2014 Yarenleri! :)

Başladın mı canım birşeyler almaya :)) biliyorum o klasik pazar günlerini, 4 aydan beri bütün pazarlar sıkıcı

Başladım canım yavaştan elimden geldiği kadar işe girdikten sonra hızlandırıcam Dün ben sana çorluya madame coco açıldımı diye sormuştum ama görmemiştin sanırımm yok diye biliyorum orda açıldıysa göbek atıcam

Evet canım işe girince daha rahat alabiliyorsun tabi, biz ailemize yük olmayan istemeyen kızlarız Görmedim canım sorunu evet açılmış bana da annem söyledi gel gidip bakalım diye, her gün işe giderken orionun önünden geçiyorum ama girmek dahi istemiyodum tek başıma o yüzden öğrenmem zaman aldı :))
Gittim baktım canım yastıklar güzeldi, nevresim takımları çok soluk renkli geldi bana :))
English home daha renkli geliyor bana, ordan aldım birkaç bişey :))

Orasıda güzel canım ben beğeniyorum ikisinin tarzları hemen hemen aynı zaten çok cicişşş Bazen güzel indirimler oluyor denk gelmek lazım iyi olmuş sevindim yaa bende artık martta gidip bakabilirim artık

Orasıda güzel canım ben beğeniyorum ikisinin tarzları hemen hemen aynı zaten çok cicişşş Bazen güzel indirimler oluyor denk gelmek lazım iyi olmuş sevindim yaa bende artık martta gidip bakabilirim artık

Evet canım ben de indirimli ürünlerden tercih ediyorum gerçekten renkleri ve tarzları çok hoşuma gidiyor tek başına bakmak istemiyormusun askerinin geleceği zamana mı bıraktın :))

Evet canım ben de indirimli ürünlerden tercih ediyorum gerçekten renkleri ve tarzları çok hoşuma gidiyor tek başına bakmak istemiyormusun askerinin geleceği zamana mı bıraktın :))

Hem maddi açıdan bi para kazanmaya başlıyayım hayırlısıyla hemde o olmadan oraya gelmek hiiiç içimden gelmiyorrrrr Zaten geldiğimdede kayboluyorum

Hem maddi açıdan bi para kazanmaya başlıyayım hayırlısıyla hemde o olmadan oraya gelmek hiiiç içimden gelmiyorrrrr Zaten geldiğimdede kayboluyorum

Doğru haklısın canım çoğu şey maddiyata bakıyor, ben de biriktirip biriktirip harcıyorum Ahahah yok yok sen tek gelme buralara yavrum

Evet tatlım iş için.. 4sene oldu atanalı 2yılda üniversiteden 6yıldır ayrıyım ailemden Allahtan memlekete yakınım haftasonları fln gidip gelebiliyorum bebeğim
ay zor valla guzelimmm :) allahtan yakinmissin :)
aa tatlim oyle dusunme ama bak sizin ilerde beraber oturacaginiz bi eviniz varrr dusunmesi ne guzelll :)
ah ah

ben 8 kilo verdim fıstığımm 10 kilo daha vermem lazım benim
ayyyy benimde 10 hatta 15 kilo vermem lazim yavru yaaaa

Sürekli yazanların erkek olma ihtimalleri çok zayıf değil mi canım, ayrıca erkek olarak kaynamaya çalışanların çoğu cinsellik konularında bence
haklisin canim bende dedim bak erkek hissettikleri anda engelliyolar falan dedim ne isleri var ceyiz topiklerinde falan diyorum :) olsun diyo yapan yaparrr :)

biraz once dedim askerden gelde instagram acalim ona tamam dedi bakkk :)) onu actik mi gerisi gelirr hemen eklerim hepinizi kizlaaar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…