Kuzum bende günahkar flminini izliorm. Dün gittm bu hafta sonu bilmem gidermym ama kendi gelrm dedi kendi gelsn bu defa da
Telefonun basinda caresiz bekliyoruuuuuum :)aynı odundan bende de var şekerimben de sinir oluyorum
geçmiş olsun canım dikkat et kendinee, bak yaaa seninki de mi aramadıııı eneem hepimiz aynı dertten muzdaribiz
heralde kzumm yaa napalim bız bunları böyle yaAnlasmalilar herlde haha
aa ama neden ki... sizden sonrakiler bile mesajlasıyor sasırdım beebgm yahayır canım
Anladm şekerim gönül ister hep gidim hepte olmuyor :))Gelsin canımBen bu hafta gideceğini unuttum da ondan sordum
inşallah canım benimm bak telefon hala açık
Geldonler dovelim kz kafalarna kafalarna vuralimheralde kzumm yaa napalim bız bunları böyle ya
Anladm şekerim gönül ister hep gidim hepte olmuyor :))
bekliyorum ama çalmayacak biliyorumTelefonun basinda caresiz bekliyoruuuuuum :)
operatör sıkıntılıydı telefonda arıza çıktı daha sonra, işte yeni bir hat aldık şuan telefonu da değiştirecekti ne yaptı bilmiyorum değiştirdi herhalde telefon açık şuan çünkü hat ayarlarını falan yapıyordur muhtemelen bekliyorum işteaa ama neden ki... sizden sonrakiler bile mesajlasıyor sasırdım beebgm ya
Anladm kuzum bnm kaynanada tek kaynbabaylaÖyle canım benim, benim kayınvalidem tek ya işte o yüzden kıyamıyorum hiç hep gidesim geliyor
yokluyorum vallahi kırıcak kafamı zırt pırt atıyorsun mesaj az sabret müsait olunca zaten dönerim sana biliyorsun diyecek kesinSabret canım benim belki açtı bi yere sakladı, dur bakalım elbet bi mesaj da olsa yazarSen de benim gibi devamlı yokluyosun
Calacak biliyoruz byle diyekte calsn kuzu icmizi ferah tutak calmasada titresn mesajdanbekliyorum ama çalmayacak biliyorum
operatör sıkıntılıydı telefonda arıza çıktı daha sonra, işte yeni bir hat aldık şuan telefonu da değiştirecekti ne yaptı bilmiyorum değiştirdi herhalde telefon açık şuan çünkü hat ayarlarını falan yapıyordur muhtemelen bekliyorum işte
hahahah aynen salla salla titretCalacak biliyoruz byle diyekte calsn kuzu icmizi ferah tutak calmasada titresn mesajdan
Anladm kuzum bnm kaynanada tek kaynbabaylayazk sklydr kz smdi
Hahaha alemsin kizhahahah aynen salla salla titret
topa tutalım bunlarıaynı odundan bende de var şekerimben de sinir oluyorum
geçmiş olsun canım dikkat et kendinee, bak yaaa seninki de mi aramadıııı eneem hepimiz aynı dertten muzdaribiz
Ayy yazk kiz ne dusunceli massallah bnm kaynanada sorn etmez kuzi deli dolu bnm kaynana .d bn dert edrm o etmz kz.dAz önce aradım canım benim ya, ev taşıycak şimdi geleyim esyaları toplayalım yavastan diyorum yok kızım şimdi gelme ben hallederim sen sonra gelirsin ben çağırıcam seni diyoreve geliyor ev bombos zor canım ama hiç şikayet etmez biliyomusun
aynen ben de alıcam hıncımı ya kaç gündür konuşamıyoruzHahaha alemsin kizkafasni kiracam arasnda
aynen öyle yapacağım ama aramadığı için yapamıyorumtopa tutalım bunları
burunlarndan getirelim
vuralım kız vuralım valla bizi böyle bekletiyorlarGeldonler dovelim kz kafalarna kafalarna vuralim
yokluyorum vallahi kırıcak kafamı zırt pırt atıyorsun mesaj az sabret müsait olunca zaten dönerim sana biliyorsun diyecek kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?