2014 Yarenleri! :)

Ben sandm temelli nisanda geliyor dedn kuzum yaa bnm sevdcgn d.gunu maysta ama diyrm o zamana gelmzse izne naprm die bu gelste mi ktlasm ama cook erken olur yaa o zamanda kararsz kaldm.s

Benim de dogumgünüm mayısta Kısmetse sevdiceğim de yanımda olursa cümbür cemaat kutlamak istiyorum Gelir canım benim, ayarlarsınız bir şekilde, nezaman gelecek bu gelişi derken

Benim de dogumgünüm mayısta Kısmetse sevdiceğim de yanımda olursa cümbür cemaat kutlamak istiyorum Gelir canım benim, ayarlarsınız bir şekilde, nezaman gelecek bu gelişi derken
Ksmet olrsa bn yilbasnda burda olck die odakladm kendmi amaaa yilbasdan snrada geleblr dagitma kuzzum belli olmaz. Snraki izninede ALLAH bilr ne zaman gelr ya

Ksmet olrsa bn yilbasnda burda olck die odakladm kendmi amaaa yilbasdan snrada geleblr dagitma kuzzum belli olmaz. Snraki izninede ALLAH bilr ne zaman gelr ya

Anladım canım hayırlısı bakalım, hayat plan yapmaya gelmiyor hayırlısı neyse o olsun sıkma canını
Evet canım nasipse gelirse inşallah

ARALIK 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ

TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:

MUTELLA

PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:

HUZURAERDİM / 49---NEVŞEHİR

PLASLAN / 54--- SAMSUN

PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:

MYNM / 85

OZGEEMRE / 85

NİDAGKHN / 95

ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:

EFERVA / 130

WAİT_AND_WAİT / 130

EVMAKİNESİ / 131

TUCE_TUCE / 131

SAMOZLEM/131

PERİ__KİZİ / 132

PRENSES / 132

EFULİ__ / 132

POFUDUK16 / 146

YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:

EVREM2724 / 167

100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:

PEMBECANTA / 222

ZAMANSİZ93 / 242

YESMCEYHN / 245

200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:

UZAKMAWİ / 328

KAMUHE / 329

PANZEHİR121/ 329

DENİZLİLİLİLİ / 331

MLTM / 339

ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR

ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ

Ama kuzucum plakaları değiştirmmemişsin

Kızlar askerimden birseyler ogrendim gecen gun sahi.. Suan askerde olanlar isterlerse 3 yıl toplam askerde kalabiliyorlarmış ve karsılıgında 3 bucuk mılyar alıyorlarmış yani bi nevi paralı askerlik.. komutanları söylemişler böyle birşey geliyor diye. Bende bilmeden dedimki aa askım ozaman evlenelim ben keşana gelirim geçinir gideriz. askım oyle degil askerde yatıp kalkıyosun diye dedi. Sonra dedi ki bak gorrusun paralı askerlik gelecek dedi zorunlu askerlık kalkacak dedi.

kızlar beyaz showu izliyorumda beyazın tertipi hediye göndermiş buna alaşehirden evet ben orda yapmıstım askerliğimi manisa alasehir falan dedi

Seni duyunca intihar mı etti Ben bunu hayatta atlatamam çocuğa da hak veriyorum şu an
Ama yeni sevgilisi olduğunu duyunca insan neden canına kıyar ki başka bir şey olmasın?
ya bunlar ayrıldıktan sonra kız yurtdışına gidiyo haberleşme falan yok dönünce ulaşmaya çalışıyo sevgilim hattını falan değişmişti zaten bigün arkadaşlaından duyuyo aradı benim yanımdaydı tesadüfen erkan ters çıktı etti zaten iki gün sonra öğrendik ki olan olmuş en son yazmıştı kız w.appdan şimdi mutlu olun diye :/

haklısın kuzum eğer aramızda bi bağ varsa olacaktır umarım tek taraflı değildir o bağ :/

sende hep ii ol tatlım

Amin balım hep beraber inşallah

Hiç sorma pofuğunmm yiaaa eee nasılsın ballım

http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=27735588
Güne bu haberle uyanmak çok kötü. Her zaman milliyetçi biri olarak, şehit haberleri beni kahretmiştir. Ama şimdi bir de askerde sevgilim varken, bu kahroluş üzüntünün yanında bir de endişe ve korku ekleniyor. Allah bizim askerlerimize zarar verenlerin ve zarar vermeyi akıllarının ucundan geçirenlerin belasını versin. Bütün askerlerimiz Allah'a emanet olsun. ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ!

Herkese günaydın

Kızlar bir şey sorcam ya aps ile mektup yollamıştım ya netten baktım şimdi en son bu yazılmış;

İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNU İSTANBUL KİM 09/12/2014 0556 İZMİR KARGO İŞL.MRK. Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.

Yani şu an İzmir'de mi yoksa sabah 5te mi yola çıkmış? Anlamadım ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…