2014 Yarenleri! :)

Arkadaslar merhabaa cok giremiyorum nete aranizda pek olamıyorum ama bos kalip nete girdigim de direkt aklima burasi geliyor:) iyisinizdir umarim sevdicekleriniz de iyidir.bir gun daha bitmek üzere. :) cok şükür

UYUMUŞ YA UYUMUŞ AY ALLAHIM GEL DE SİNİR OLMA. BEN YATIYORUM KIZLARR ÖPÜLDÜNÜZ İYİ GECELER
Bnm odunda uyumstr her yartga basini kattiginda direk uyuyor yaaa sanki yataga gecnce narkoz veryolar cocuga iyi geceler beybi ALLAH rahtlk versn şekerim hesabini sorrz ardklrnda

Anneler babalar için zaten denizin önemi yok kafa dinlemeye yer olsun yeterki :) Kumbağ güzzel ya seviyorum orayı çift takılırız ayyy nne güzel hayalllerr

Arkadaslar merhabaa cok giremiyorum nete aranizda pek olamıyorum ama bos kalip nete girdigim de direkt aklima burasi geliyor:) iyisinizdir umarim sevdicekleriniz de iyidir.bir gun daha bitmek üzere. :) cok şükür
Merhaba canm benm iyidr vala seni sormali. Sevdicek aramadi dha bilmiorm nasl :) iveeeeet bi gun dha bitti şükür

Anneler babalar için zaten denizin önemi yok kafa dinlemeye yer olsun yeterki :) Kumbağ güzzel ya seviyorum orayı çift takılırız ayyy nne güzel hayalllerr

İnşallah canım benim ya çok güzel olur tabi biz çok memnun oluruz, hayırlısıyla bir gelseler Deniz sezonuna yetişemeyiz belki, benim sevdicek ağustosta gelecek nasipse ama geceleri canlı müziğe bekleriz Ayyyy iki dakika da olsa yaza gitti kafam

Ahh canm yaa bizde Muğlada okuduk ya tatil yeri tabi bodrum marmaris falan yazları benimde hep içimi acıtır artık. çok özledmm çoookk gerçi her anımız güzel ama olsun Çorludada görüşürüz kuzum ne olacakkk Bak düğünüde kesin çağırr sakın unutmaa

Kuzum zatn mart bittimi yaZ geldi demektr 3ay kaldi :)))

Sizin daha güzel yerlerde geçmiş tatiller canım benim maşallah yine nasip olur inşallah Görüşürüz tabi canım geldim çorludayım demen yeterli, bebeğim sizin düğün bizimkinden önce olur asıl sen çağırmayı unutma

Siz sözlü değilmiydinizzz kuuzum yaa

Yok canım benim aslında öyle de denebilir, aileleri tanıştırdık anlaştılar çok şükür Ama sözümüzü askerden sonraya bırakalım dedik

Kaderimiz aynı kuzumm bizimde öyle ailleler tanıştılar gidip geliyoruz sürekli ailece görüşüyoruz ammaaa söz yok

Merhaba canm benm iyidr vala seni sormali. Sevdicek aramadi dha bilmiorm nasl :) iveeeeet bi gun dha bitti şükür
Ben hasta hala iyilesmedim bir türlü ise git gel aman oyle boyle iste bizde 1 kere görüştük bugün iyi gibiydi alisiyor sanirim.

Ben sandm temelli nisanda geliyor dedn kuzum yaa bnm sevdcgn d.gunu maysta ama diyrm o zamana gelmzse izne naprm die bu gelste mi ktlasm ama cook erken olur yaa o zamanda kararsz kaldm.s

Kuzucm benimkininde şubatta ve izin kullanmamayı düşünüyor bende ne yapacağım ne yappsam diye düşünüyorum ama bu seferde ayrı olcaz yapçak bişey yokk

Kaderimiz aynı kuzumm bizimde öyle ailleler tanıştılar gidip geliyoruz sürekli ailece görüşüyoruz ammaaa söz yok

Biz de öyle canım gidiş gelişler var, o yüzden kayınvalidem de annemler de soran herkese sözlü diyorlar, kendi aramızda yüzük taktık tabi ailelerin de haberi var, olur canım nasipse hepsi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…