ozgeemre de işe alınmıss cok mutlu oldum :)
INSALLAH arar kuzum:)aman istemiyorum pop mop aşkım arasın yeter onun sesi en iyi müzik bana
doğrudur kuzum bilmem mi ya. iş dert tasa hep vallahi
bu hafta baslıyorum canım allah nasip ederse yarın evrakları hazırlamaya baslıcam :) evett çok şükür ya ikimizde aynı gun gıttık gorusmeye ıkımzde alındıkSağoll canımm teşekkür ederim sende başlamıştın dimi oh oh hepimiz işlendik
inşallah canım benim yoksa benim psikolojim düzelemeyecekINSALLAH arar kuzum:)
bu hafta baslıyorum canım allah nasip ederse yarın evrakları hazırlamaya baslıcam :) evett çok şükür ya ikimizde aynı gun gıttık gorusmeye ıkımzde alındık
inşallah canımm hakkımızda hayırlısı olur inşallah yasasın sonunde bendeee iş kadınıyımmmHahahaha dimi ya aynı anda alındık bende yarın evrakları tamamlayıp öbür gün başlıyorum hakkımızda hayırlısı inşallah güzel şeyler olurrr
selam canııım, iyiyiim çok şükürr seni sormalııı?selam kızlar naber nasılsınız
Selam cnm iydr seni sormali:)selam kızlar naber nasılsınız
Kz benide aramadi ki dhaaa oduuuun yaaa Sinr oldm:)inşallah canım benim yoksa benim psikolojim düzelemeyecek
bende iyiyim canm cok şükür hastalıgımı saymassak girbimi bir atlatamadım yaselam canııım, iyiyiim çok şükürr seni sormalııı?
benm askerde aramadı bugünnKz benide aramadi ki dhaaa oduuuun yaaa Sinr oldm:)
inşallah canımm hakkımızda hayırlısı olur inşallah yasasın sonunde bendeee iş kadınıyımmmhazirandan berii evdeydim ya patlıcaktım artık
Anlasmalilar herlde hahabenm askerde aramadı bugünn
evett canım bende oyle dusunuyorummAynenn haziranda mezun oldum hadi biraz tatil evresi falan ama artık yetmişti canımaArtık gönül rahatlığıyla çeyiz yapabilirizzz
aynı odundan bende de var şekerimKz benide aramadi ki dhaaa oduuuun yaaa Sinr oldm:)
geçmiş olsun canım dikkat et kendinee, bak yaaa seninki de mi aramadıııı eneem hepimiz aynı dertten muzdaribizbende iyiyim canm cok şükür hastalıgımı saymassak girbimi bir atlatamadım ya
bugün askerde hiç aramadı
ben 2 kere arar diye beklerken
yinede iyiyim ama ya
iyiyim fıstığım çok şükür sen nasılsın? o da olur kuzum whatsappta olur ben de şuan mesaja bile şükredecek durumdayım
aynen kuzum, amiiin inşallah amiinnn
pofudukk bbegm siz mesajlasmıyomusunuz?aynı odundan bende de var şekerimben de sinir oluyorum
geçmiş olsun canım dikkat et kendinee, bak yaaa seninki de mi aramadıııı eneem hepimiz aynı dertten muzdaribiz
inşallah canım benimm bak telefon hala açıkŞükür canım bende iyiyim, evet canım bilirim inşallah rahat edeceksiniz artık
hayır canımpofudukk bbegm siz mesajlasmıyomusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?