Bnm odunda uyumstr her yartga basini kattiginda direk uyuyor yaaa sanki yataga gecnce narkoz veryolar cocugaUYUMUŞ YA UYUMUŞ AY ALLAHIM GEL DE SİNİR OLMA. BEN YATIYORUM KIZLARR ÖPÜLDÜNÜZ İYİ GECELER
Evet canım yazlık var, annemler sürekli ben haftasonları ordayım tabi iş sebebiyleBiz de sevmiyoruz ereğli denizini canım dereağzı veya dallas diye bilinen bir yer var oraya gideriz, sevdiceği ikna edersem kumbağ falan yaparız
Ayyy yazı özledim
Merhaba canm benm iyidr vala seni sormali. Sevdicek aramadi dha bilmiorm nasl :) iveeeeet bi gun dha bitti şükürArkadaslar merhabaa cok giremiyorum nete aranizda pek olamıyorum ama bos kalip nete girdigim de direkt aklima burasi geliyor:) iyisinizdir umarim sevdicekleriniz de iyidir.bir gun daha bitmek üzere. :) cok şükür
ohh Allah daim etsin inşallah whatsappta mı şimdi
Anneler babalar için zaten denizin önemi yok kafa dinlemeye yer olsun yeterki :) Kumbağ güzzel ya seviyorum orayı çift takılırız ayyy nne güzel hayalllerr
İnşallah canım benim ya çok güzel olur tabi biz çok memnun oluruz, hayırlısıyla bir gelselerDeniz sezonuna yetişemeyiz belki, benim sevdicek ağustosta gelecek nasipse ama geceleri canlı müziğe bekleriz Ayyyy iki dakika da olsa yaza gitti kafam
Kuzum zatn mart bittimi yaZ geldi demektr 3ay kaldi :)))İnşallah canım benim ya çok güzel olur tabi biz çok memnun oluruz, hayırlısıyla bir gelselerDeniz sezonuna yetişemeyiz belki, benim sevdicek ağustosta gelecek nasipse ama geceleri canlı müziğe bekleriz Ayyyy iki dakika da olsa yaza gitti kafam
Ahh canm yaa bizde Muğlada okuduk ya tatil yeri tabi bodrum marmaris falan yazları benimde hep içimi acıtır artık. çok özledmm çoookk gerçi her anımız güzel ama olsunÇorludada görüşürüz kuzum ne olacakkk Bak düğünüde kesin çağırr sakın unutmaa
Kuzum zatn mart bittimi yaZ geldi demektr 3ay kaldi :)))
Sizin daha güzel yerlerde geçmiş tatiller canım benim maşallah yine nasip olur inşallahGörüşürüz tabi canım geldim çorludayım demen yeterli, bebeğim sizin düğün bizimkinden önce olur asıl sen çağırmayı unutma
Az kalms tatlm ALLAHin iznyle hemen gecer:) bnm gecmeeeeeez safak karanliikMart bitti mi nisan geldi demektir ve sevdicek gelecek demektir nasipseÇok özledim çok..
Siz sözlü değilmiydinizzz kuuzum yaa
Az kalms tatlm ALLAHin iznyle hemen gecer:) bnm gecmeeeeeez safak karanliik
Yok canım benim aslında öyle de denebilir, aileleri tanıştırdık anlaştılar çok şükürAma sözümüzü askerden sonraya bırakalım dedik
Ben sandm temelli nisanda geliyor dedn kuzum yaa bnm sevdcgn d.gunu maysta ama diyrm o zamana gelmzse izne naprm die bu gelste mi ktlasm ama cook erken olur yaa o zamanda kararsz kaldm.sBizim de izin nisanda canım nasipse, şafak daha var
Ben hasta hala iyilesmedim bir türlü ise git gel aman oyle boyle iste bizde 1 kere görüştük bugün iyi gibiydi alisiyor sanirim.Merhaba canm benm iyidr vala seni sormali. Sevdicek aramadi dha bilmiorm nasl :) iveeeeet bi gun dha bitti şükür
Ben sandm temelli nisanda geliyor dedn kuzum yaa bnm sevdcgn d.gunu maysta ama diyrm o zamana gelmzse izne naprm die bu gelste mi ktlasm ama cook erken olur yaa o zamanda kararsz kaldm.s
Kaderimiz aynı kuzumm bizimde öyle ailleler tanıştılar gidip geliyoruz sürekli ailece görüşüyoruz ammaaa söz yok
Ay ilk defa ayri gecircz yaa bnm d.gunmde de yeni gdyrdu puffKuzucm benimkininde şubatta ve izin kullanmamayı düşünüyor bende ne yapacağım ne yappsam diye düşünüyorum ama bu seferde ayrı olcaz yapçak bişey yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?