Ben sandm temelli nisanda geliyor dedn kuzum yaa bnm sevdcgn d.gunu maysta ama diyrm o zamana gelmzse izne naprm die bu gelste mi ktlasm ama cook erken olur yaa o zamanda kararsz kaldm.s
Dikkat et kendine. Ya alisr tabi cnm semde alsrsn bz alstk mesela cok sukur. Alsrsnz szdeBen hasta hala iyilesmedim bir türlü ise git gel aman oyle boyle iste bizde 1 kere görüştük bugün iyi gibiydi alisiyor sanirim.
Ksmet olrsa bn yilbasnda burda olck die odakladm kendmi amaaa yilbasdan snrada geleblr dagitma kuzzum belli olmaz. Snraki izninede ALLAH bilr ne zaman gelr yaBenim de dogumgünüm mayıstaKısmetse sevdiceğim de yanımda olursa cümbür cemaat kutlamak istiyorum Gelir canım benim, ayarlarsınız bir şekilde, nezaman gelecek bu gelişi derken
Bu arada sevndm kuzum berber gecirecegnze dogm gnunuzu:)Benim de dogumgünüm mayıstaKısmetse sevdiceğim de yanımda olursa cümbür cemaat kutlamak istiyorum Gelir canım benim, ayarlarsınız bir şekilde, nezaman gelecek bu gelişi derken
Ksmet olrsa bn yilbasnda burda olck die odakladm kendmi amaaa yilbasdan snrada geleblr dagitma kuzzum belli olmaz. Snraki izninede ALLAH bilr ne zaman gelr ya
Evet tatlim herseyin HAYIRLISI OLSUN:)Anladım canım hayırlısı bakalım, hayat plan yapmaya gelmiyor hayırlısı neyse o olsun sıkma canını
Evet canım nasipse gelirse inşallah
ARALIK 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ
TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:
MUTELLA
PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:
HUZURAERDİM / 49---NEVŞEHİR
PLASLAN / 54--- SAMSUN
PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:
MYNM / 85
OZGEEMRE / 85
NİDAGKHN / 95
ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
EFERVA / 130
WAİT_AND_WAİT / 130
EVMAKİNESİ / 131
TUCE_TUCE / 131
SAMOZLEM/131
PERİ__KİZİ / 132
PRENSES / 132
EFULİ__ / 132
POFUDUK16 / 146
YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:
EVREM2724 / 167
100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
PEMBECANTA / 222
ZAMANSİZ93 / 242
YESMCEYHN / 245
200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
UZAKMAWİ / 328
KAMUHE / 329
PANZEHİR121/ 329
DENİZLİLİLİLİ / 331
MLTM / 339
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ
Ayy kuzum ilk kez yapiyorm haha bdahakne duzeltrm sekerm:)Ama kuzucum plakaları değiştirmmemişsin
ya bunlar ayrıldıktan sonra kız yurtdışına gidiyo haberleşme falan yok dönünce ulaşmaya çalışıyo sevgilim hattını falan değişmişti zaten bigün arkadaşlaından duyuyo aradı benim yanımdaydı tesadüfen erkan ters çıktı etti zaten iki gün sonra öğrendik ki olan olmuş en son yazmıştı kız w.appdan şimdi mutlu olun diye :/Seni duyunca intihar mı ettiBen bunu hayatta atlatamam çocuğa da hak veriyorum şu an
Ama yeni sevgilisi olduğunu duyunca insan neden canına kıyar ki başka bir şey olmasın?
kuzum ben bi anlasam neden bitti diye sanrım erkek bunalımı :/
haklısın kuzum eğer aramızda bi bağ varsa olacaktır umarım tek taraflı değildir o bağ :/ayy whatsapp kullanmakk ben de istiyorumm ben de kontrol etmek istiyorum inşallah telefon kullanmaya başlarız artık biz de
son çare arattıracaklar sana milli eğitimi artık hahah
canııım sonrasını okudum yorumlarının çok bunalmış ve seni hedef seçmiş gibime geldi.. canını hiç sıkma hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. nasipten ötesi yok.. eğer aranızda aşk varsa mutlaka doğru zamanda beraber olacaksınızdır.. gönlünü ferah tut
canıııım hayırlı olsunn
hoşgeldin fıstık
canım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
çok hoş tatlım ya görmüştüm ben de bir yerde al bence
bende özledim kuzum ya ama evdeydimEvet kuzu ozlettn kendini yaa
sende hep ii ol tatlım
ayy whatsapp kullanmakk ben de istiyorumm ben de kontrol etmek istiyorum inşallah telefon kullanmaya başlarız artık biz de
son çare arattıracaklar sana milli eğitimi artık hahah
canııım sonrasını okudum yorumlarının çok bunalmış ve seni hedef seçmiş gibime geldi.. canını hiç sıkma hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. nasipten ötesi yok.. eğer aranızda aşk varsa mutlaka doğru zamanda beraber olacaksınızdır.. gönlünü ferah tut
canıııım hayırlı olsunn
hoşgeldin fıstık
canım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
çok hoş tatlım ya görmüştüm ben de bir yerde al bence
Kuzum askerlk pskljsde var vicdan azabida braz kedni kafasni dinlesn yazar ins barsrsnz tatlm skma caninikuzum ben bi anlasam neden bitti diye sanrım erkek bunalımı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?