2014 Yarenleri! :)

Amin canım bugünümüze şükür :) şükür iyiyim canım sen neden keyifsizsin hasretten mi
Ben bugün memleketten denizliye döndüm 1 haftadır izinliydim..En son dağıtım iznindeyken aşkımla gelmiştim eve 2gun burda kalmıştık snra beraber aydına dönmüştük.. Şimdi yalnız eve girip onun eşofmanlarını çıkarttığı yerde görünce içim çok kötü oldu Tlfdada sesini kötü duyunca dahada kötü oldum

Benzer şeyi bende hissettim canım hislerini anlayabiliyorum, hala dolabımda eşyaları var baktıkça kötü oluyorum bir yandan da şükrediyorum.. Hasretlik öyle birşeymiş ki bu askerlik güzelce öğretiyor insana

Amin canım inşallah :)) cümlemiz için dualarımız, maşallah çok benziyorsunuz ya ben çok benzettim :))
öyle canım amiin, herkes aynı tepkiyi veriyor kuzum yaa bir de benim erkek kardeşim var onu görsen onunla nişanlım tıpa tıp aynı resmen sanırsın üçümüz kardeşiz

öyle canım amiin, herkes aynı tepkiyi veriyor kuzum yaa bir de benim erkek kardeşim var onu görsen onunla nişanlım tıpa tıp aynı resmen sanırsın üçümüz kardeşiz

Ahahaha siz kardeşmisiniz diye soran çok olur :)) biz hiç benzemeyiz, görmüşsündür zaten :))

Doğru söylüyosun bebeğim bnm daha çok güçlü olmam lazım, gülmem lazımki aşkımada güç verebiliyim ona destek olabîliyim
ayneen bebeğimm direnin yarenler

Ahahaha siz kardeşmisiniz diye soran çok olur :)) biz hiç benzemeyiz, görmüşsündür zaten :))
resmi gören abin mi? falan diyor yani yok nişanlım diyorum siz ne kadar benziyorsunuz öyleee falan tepkiler hep aynı aynen siz çok farklısınız ama sen benim tam kafamda canlandırdığım gibisin kuzum nedense öyle bir izlenim bırakmışsın ben de

Aaa iyi olarak mı algılayayım kötü olarak mı kuzucum beğendin mi beni :)) çiftler birbirine benzermiş genelde bu lafa pek inanmam ama sizde doğruladım yani :))

Sevdicekleri özlemek bile güzel dimi kuzu

Evet ve ona bunu hep söylüyorum seni beklemek bile güzel, özlem bastırıyor ama seni beklemek ağır gelmiyor bana diye, aşkısının da yüreği ferahlıyor böyle söyleyince :))

tabiki iyi kuzumm kötü bir şey söylemek istemediiim, beğendimm siz de farklısınız ama çok tatlı bir halinizz var benzemiyorsunuz ama çok hoş bir çiftsiniz, ben de inanmazdım ama bizi görünce dedim demek ki benzenebiliyormuş

Teşekkür ederim kuzucum Allah yakıştırsın hepimizi sevdiceklerimize :)) ee naptın bugün tatildi yarın pazartesiii iş iş iş

bnde merak ediyorum yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…