haklisin canim bende dedim bak erkek hissettikleri anda engelliyolar falan dedim ne isleri var ceyiz topiklerinde falan diyorum :) olsun diyo yapan yaparrr :)
biraz once dedim askerden gelde instagram acalim ona tamam dedi bakkk :)) onu actik mi gerisi gelirr hemen eklerim hepinizi kizlaaar :)
bizi henuz herkes bilmedigi icin ortak yapamiyoruz kuuzm.. ben kendi facemde sir gibi saklamak zorundayimOrtak açarsanız zaten sorun olmaz diye düşünüyorum canım bizim bütün sosyal medya hesapları ortak :))
evet kuzuum :) cunku burda ki herkesi potansiyel sapik gozuyle goruyoo :) bunlarin cogu erkek inanmiyosun diyo :)
kıyamam yaaa gelin feysee görün hıhhhbnde merak ediyorum yaaaaa
selam fıstığım hoşgeldinSellammm kuzucuklarrr
orası öyle kuzum çok şükür ama ne bileyim yaa arada sinirlerim tepeme çıkıyor yarım olduğunu düşününceeeay zor valla guzelimmm :) allahtan yakinmissin :)
aa tatlim oyle dusunme ama bak sizin ilerde beraber oturacaginiz bi eviniz varrr dusunmesi ne guzelll :)
ayyyy benimde 10 hatta 15 kilo vermem lazim yavru yaaaa
ya kızım feysten ekle gör erkeksek sil Allah Allahhh enişte duy sesimiziii bir şey olmazzfacem var tatliim ama erdi kizar diye korkuyom yaa :) buraya zaten zar zor alistirdim :) sormaya korkuyom valla :)
ayy ne bileyim denemek lazım da ben yine de istemem ya güvenemem sankiiikizlar ya burda album varya sadece takip ettiklerimiz resimlerimizi gorebiliyo az once baktimm.. aslinda burayi da sosyal medya gibi kullanabiliriz :) album yapip sadece belirli kisilerin gormesini saglayamaz miyiz?
hahahakıyamam yaaa gelin feysee görün hıhhh
selam fıstığım hoşgeldin
orası öyle kuzum çok şükür ama ne bileyim yaa arada sinirlerim tepeme çıkıyor yarım olduğunu düşününceee
ya kızım feysten ekle gör erkeksek sil Allah Allahhh enişte duy sesimiziii bir şey olmazz
ayy ne bileyim denemek lazım da ben yine de istemem ya güvenemem sankiii
hosgeldin yavrukusuuuumkızçeleeer çok yoğunduk bugün misafir üstüne misafir Allah bugünlerimizi aratmasınnn sonunda gelebildim
hahahakiz ben size guvenmediginden olurmu hiccc hadi ekleselim sonra silelimm ama ben erdiyi ikna edene kadaar
hoşbuldukk, ya şimdi et ikna işte göster bizi de bak ne kadar masum kızçeler kalsın aşkım nolcaaaakkk de o da kıyamaz sana tamam der oldu bu işhosgeldin yavrukusuuuum
kiz telefonda sirinlik yapmam lazim ozaman bisey diyemiyohoşbuldukk, ya şimdi et ikna işte göster bizi de bak ne kadar masum kızçeler kalsın aşkım nolcaaaakkk de o da kıyamaz sana tamam der oldu bu iş
kiz telefonda sirinlik yapmam lazim ozaman bisey diyemiyoyarin yumusatirim ben onu kuslaar ozelden yaziyorumm
ohh ne güzel bugün çarşıdayken aradı 3 DAKİKA-CIK konuştuk az önce aradım uyumuş öfHeyoooo yine aşkitomla konuştuuuuummmÇoooook mutluyuuuuuum iyiki ordaki arkadaşı yedek tlfnunu vermiş aşkımaaa tuvalete diye çıktıkça bile arıyoo konuşuyoruuuuz Ben aşkımı çooook seviyorum yaaa
hadi güveniyorum sanaaa ekleşiyoruz değil mi şimdiiii
kiz telefonda sirinlik yapmam lazim ozaman bisey diyemiyoyarin yumusatirim ben onu kuslaar ozelden yaziyorumm
bizi henuz herkes bilmedigi icin ortak yapamiyoruz kuuzm.. ben kendi facemde sir gibi saklamak zorundayimailem akrabalarim gununden once ogrenirseler kotu olur oyuzden facemde erdimin resmini paylasamiyorum bile.. erdinin ailesinden herkes bilmedigi icin sadece arkadaslarina actik albumumuzu onlar goruyo
ohh ne güzel bugün çarşıdayken aradı 3 DAKİKA-CIK konuştuk az önce aradım uyumuş öf
Ozmn sizde yarın konuşursunuuuuuuuz hemde taaam 1 saaaaatohh ne güzel bugün çarşıdayken aradı 3 DAKİKA-CIK konuştuk az önce aradım uyumuş öf
aman aynen bizimki internete girmeye bile tenezzül etmedi çok sinirliyim şuanBenim sevdiceğin de çarşısı vardı bugün, en son internette konuştuk birazdan giricem askeriyeye dedi, saat kaç oldu hala aramadı mesaj atmadı merak ettim
arasın bak 1 saat konuşmak nasıl oluyor göstereceğim ben onaaaaOzmn sizde yarın konuşursunuuuuuuuz hemde taaam 1 saaaaatAllaam pofuduk yarın sevdiceğiyle çok çok çok konuşsun işşallaa.. Sübaneke dinimis ami
hoşgeldin fıstııkBen geldim beybiler:)
Hos buldum şekerim:) napyrsun bakemarasın bak 1 saat konuşmak nasıl oluyor göstereceğim ben onaaaaamin tabi
hoşgeldin fıstıık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?