bu akşam da uyursa.............. devamını getirmek istemiyorum
ya bakma böyle dediğime arasa hemen yelkenleri suya indireceğim de aramıyor işteDeme öyle ya demeYoruluyorlar bebeğim
:) yeni isinde hayrli olsun tatlm hatta yazdm ben esprde yaptm cay ismrlcm bendensnz dedn. Bnde dedmki tatli ismarla kz pinti.d sakasna demstm ama:)
:) yeni isinde hayrli olsun tatlm hatta yazdm ben esprde yaptm cay ismrlcm bendensnz dedn. Bnde dedmki tatli ismarla kz pinti.d sakasna demstm ama:)
Yavru ben değilim o 1 bucuk senedir çalışıyorum benozgeemre yeni işe girdi hayırlı olsun diyelim
Ama tatlı ısmarlarım yavru başımın üstünde yerin var, gel tatilde deniz kum güneş de yaparız kısmetse
ya bakma böyle dediğime arasa hemen yelkenleri suya indireceğim de aramıyor işte
Ayy karstrdm kuzum pardon.d.d saka yaptm beybi dusunmen yeter yaaa denizi cok sevyrm kilolardan dolayi dert yanyorm mayo gynyrm gerci etek gynyom altma anca izn veryorlar haha.dYavru ben değilim o 1 bucuk senedir çalışıyorum benozgeemre yeni işe girdi hayırlı olsun diyelim
Ama tatlı ısmarlarım yavru başımın üstünde yerin var, gel tatilde deniz kum güneş de yaparız kısmetse
aynen ben de öyle yaSen de aynı ben, anneme diyorumki anne niye aramıyor hele bi arasın bak neler diyecem ona çok kızacam diyorumO telefon bir çalıyor yeşim pamuk gibi
Teşekkür ederimmmBiz yakınız kız birlikte gidelimmm şunlar gelmeden dicemde kışın nereye gidiyoruz
Evet kuzum yaa karstryrm ben heep haha :) işin espirisi o cok sevndm ne guzl hepmz calisanz ohh yandanKuzuu sen yine hatları karıştırdın bunu bana demiştin dimi cevap verememiştim buna :) Ben bi ilk maaaşımı alayımm size neler neler ısmarlayacam
Yazın gideriz bebeğim azcık daha sabredebiliriz bence, marmara ereğlisini biliyormusun yazları orda oluyoruz, beklerim sevdiceğinle birlikte başımın üstünde yerin var
aynen ben de öyle yakaç oldu çaldırıyorum telefon hala açık sizin nasıl durumlar?
ohh Allah daim etsin inşallah whatsappta mı şimdiNöbete kadar whatsapp yardırıyoruz bebeğim çok şükürAh şu nöbetler tam konuşacaz nöbet çıkıyor
Evet kuzum yaa karstryrm ben heep haha :) işin espirisi o cok sevndm ne guzl hepmz calisanz ohh yandan
Haha:) dogru tatlm kuzum ben gec uyuyom yaa ben yaparm yapabldgm kadar.d.dTek işsiz ben olarak şafakları attırıyordum artık bende işli olduğuma göre acil başka bi işsiz bulmamız lazım
Haha:) dogru tatlm kuzum ben gec uyuyom yaa ben yaparm yapabldgm kadar.d.d
Aaaa bilirim tabi bilmemmii yazlığınız mı var kuzum orda nasıl ordasınız bizde çok sevmeyiz oranın denizini ama geliriz bazenn oralarada :)
tamam canım geç yatarsam bende yaparım kime denk gelirse kim müsait olursa
Tamam şekerim anlaştıktamam canım geç yatarsam bende yaparım kime denk gelirse kim müsait olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?