2014 Yarenleri! :)

kızlar ben geldiiim geçen hafta Kayserideyken hat almıştık sevdiceğe diğer operatör pek çekmiyordu askeriyede, telefon sokma olayımız vardı bir de biliyorsunuz yarım saat önce falan yeni aldığı hat açıldı hala daha açık ama mesaj arama hiçbir şey yok telefon ayarlarını hat ayarlarını falan yapıyordur diye avutuyorum şuan kendimi

Kuzum bnm askerde gecirdi tel. Binde bir yazıyor firsat buldukca yazarlar ne deet edyn tatlm her dkka elnde tutack dgl ya yaklnsnmi ALLAH korusin kz

Kuzum bnm askerde gecirdi tel. Binde bir yazıyor firsat buldukca yazarlar ne deet edyn tatlm her dkka elnde tutack dgl ya yaklnsnmi ALLAH korusin kz
olsun canım bizimki de yeni açtı şimdi işte yarım saattir falan açık ama işi vardır tam içtima saati bir de o yüzden yazmıyorum onun aramasını/yazmasını bekleyeceğim, öyle bitanem Allah korusun da yine o mesajı o aramayı o kadar görmek istiyor ki insan kaç gündür adam akıllı konuşamıyoruz
Dmi kuzu dogru diyon derim al bu ödülü hak kazandin hahah:)
aynen tebrikler
İyi akşamlar kızlarrrr :)) P pofuduk16 inşallah sorunsuz bir şekilde telefon kullanırsınız bebeğim gerçekten rahatlık :)
iyi akşamlar fıstığııım, inşallah canım beniiim çok sağoll muhakkak öylediir

Nasılsın bebeğim Rahatlık evet ama hep whatsapp a girsin istiyorum saat başı bakıyorum

Aynen tatlm. Insan beklyr mesjlasmk konusmak.s yazar bebegim m.etme insallah hepmze yazarlar

Nasılsın bebeğim Rahatlık evet ama hep whatsapp a girsin istiyorum saat başı bakıyorum
iyiyim fıstığım çok şükür sen nasılsın? o da olur kuzum whatsappta olur ben de şuan mesaja bile şükredecek durumdayım

Aynen tatlm. Insan beklyr mesjlasmk konusmak.s yazar bebegim m.etme insallah hepmze yazarlar
aynen kuzum, amiiin inşallah amiinnn

uyuma kızz sevdiceğinin sesini duy da yat
Öyle yapmak için çabalıyorum kuzum.. Bu hastane git gide daha kötü oluyo yaa Vardiya başlattılar şimdi her hfta 2hemşire vardiyaya geliyo ama gunduz o 2hemşirenin yerinede hasta alıyoruz.. Başka personelde vermiyolar Amaç hastalara hizmet yada fayda sağlamal değil.. Tamamen hastane para kazansın Yazık yaaa vatandaşlarda devlet bize hizmet sağlıyo diye seviniyo.. Pehhh

Dinleme kizzz pop dinle hadiseden prenses dinle roman havasi dinle oyna yandan yandan
aman istemiyorum pop mop aşkım arasın yeter onun sesi en iyi müzik bana

doğrudur kuzum bilmem mi ya. iş dert tasa hep vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…