bizi de haberdar et kuzumevet canım, benim sevdicek de orda şuan gece takviye olarak gittiler, detayları anlatıcam dedi sebebini anlatıcak herhalde bekliyorumm
bizi de haberdar et kuzum
Ayy ben buraya hiç yazmamışımm eksik kalmiyimMerhabaaa günaydınnnn yaren beybilerii hadi beni de alın aranıza ihih
Ne güzelmiş bebeğim işin.. Mikrobioloji dersi görmüştük lisedede üniversitedede ama aklımda kalan bi otoklav var bide tenya saginataBizim hastanedede geçen hfta başladı vardiya Şimdilik hemşire hanımlar gidîyo teknikerler olarak bize yok ama daha çok hasta daha çok para azmiyle bîzede vardiya getirirler diye endişeliyim
Ayy ben buraya hiç yazmamışımm eksik kalmiyimMerhabaaa günaydınnnn yaren beybilerii hadi beni de alın aranıza ihih
bebeğim dün akşam görev yerine döndü çok şükür, çocuk sevgilisiyle tartışmış, telefonu kapattıktan sonra arkadaşlarıyla tartışmaya girmişler olay böyle gerçekleşti diye anlatmışlar bildiğimiz bu canım
Cok tatlisin kuzum yaa:) otoklavımız demirbaş zatenBizim bolumler yakin birbirine desene hahah gorevin ne peki canim? Genelde hastanelerde vardiya var diye biliyorum canim hakkında hayırlısı inş olmaz tabii :)
Merhabaaaa :) günaydın ve hoşgeldinnnn:)
Mermiler yabancı çıkmış diye sen mi demiştin kuzum sanki birden öyle hatırladımzaten bu askerlik olayında yarenlere çok iş Düşüyor.. Normalde biraz asabiyimdir ama şimdi dişlerimi sıka sıka he diyorum herşeye .. Herşey askerim için:)
evet canım ilk başta, başka silahtan çıktığını söylemişler sonradan olay netleşti. zaten askerliği anlamaya çalışırsak kafayı kırarız canım o yüzden mantık aramadan ne denirse he diyorum ben de aynen senin gibi
olay tazeyken orada bulunduğu için biraz etkilendi, halbuki ben de etkilendim ama kendimi unuttum onu teselli ediyorum, ahh ahh yarenlerin işi zor
Chess yayınlamış haberi az önce okudumnasıl öldüklerife yazıyor off etkinlenmesi çok normal bence Allah kolaylık versin canım sana zor gerçekten çok zor işimiz
amin canım benim Rabbim askerlerimize de bize de güç versinemeklerimizin karşılığı sağ salim kavuşmak olur inşallah
Şeker Masalı diye bir yerden yaptırdım. 13 kurabiye+kalpli kutu+kargo=90 tl tuttu.
Günaydın canımcımlaar
Bu ptt beni kanser edecek.
İZMİR/KARŞIYAKA İZMİR KARGO İŞL.MRK. 09/12/2014 15: 26 :00 Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
İZMİR/KARŞIYAKA İZMİR KARGO İŞL.MRK. 09/12/2014 19: 18 :55 Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi.
İZMİR/KARŞIYAKA İZMİR KARGO İŞL.MRK. 09/12/2014 19: 19: 08 İZMİR KARGO DAĞ.MRK. Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.
İZMİR/KONAK İZMİR KARGO DAĞ.MRK. 09/12/2014 22: 10: 40 Alıcı Merkez Torbayı Açtı
İZMİR/KONAK İZMİR KARGO DAĞ.MRK. 10/12/2014 10: 15 :37 Torba Kapandı
İZMİR/KARŞIYAKA İZMİR KARGO İŞL.MRK. 10/12/2014 10: 24: 21 Alıcı Merkez Torbayı Açtı
Karşıyaka işleme merkezinden Konak dağıtım merkezine yollanıyor ordan tekrardan Karşıyaka işleme merkezine geliyor Allah'ım beynim yandı tutuştu.
günaydınnn
ahahah bence torbayı açtılar sizin fotoğrafları gördüler hemen kapatıp geri yolladılar
iyi gezdiniz heee karşıyaka konak ooo
Bence de tipimizi beğenmedi haspamlar
Ben anlamadım bu işten bir şey
Günaydın canımcımlaar
Bu ptt beni kanser edecek.
İZMİR/KARŞIYAKA İZMİR KARGO İŞL.MRK. 09/12/2014 15: 26 :00 Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
İZMİR/KARŞIYAKA İZMİR KARGO İŞL.MRK. 09/12/2014 19: 18 :55 Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi.
İZMİR/KARŞIYAKA İZMİR KARGO İŞL.MRK. 09/12/2014 19: 19: 08 İZMİR KARGO DAĞ.MRK. Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.
İZMİR/KONAK İZMİR KARGO DAĞ.MRK. 09/12/2014 22: 10: 40 Alıcı Merkez Torbayı Açtı
İZMİR/KONAK İZMİR KARGO DAĞ.MRK. 10/12/2014 10: 15 :37 Torba Kapandı
İZMİR/KARŞIYAKA İZMİR KARGO İŞL.MRK. 10/12/2014 10: 24: 21 Alıcı Merkez Torbayı Açtı
Karşıyaka işleme merkezinden Konak dağıtım merkezine yollanıyor ordan tekrardan Karşıyaka işleme merkezine geliyor Allah'ım beynim yandı tutuştu.
Çok tutmuş bence de 90.
Abmn kizini goturduk kuzum 7aylik emeklerken odadki duvara carpti kafasi sisti braz.gittik cok sukur flmlerde iyi ckti sagol tatlm sordgn icn:)hayırdır kuzummm ?
Abmn kizini goturduk kuzum 7aylik emeklerken odadki duvara carpti kafasi sisti braz.gittik cok sukur flmlerde iyi ckti sagol sekerim dusunup sordgn icn:)Kuzucum hayırdır inşaallah nooldu?
Abmn kizini goturduk kuzum 7aylik emeklerken odadki duvara carpti kafasi sisti braz.gittik cok sukur flmlerde iyi ckti sagol sekerim dusunup sordgn icn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?