hahahahahahaynen ben de alıcam hıncımı ya kaç gündür konuşamıyoruz
aynen öyle yapacağım ama aramadığı için yapamıyorum
aynen şimdi demez belki ama burdayken derdiBen mesaj da atmam 10 dk da bir çaldırıyorumahh o telefonun açık olması bile bir mutluluk sebebi Yok yok demez eskiden olsa derlerdi ama askerde daha bir anlayışlılar sanki he
Haha hee anam her zaman tiras olyorlar bnmkinin kafasi braz büyük cok komik olyor tam kestrnce sacni kafnin buyuklugu ortaya cikyor hahaha alnina vuracamvuralım kız vuralım valla bizi böyle bekletiyorlar
saçlarını yolalım
zaten yok ama askre gidince yazıık kestirdiler tüm
aynen ya arasalar da onlar da kurtulsa biz de kurtulsakhahahahahah
ahh bee biz onlardan daha beteriz burda
hımmm hat yani sıkıntı anladım canım soru ndegil ya geçicii bişey o alır insallah en yakın zamanda :)bekliyorum ama çalmayacak biliyorum
operatör sıkıntılıydı telefonda arıza çıktı daha sonra, işte yeni bir hat aldık şuan telefonu da değiştirecekti ne yaptı bilmiyorum değiştirdi herhalde telefon açık şuan çünkü hat ayarlarını falan yapıyordur muhtemelen bekliyorum işte
telefonumun ışıığını acıp kapatmaktan sarjı bitti yaaynen ya arasalar da onlar da kurtulsa biz de kurtulsak
Ah ah arasn bi yimusarm kz ben .d.daynen ben de alıcam hıncımı ya kaç gündür konuşamıyoruz
aynen öyle yapacağım ama aramadığı için yapamıyorum
hat aldık canım işte Kayserideyken telefon alacaktı en son ondan haber bekliyorum hattı soktu içeriye ama telefonu ne yaptı bilmiyorumhımmm hat yani sıkıntı anladım canım soru ndegil ya geçicii bişey o alır insallah en yakın zamanda :)
ahahahahHaha hee anam her zaman tiras olyorlar bnmkinin kafasi braz büyük cok komik olyor tam kestrnce sacni kafnin buyuklugu ortaya cikyor hahaha alnina vuracam
Ayy yazk kiz ne dusunceli massallah bnm kaynanada sorn etmez kuzi deli dolu bnm kaynana .d bn dert edrm o etmz kz.d
hahaha ne hallere düştük betelefonumun ışıığını acıp kapatmaktan sarjı bitti ya
ben de öyle be bakma böyle dediğime yelkenler hemen suyaAh ah arasn bi yimusarm kz ben .d.d
ahh be sorma bacımmhahaha ne hallere düştük be
ben de öyle be bakma böyle dediğime yelkenler hemen suya
hat aldık canım işte Kayserideyken telefon alacaktı en son ondan haber bekliyorum hattı soktu içeriye ama telefonu ne yaptı bilmiyorum
Hahaha ben ilk gordugmde dedm kafana ne oldu lan ne oldu lan askm dedi bz byle lan li konusrz sevrz yani kendi armzda tabi.d.d nyse dedmki kestrnce sacni hafif koca kafali olmussun gulmustu garibm .d.d hee anam yazk onlara da hep tras mi olunur:)ahahahah
benimkinin kulaklarıda kepçe hafif kestirince cıktılar tüm ortaya
cülük gibi oldu böyle
ilk gördümde içimden ne gülmüştüm ya
zor tuttududum kendimi
yazık bee hergün traş mı olunur demii
Ay kiyamam sizede massallah kuzum ALLAHim bozmasn. Iyi anlasmak gbisi varmi yaa nasl davranrsan oyle karslk alrsn kuzum anneler melektirAllah bozmasın canım hep iyi olalım, çok şükür bugüne kadar nasıl davrandıysam karşılığını aldım
Size de maşallah yavrum
Ben de öyle ya yalnızsın üzülüyorum diyorum yok yavrum üzülme sen ben alışkınım diyor
aynen şimdi demez belki ama burdayken derdidur ben de çaldırayım işim ne
aynen valla hiç sormaahh be sorma bacımm
biz bu hallere düşecek kızçelermidikk
inşallah canım beniiimhatlar karıstı iyi canım benim ya sokmustur bence artık yani bişey demezler zaten askere.
Ay kiyamam sizede massallah kuzum ALLAHim bozmasn. Iyi anlasmak gbisi varmi yaa nasl davranrsan oyle karslk alrsn kuzum anneler melektir
bu akşam da uyursa.............. devamını getirmek istemiyorumÇaldır bebeğim durduğun kabahatUyuyakalmış olmasın, dün akşam uyuyakaldı demiştin
:) yeni isinde hayrli olsun tatlm hatta yazdm ben esprde yaptm cay ismrlcm bendensnz dedn. Bnde dedmki tatli ismarla kz pinti.d sakasna demstm ama:)Bencede canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?