orda kendi soyadım ya ondan bulamamışsındır kuzum mesaj atıyorum sana şimdi, ben de bekliyorum aynı şeyi
Hoşgeldin canımmm.. Rabbim bugünlerimizi aratmasınBiraz keyifsizim ben.. Sen nasılsın?
dur bakıyorum canım şimdiTamam bebeğim hallettim :) bak instagrama dün aldığım çeyizlikleri koydum bakarsın :))
İnşallah cnm bnm yaa..evet canım diyetteyim arada kaçamaklar var ama çaktırma
amiinnn, inan bu son zor kısım kuzum ustaya da alıştı mı tamamdır Allahın izniyle
iyi akşamlar canıım hoşgeldiiinnn iyiyizz seni sormalı sen nasılsıın?
canım benim çok hoşlar Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallahTamam bebeğim hallettim :) bak instagrama dün aldığım çeyizlikleri koydum bakarsın :))
kuzummm amaa kendine gell gül bakalım birazzzİnşallah cnm bnm yaa..
Ben bugün memleketten denizliye döndüm 1 haftadır izinliydim..En son dağıtım iznindeyken aşkımla gelmiştim eve 2gun burda kalmıştık snra beraber aydına dönmüştük.. Şimdi yalnız eve girip onun eşofmanlarını çıkarttığı yerde görünce içim çok kötü olduAmin canım bugünümüze şükür :) şükür iyiyim canım sen neden keyifsizsin hasretten mi
canım benim çok hoşlar Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah
kuzummm amaa kendine gell gül bakalım birazzz
Ben bugün memleketten denizliye döndüm 1 haftadır izinliydim..En son dağıtım iznindeyken aşkımla gelmiştim eve 2gun burda kalmıştık snra beraber aydına dönmüştük.. Şimdi yalnız eve girip onun eşofmanlarını çıkarttığı yerde görünce içim çok kötü olduTlfdada sesini kötü duyunca dahada kötü oldum
öyle canım amiin, herkes aynı tepkiyi veriyor kuzum yaa bir de benim erkek kardeşim var onu görsen onunla nişanlım tıpa tıp aynı resmen sanırsın üçümüz kardeşizAmin canım inşallah :)) cümlemiz için dualarımız, maşallah çok benziyorsunuz ya ben çok benzettim :))
Doğru söylüyosun bebeğim bnm daha çok güçlü olmam lazım, gülmem lazımki aşkımada güç verebiliyim ona destek olabîliyimcanım benim çok hoşlar Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah
kuzummm amaa kendine gell gül bakalım birazzz
öyle canım amiin, herkes aynı tepkiyi veriyor kuzum yaa bir de benim erkek kardeşim var onu görsen onunla nişanlım tıpa tıp aynı resmen sanırsın üçümüz kardeşiz
ayneen bebeğimm direnin yarenlerDoğru söylüyosun bebeğim bnm daha çok güçlü olmam lazım, gülmem lazımki aşkımada güç verebiliyim ona destek olabîliyim
resmi gören abin mi? falan diyor yani yok nişanlım diyorum siz ne kadar benziyorsunuz öyleee falan tepkiler hep aynıAhahaha siz kardeşmisiniz diye soran çok olur :)) biz hiç benzemeyiz, görmüşsündür zaten :))
Sevdicekleri özlemek bile güzel dimi kuzuBenzer şeyi bende hissettim canım hislerini anlayabiliyorum, hala dolabımda eşyaları var baktıkça kötü oluyorum bir yandan da şükrediyorum.. Hasretlik öyle birşeymiş ki bu askerlik güzelce öğretiyor insana
ayneen bebeğimm direnin yarenler
resmi gören abin mi? falan diyor yani yok nişanlım diyorum siz ne kadar benziyorsunuz öyleee falan tepkiler hep aynıaynen siz çok farklısınız ama sen benim tam kafamda canlandırdığım gibisin kuzum nedense öyle bir izlenim bırakmışsın ben de
Sevdicekleri özlemek bile güzel dimi kuzu
tabiki iyi kuzumm kötü bir şey söylemek istemediiim, beğendimm siz de farklısınız ama çok tatlı bir halinizz var benzemiyorsunuz ama çok hoş bir çiftsiniz, ben de inanmazdım ama bizi görünce dedim demek ki benzenebiliyormuşAaa iyi olarak mı algılayayım kötü olarak mı kuzucum beğendin mi beni :)) çiftler birbirine benzermiş genelde bu lafa pek inanmam ama sizde doğruladım yani :))
Evet ve ona bunu hep söylüyorum seni beklemek bile güzel, özlem bastırıyor ama seni beklemek ağır gelmiyor bana diye, aşkısının da yüreği ferahlıyor böyle söyleyince :))
olsun kuzum ya tek dert kilo olsun.:)hedef bile çok ama zayıflamamış halimi siz düşünün hahaha hedef 65 Allah nasip edersee
tabiki iyi kuzumm kötü bir şey söylemek istemediiim, beğendimm siz de farklısınız ama çok tatlı bir halinizz var benzemiyorsunuz ama çok hoş bir çiftsiniz, ben de inanmazdım ama bizi görünce dedim demek ki benzenebiliyormuş
aynen canım benim gelinlik hatrına zayıflıyorum vallahiolsun kuzum ya tek dert kilo olsun.:)
bnde merak ediyorum yaaaaatabiki iyi kuzumm kötü bir şey söylemek istemediiim, beğendimm siz de farklısınız ama çok tatlı bir halinizz var benzemiyorsunuz ama çok hoş bir çiftsiniz, ben de inanmazdım ama bizi görünce dedim demek ki benzenebiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?