım var moralim sıfırSEnde hos geldin tatlm ayy insan dsari cknca oyle gezmeye olsn otrmaya olsn hava alyor brazda olsa yaa:)
bndeeeeee cokkk özledimmçok özledim askerimii, çoookgel teskere gelll
8 kilo verdim kuzum hamd olsunnasıl gidiyor kuzu diyet
oooo 8 kilo muu superrrr8 kilo verdim kuzum hamd olsunetraftan gelen pofuduk harikasıın baya süzüldün lafları yetiyor zatennn
evet ya çok şükür kuzucuğummoooo 8 kilo muu superrrr
kuzuu hedef kac:)evet ya çok şükür kuzucuğumm
hedef bile çok ama zayıflamamış halimi siz düşünün hahaha hedef 65 Allah nasip ederseekuzuu hedef kac:)
Benm de ihtycm var be kuzum ah ah:)hoşbulduk kuzum, aynen öyle benim şuan sevdiceğimle çıkıp dolaşmaya ihtiyacım var moralim sıfır
ah ahBenm de ihtycm var be kuzum ah ah:)
ben 8 kilo verdim fıstığımm 10 kilo daha vermem lazım benimKim kilo verms goremedm yazilani ama bnde 67 kiloym suan yaaa sevdck izne geldgnde bana ddi nolms sna.d.d kilo verme ama yaksms dedi ben rahatsz oluorm ama yaa
Ah keske bnde kilo versem:) sevndm adina tatlm diyet mi yapion kz:)ah ah
ben 8 kilo verdim fıstığımm 10 kilo daha vermem lazım benim
Bende çooook özledimmmçok özledim askerimii, çoookgel teskere gelll
evet canım diyetteyim arada kaçamaklar var ama çaktırmaAh keske bnde kilo versem:) sevndm adina tatlm diyet mi yapion kz:)
amiinnn, inan bu son zor kısım kuzum ustaya da alıştı mı tamamdır Allahın izniyleBende çooook özledimmmAz önce konuştuk sevdiğimle, askere gittiği ilk günkü gibi hissettiğini söyled destek olmaya çalışıyorum bu ilk hfta alışma süreci diyorum ama zor dayandım konuşurken Rabbiiim sen bütün askerlerimize kolaylık veeer, onların yar ve yardımcısı ol
iyi akşamlar canıım hoşgeldiiinnn iyiyizz seni sormalı sen nasılsıın?Kızlar iyi akşamlar, nasılsınız :))
evet canım diyetteyim arada kaçamaklar var ama çaktırma
amiinnn, inan bu son zor kısım kuzum ustaya da alıştı mı tamamdır Allahın izniyle
iyi akşamlar canıım hoşgeldiiinnn iyiyizz seni sormalı sen nasılsıın?
orda kendi soyadım ya ondan bulamamışsındır kuzum mesaj atıyorum sana şimdi, ben de bekliyorum aynı şeyiÇok şükür canım bende iyiyim, askerim arasın diye bekliyorum.. Bu arada instagramda bulamadım seni :))
Hoşgeldin canımmm.. Rabbim bugünlerimizi aratmasınKızlar iyi akşamlar, nasılsınız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?