2014 Yarenleri! :)

canım konuştum askerimle.. bize daha öyle bir açıklama yapılmadı.. merminin yabancı bir silaha ait olduğu söylendi.. geceden beri hala sınırda mevzideyiz dedi

Allahım bu nasıl iştir ...sen askerinde ş.urfada dimi kuzuzm benim de canım aralık 18 urfa akçakaleye gidecek

Ben hc bsey anlamadm suan kim yola ckti

Canım cuma günü aps ile posta yolladım ya daha yeni yola çıkıyormuş düşün yani. Sevdicekte iki gündür gidip soruyor geldi mi diye

ara canım.. iyiki aps gönderdin.. benimki uzağa daha çabuk gitti

Aradım biraz önce diyorki bu daha İzmir'e gelmemiş ki. Akşam gidicekmiş sanırım. Görevlide bir halt bilmiyor. Tam rezalet yani.

bu ne ya valla rezillik haklısın.. neyse akşam giderse yarın dağıtımı olur inşallah

bu ne ya valla rezillik haklısın.. neyse akşam giderse yarın dağıtımı olur inşallah

Kargo ile yollarım kargo 8 tl aps ye 7 lira verdim sanki hizmet veriyormuş gibi. Sevdicek ptt demeseydi yollamazdım zaten.

Üff sinir oldum yaa çocukta bekliyor yazık

canım konuştum askerimle.. bize daha öyle bir açıklama yapılmadı.. merminin yabancı bir silaha ait olduğu söylendi.. geceden beri hala sınırda mevzideyiz dedi
İnternette cinnet getiren bi asker önce 2arkadaşını vurmuş ardından kendi intihar etmiş şeklinde yazıyo kuzu Valide öyle açıklama yapmış.. Nedir bu işin aslı astarı yaa offf

İnternette cinnet getiren bi asker önce 2arkadaşını vurmuş ardından kendi intihar etmiş şeklinde yazıyo kuzu Valide öyle açıklama yapmış.. Nedir bu işin aslı astarı yaa offf

evet canım genelkurmay açıklama yaptı, askerimle en son konuştuğumda bize saldırı şeklinde söylendi dedi.. hala sınırda, görev yerine dönerse daha detaylı konuşurum

ya kızlar bişey sorcam şimdi saldırı olayı farklı , askerin iki arkadaşını vurup intahar etmesi farklı mı.. bu işin aslını net olarak bilen var mı

ya kızlar bişey sorcam şimdi saldırı olayı farklı , askerin iki arkadaşını vurup intahar etmesi farklı mı.. bu işin aslını net olarak bilen var mı

canım, benim askerim şanlıurfa da.. dün gece 12 de onlara haber geldi, çatışma var sınırda diye ve sınıra gönderdiler hala sınırda.. yani askerlerimize yapılan açıklama bu olayın saldırı olduğu.. sabah konuştuğumda da, bir askerin arkadaşlarını ve kendini vurduğunu söylüyorlar açıklama yaptılar bişey dediler mi dedim hayır biz hala saldırı diye biliyoruz sınırda bekliyoruz dedi.. ben de görev yerine dönsün de bişey söylesin diye bekliyorum

anladım canım benim, konuştuktan sonra mutlaka bizede yaz ufff bitsin artık şu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…