Hosbuldumm napiyosun canmmSelam bebeğim hoşgeldinn
Hosbuldumm napiyosun canmm
Ahh canm bende hep arastirma halindeyim bakip bakip hayaller kuruyorummNapıyım cakuruyorumm yorum öyle :)) ceyize merak saldım bu aralar araştırma yapıyorum :)) sen napıyosun kuzucum
Ahh canm bende hep arastirma halindeyim bakip bakip hayaller kuruyorummhic bende klasik bir pazar gunu gecirdmm
Başladın mı canım birşeyler almaya :)) biliyorum o klasik pazar günlerini, 4 aydan beri bütün pazarlar sıkıcı
Başladım canım yavaştan elimden geldiği kadar işe girdikten sonra hızlandırıcamDün ben sana çorluya madame coco açıldımı diye sormuştum ama görmemiştin sanırımm yok diye biliyorum orda açıldıysa göbek atıcam
Evet canım işe girince daha rahat alabiliyorsun tabi, biz ailemize yük olmayan istemeyen kızlarızGörmedim canım sorunu evet açılmış bana da annem söyledi gel gidip bakalım diye, her gün işe giderken orionun önünden geçiyorum ama girmek dahi istemiyodum tek başıma o yüzden öğrenmem zaman aldı :))
Gittim baktım canım yastıklar güzeldi, nevresim takımları çok soluk renkli geldi bana :))
English home daha renkli geliyor bana, ordan aldım birkaç bişey :))
Orasıda güzel canım ben beğeniyorum ikisinin tarzları hemen hemen aynı zaten çok cicişşşBazen güzel indirimler oluyor denk gelmek lazım iyi olmuş sevindim yaa bende artık martta gidip bakabilirim artık
Evet canım ben de indirimli ürünlerden tercih ediyorum gerçekten renkleri ve tarzları çok hoşuma gidiyortek başına bakmak istemiyormusun askerinin geleceği zamana mı bıraktın :))
Hem maddi açıdan bi para kazanmaya başlıyayım hayırlısıylahemde o olmadan oraya gelmek hiiiç içimden gelmiyorrrrr Zaten geldiğimdede kayboluyorum
ay zor valla guzelimmm :) allahtan yakinmissin :)Evet tatlım iş için.. 4sene oldu atanalı 2yılda üniversiteden 6yıldır ayrıyım ailemden Allahtan memlekete yakınım haftasonları fln gidip gelebiliyorum bebeğim
aa tatlim oyle dusunme ama bak sizin ilerde beraber oturacaginiz bi eviniz varrr dusunmesi ne guzelll :)amin canım benim çok sağolll Allah hepimizin ilişkilerini güzel kılsın inşallah
çok şükür canım beniim, evim tamamlanınca çekerim kuzum benim şu halini hiç çekesim gelmiyor doğrusuçeyizlerimi falan da paylaşırım burada inşallahhh
iki renkli kurabiyeee
bana da demeyin yaa ben de diyetteyiimmm
ayyyy benimde 10 hatta 15 kilo vermem lazim yavru yaaaaah ah
ben 8 kilo verdim fıstığımm 10 kilo daha vermem lazım benim
kizlaaaaar instagramim yok ama arkadasimin instasindan goreyim siziiiii :) ayy nolur noluuur :)
facem var tatliim ama erdi kizar diye korkuyom yaa :) buraya zaten zar zor alistirdim :) sormaya korkuyom valla :)Faceinde yokmu kuzuucummm
Neye kızar dıye korkuyorsunn canımm bizi eklemene miifacem var tatliim ama erdi kizar diye korkuyom yaa :) buraya zaten zar zor alistirdim :) sormaya korkuyom valla :)
evet kuzuum :) cunku burda ki herkesi potansiyel sapik gozuyle goruyoo :) bunlarin cogu erkek inanmiyosun diyo :)Neye kızar dıye korkuyorsunn canımm bizi eklemene mii
evet kuzuum :) cunku burda ki herkesi potansiyel sapik gozuyle goruyoo :) bunlarin cogu erkek inanmiyosun diyo :)
haklisin canim bende dedim bak erkek hissettikleri anda engelliyolar falan dedim ne isleri var ceyiz topiklerinde falan diyorum :) olsun diyo yapan yaparrr :)Sürekli yazanların erkek olma ihtimalleri çok zayıf değil mi canım, ayrıca erkek olarak kaynamaya çalışanların çoğu cinsellik konularında bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?