2014 Yarenleri! :)

bu hafta baslıyorum canım allah nasip ederse yarın evrakları hazırlamaya baslıcam :) evett çok şükür ya ikimizde aynı gun gıttık gorusmeye ıkımzde alındık

Hahahaha dimi ya aynı anda alındık bende yarın evrakları tamamlayıp öbür gün başlıyorum hakkımızda hayırlısı inşallah güzel şeyler olurrr

Hahahaha dimi ya aynı anda alındık bende yarın evrakları tamamlayıp öbür gün başlıyorum hakkımızda hayırlısı inşallah güzel şeyler olurrr
inşallah canımm hakkımızda hayırlısı olur inşallah yasasın sonunde bendeee iş kadınıyımmm hazirandan berii evdeydim ya patlıcaktım artık

inşallah canımm hakkımızda hayırlısı olur inşallah yasasın sonunde bendeee iş kadınıyımmm hazirandan berii evdeydim ya patlıcaktım artık

Aynenn haziranda mezun oldum hadi biraz tatil evresi falan ama artık yetmişti canıma Artık gönül rahatlığıyla çeyiz yapabilirizzz

Kz benide aramadi ki dhaaa oduuuun yaaa Sinr oldm:)
aynı odundan bende de var şekerim ben de sinir oluyorum
bende iyiyim canm cok şükür hastalıgımı saymassak girbimi bir atlatamadım ya
bugün askerde hiç aramadı
ben 2 kere arar diye beklerken

yinede iyiyim ama ya
geçmiş olsun canım dikkat et kendinee, bak yaaa seninki de mi aramadıııı eneem hepimiz aynı dertten muzdaribiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…