2014 Yarenleri! :)

kızlar günaydın bugün büyük bir üzüntü ve kaygı var içimde..
Allah şehitlerimizin ailelerine sabır versin..
çoğunuzun bildiği gibi askerim Şanlıurfa Viranşehir de yapıyor askerliğini.. dün gece 11-1 nöbetimiz vardı, konuşuyorduk saat 12 oldu, ''sınırda çatışma çıkmış, sınıra gidebiliriz ben sana haber vericem merak etme tamam mı '' dedi.. tabi ben o saatten sonra uyuyamadım sabahı ettim.. tahmin ettiğim gibi de oldu gece sınıra yollamışlar askerimi askerlerimizi.. Rabbim bütün askerlerimizin yardımcısı olsun.. hainlere fırsat vermesin inşallah..

canım benim okurken ağlattın beni.. bugün ben çok hassasım, askerim sınırda..
geceden beri dua ediyorum bütün askerlerimiz için.. Rabbim hainlere fırsat vermesin

link gönderebilirsen gönder canım daha iyi anlarız

link gönderebilirsen gönder canım daha iyi anlarız

İSTANBUL(AVR)/EYÜP EYÜP 05/12/2014 11 : 59 :10 Kabul Edildi
İSTANBUL(AVR)/EYÜP EYÜP 05/12/2014 16: 21: 04 Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi.
İSTANBUL(AVR)/EYÜP EYÜP 08/12/2014 08: 51: 32 Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi.
İSTANBUL(AVR)/EYÜP EYÜP 08/12/2014 11 :13 :17 İSTANBUL KİM Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNU İSTANBUL KİM 08/12/2014 13: 21: 32 Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNU İSTANBUL KİM 09/12/2014 05: 04: 33 Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi.
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNU İSTANBUL KİM 09/12/2014 05: 11: 56 İZMİR KARGO İŞL.MRK. Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.

Canım tüm işlemler sırasıyla böyle işte. Sanırım sabah yeni yola çıkmış.

günaydın kızlar ...ya nasıl haberler bunalar arkadaşlar şanlıurfada cinnet geçiren bir askerimiz ilk önce 2 arkadaşını sonra kendini vurmuş ..internette ateş açıldı şehidimiz var diyor ..bu nasıl durumdur ya seçim yap hangisi olursamı olay lanet olsun bu duruma lanettttt ....Allhım aillerine sabır güç versin

izmir e gitmiş canım anladığım kadarıyla, şube telefonunu bul ara istersen geldi mi teyit edersin

canım askerimi ve arkadaşlarını sınıra götürürken çatışma ve saldırı diye açıklama yapmışlar, hala sınırda.. ararsa sorucam işin aslı ne diye
olan askerciklerimize oluyor..

canım askerimi ve arkadaşlarını sınıra götürürken çatışma ve saldırı diye açıklama yapmışlar, hala sınırda.. ararsa sorucam işin aslı ne diye
olan askerciklerimize oluyor..

şimdi haberlerde cinnet geçiren asker diyor kuzum ..bu nasıl durumdur ..seçim yapın hangisini yayınlarsanız mı deniliyor acaba...nöbet tutan askerin cinnet geçirmeinden sonra olmuş..ne olursa olsun 3 askerimiz canımız şehit oldu sabır sabır sabır Allahım..sen haber alda hber ver bize

başımız sagolsun 3 şehidimiz var.. sebep olanların allah belasını versin.!

Aynen canım!!!!

Allah ailelerine sabır versin okurken nasıl kötü oldum OFFF yaa OFFF bir bitmedi Şunlar !!!

geceden beri dua ediyorum bütün askerlerimiz için.. Rabbim hainlere fırsat vermesin

Tatlım Allah sağsalim dönmesini nasip etsin.. Allah'ım yar ve yardımcıları olsun inşallah...

Canım daha İzmir'e gidiyor İzmir de de işlem görcek istanbulda bak kaç işlem Görmüş :)

evet canım ofiste bende dinliyorum haberleri.. nasıl iştir anlamadım..
haber alırsam sizle de paylaşıcam canım

ALLAH ailelerne sabr versn. Yeter ya artk sehit olmasn sirf bu yuzden haber izleyemiyorm cnm sklyr

amin canım benim.. Rabbim korusun askerlerimizi

Sabahki o haberi görünce sen aklıma geldin kuzum yaa Şanlıurfadaydı seninki dimi? Rabbim şehitlerimizin ailelerine ve sevdiklerine sabir selamet versin çok zor yaa

Sabahki o haberi görünce sen aklıma geldin kuzum yaa Şanlıurfadaydı seninki dimi? Rabbim şehitlerimizin ailelerine ve sevdiklerine sabir selamet versin çok zor yaa

canım benim geceden beri kırpmadım gözümü.. bi de açıklamalar ve askerimin söyledikleri o kadar zoruma gidiyorki.. bu mu diyorum ya güçlü devlet denen şey bu mu yani..
Rabbim askerlerimizi korusun başka birşey denmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…