2014 Yarenleri! :)

vuralım kız vuralım valla bizi böyle bekletiyorlar
saçlarını yolalım
zaten yok ama askre gidince yazıık kestirdiler tüm
Haha hee anam her zaman tiras olyorlar bnmkinin kafasi braz büyük cok komik olyor tam kestrnce sacni kafnin buyuklugu ortaya cikyor hahaha alnina vuracam

hımmm hat yani sıkıntı anladım canım soru ndegil ya geçicii bişey o alır insallah en yakın zamanda :)

Haha hee anam her zaman tiras olyorlar bnmkinin kafasi braz büyük cok komik olyor tam kestrnce sacni kafnin buyuklugu ortaya cikyor hahaha alnina vuracam
ahahahah
benimkinin kulaklarıda kepçe hafif kestirince cıktılar tüm ortaya
cülük gibi oldu böyle
ilk gördümde içimden ne gülmüştüm ya
zor tuttududum kendimi
yazık bee hergün traş mı olunur demii

Ayy yazk kiz ne dusunceli massallah bnm kaynanada sorn etmez kuzi deli dolu bnm kaynana .d bn dert edrm o etmz kz.d

Allah bozmasın canım hep iyi olalım, çok şükür bugüne kadar nasıl davrandıysam karşılığını aldım
Size de maşallah yavrum
Ben de öyle ya yalnızsın üzülüyorum diyorum yok yavrum üzülme sen ben alışkınım diyor

Hahaha ben ilk gordugmde dedm kafana ne oldu lan ne oldu lan askm dedi bz byle lan li konusrz sevrz yani kendi armzda tabi.d.d nyse dedmki kestrnce sacni hafif koca kafali olmussun gulmustu garibm .d.d hee anam yazk onlara da hep tras mi olunur:)

Ay kiyamam sizede massallah kuzum ALLAHim bozmasn. Iyi anlasmak gbisi varmi yaa nasl davranrsan oyle karslk alrsn kuzum anneler melektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…