http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=27735588
Güne bu haberle uyanmak çok kötü. Her zaman milliyetçi biri olarak, şehit haberleri beni kahretmiştir. Ama şimdi bir de askerde sevgilim varken, bu kahroluş üzüntünün yanında bir de endişe ve korku ekleniyor. Allah bizim askerlerimize zarar verenlerin ve zarar vermeyi akıllarının ucundan geçirenlerin belasını versin. Bütün askerlerimiz Allah'a emanet olsun. ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ!
Herkese günaydın
Kızlar bir şey sorcam ya aps ile mektup yollamıştım ya netten baktım şimdi en son bu yazılmış;
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNU İSTANBUL KİM 09/12/2014 0556 İZMİR KARGO İŞL.MRK. Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.
Yani şu an İzmir'de mi yoksa sabah 5te mi yola çıkmış? Anlamadım ben
link gönderebilirsen gönder canım daha iyi anlarız
İSTANBUL(AVR)/EYÜP EYÜP 05/12/2014 11 : 59 :10 Kabul Edildi
İSTANBUL(AVR)/EYÜP EYÜP 05/12/2014 16: 21: 04 Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi.
İSTANBUL(AVR)/EYÜP EYÜP 08/12/2014 08: 51: 32 Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi.
İSTANBUL(AVR)/EYÜP EYÜP 08/12/2014 11 :13 :17 İSTANBUL KİM Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNU İSTANBUL KİM 08/12/2014 13: 21: 32 Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNU İSTANBUL KİM 09/12/2014 05: 04: 33 Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi.
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNU İSTANBUL KİM 09/12/2014 05: 11: 56 İZMİR KARGO İŞL.MRK. Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.
Canım tüm işlemler sırasıyla böyle işte. Sanırım sabah yeni yola çıkmış.
günaydın kızlar ...ya nasıl haberler bunalar arkadaşlar şanlıurfada cinnet geçiren bir askerimiz ilk önce 2 arkadaşını sonra kendini vurmuş ..internette ateş açıldı şehidimiz var diyor ..bu nasıl durumdur ya seçim yap hangisi olursamı olay lanet olsun bu duruma lanettttt ....Allhım aillerine sabır güç versin
canım askerimi ve arkadaşlarını sınıra götürürken çatışma ve saldırı diye açıklama yapmışlar, hala sınırda.. ararsa sorucam işin aslı ne diye
olan askerciklerimize oluyor..
başımız sagolsun 3 şehidimiz var.. sebep olanların allah belasını versin.!
http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=27735588
Güne bu haberle uyanmak çok kötü. Her zaman milliyetçi biri olarak, şehit haberleri beni kahretmiştir. Ama şimdi bir de askerde sevgilim varken, bu kahroluş üzüntünün yanında bir de endişe ve korku ekleniyor. Allah bizim askerlerimize zarar verenlerin ve zarar vermeyi akıllarının ucundan geçirenlerin belasını versin. Bütün askerlerimiz Allah'a emanet olsun. ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ!
canım benim okurken ağlattın beni.. bugün ben çok hassasım, askerim sınırda..
geceden beri dua ediyorum bütün askerlerimiz için.. Rabbim hainlere fırsat vermesin
İSTANBUL(AVR)/EYÜP EYÜP 05/12/2014 11 : 59 :10 Kabul Edildi
İSTANBUL(AVR)/EYÜP EYÜP 05/12/2014 16: 21: 04 Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi.
İSTANBUL(AVR)/EYÜP EYÜP 08/12/2014 08: 51: 32 Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi.
İSTANBUL(AVR)/EYÜP EYÜP 08/12/2014 11 :13 :17 İSTANBUL KİM Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNU İSTANBUL KİM 08/12/2014 13: 21: 32 Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNU İSTANBUL KİM 09/12/2014 05: 04: 33 Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi.
İSTANBUL(AVR)/ZEYTİNBURNU İSTANBUL KİM 09/12/2014 05: 11: 56 İZMİR KARGO İŞL.MRK. Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.
Canım tüm işlemler sırasıyla böyle işte. Sanırım sabah yeni yola çıkmış.
şimdi haberlerde cinnet geçiren asker diyor kuzum ..bu nasıl durumdur ..seçim yapın hangisini yayınlarsanız mı deniliyor acaba...nöbet tutan askerin cinnet geçirmeinden sonra olmuş..ne olursa olsun 3 askerimiz canımız şehit oldu sabır sabır sabır Allahım..sen haber alda hber ver bize
Aynen canım!!!!
Allah ailelerine sabır versinokurken nasıl kötü oldum OFFF yaa OFFF bir bitmedi Şunlar !!!
Tatlım Allah sağsalim dönmesini nasip etsin.. Allah'ım yar ve yardımcıları olsun inşallah...
Canım daha İzmir'e gidiyor İzmir de de işlem görcekistanbulda bak kaç işlem Görmüş :)
evet canım ofiste bende dinliyorum haberleri.. nasıl iştir anlamadım..
haber alırsam sizle de paylaşıcam canım
Canım daha İzmir'e gidiyor İzmir de de işlem görcekistanbulda bak kaç işlem Görmüş :)
Yaa üff bu ne Allah aşkına yaaa. O zaman yarın teslim alır.
izmir e gitmiş canım anladığım kadarıyla, şube telefonunu bul ara istersen geldi mi teyit edersin
Sabahki o haberi görünce sen aklıma geldin kuzum yaacanım benim okurken ağlattın beni.. bugün ben çok hassasım, askerim sınırda..
geceden beri dua ediyorum bütün askerlerimiz için.. Rabbim hainlere fırsat vermesin
tamam canım ...
Sabahki o haberi görünce sen aklıma geldin kuzum yaaŞanlıurfadaydı seninki dimi? Rabbim şehitlerimizin ailelerine ve sevdiklerine sabir selamet versin çok zor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?