2014 Yarenleri! :)

Telefonun basinda caresiz bekliyoruuuuuum :)
bekliyorum ama çalmayacak biliyorum
aa ama neden ki... sizden sonrakiler bile mesajlasıyor sasırdım beebgm ya
operatör sıkıntılıydı telefonda arıza çıktı daha sonra, işte yeni bir hat aldık şuan telefonu da değiştirecekti ne yaptı bilmiyorum değiştirdi herhalde telefon açık şuan çünkü hat ayarlarını falan yapıyordur muhtemelen bekliyorum işte

Sabret canım benim belki açtı bi yere sakladı, dur bakalım elbet bi mesaj da olsa yazar Sen de benim gibi devamlı yokluyosun
yokluyorum vallahi kırıcak kafamı zırt pırt atıyorsun mesaj az sabret müsait olunca zaten dönerim sana biliyorsun diyecek kesin

Calacak biliyoruz byle diyekte calsn kuzu icmizi ferah tutak calmasada titresn mesajdan

Anladm kuzum bnm kaynanada tek kaynbabayla yazk sklydr kz smdi

Az önce aradım canım benim ya, ev taşıycak şimdi geleyim esyaları toplayalım yavastan diyorum yok kızım şimdi gelme ben hallederim sen sonra gelirsin ben çağırıcam seni diyor eve geliyor ev bombos zor canım ama hiç şikayet etmez biliyomusun

Ayy yazk kiz ne dusunceli massallah bnm kaynanada sorn etmez kuzi deli dolu bnm kaynana .d bn dert edrm o etmz kz.d

yokluyorum vallahi kırıcak kafamı zırt pırt atıyorsun mesaj az sabret müsait olunca zaten dönerim sana biliyorsun diyecek kesin

Ben mesaj da atmam 10 dk da bir çaldırıyorum ahh o telefonun açık olması bile bir mutluluk sebebi Yok yok demez eskiden olsa derlerdi ama askerde daha bir anlayışlılar sanki he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…