2014 Yarenleri! :)

Ayy ben buraya hiç yazmamışımm eksik kalmiyim Merhabaaa günaydınnnn yaren beybilerii hadi beni de alın aranıza ihih

Cok tatlisin kuzum yaa:) otoklavımız demirbaş zaten Bizim bolumler yakin birbirine desene hahah gorevin ne peki canim? Genelde hastanelerde vardiya var diye biliyorum canim hakkında hayırlısı inş olmaz tabii :)

Ayy ben buraya hiç yazmamışımm eksik kalmiyim Merhabaaa günaydınnnn yaren beybilerii hadi beni de alın aranıza ihih

Merhabaaaa :) günaydın ve hoşgeldinnnn:)

Mermiler yabancı çıkmış diye sen mi demiştin kuzum sanki birden öyle hatırladım zaten bu askerlik olayında yarenlere çok iş Düşüyor.. Normalde biraz asabiyimdir ama şimdi dişlerimi sıka sıka he diyorum herşeye .. Herşey askerim için:)

evet canım ilk başta, başka silahtan çıktığını söylemişler sonradan olay netleşti. zaten askerliği anlamaya çalışırsak kafayı kırarız canım o yüzden mantık aramadan ne denirse he diyorum ben de aynen senin gibi
olay tazeyken orada bulunduğu için biraz etkilendi, halbuki ben de etkilendim ama kendimi unuttum onu teselli ediyorum, ahh ahh yarenlerin işi zor

Chess yayınlamış haberi az önce okudum nasıl öldüklerife yazıyor off etkinlenmesi çok normal bence Allah kolaylık versin canım sana zor gerçekten çok zor işimiz

Chess yayınlamış haberi az önce okudum nasıl öldüklerife yazıyor off etkinlenmesi çok normal bence Allah kolaylık versin canım sana zor gerçekten çok zor işimiz

amin canım benim Rabbim askerlerimize de bize de güç versin emeklerimizin karşılığı sağ salim kavuşmak olur inşallah

Günaydın canımcımlaar

Bu ptt beni kanser edecek.

İZMİR/KARŞIYAKA İZMİR KARGO İŞL.MRK. 09/12/2014 15: 26 :00 Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
İZMİR/KARŞIYAKA İZMİR KARGO İŞL.MRK. 09/12/2014 19: 18 :55 Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi.
İZMİR/KARŞIYAKA İZMİR KARGO İŞL.MRK. 09/12/2014 19: 19: 08 İZMİR KARGO DAĞ.MRK. Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti.
İZMİR/KONAK İZMİR KARGO DAĞ.MRK. 09/12/2014 22: 10: 40 Alıcı Merkez Torbayı Açtı
İZMİR/KONAK İZMİR KARGO DAĞ.MRK. 10/12/2014 10: 15 :37 Torba Kapandı
İZMİR/KARŞIYAKA İZMİR KARGO İŞL.MRK. 10/12/2014 10: 24: 21 Alıcı Merkez Torbayı Açtı

Karşıyaka işleme merkezinden Konak dağıtım merkezine yollanıyor ordan tekrardan Karşıyaka işleme merkezine geliyor Allah'ım beynim yandı tutuştu.

Şeker Masalı diye bir yerden yaptırdım. 13 kurabiye+kalpli kutu+kargo=90 tl tuttu.

Çok tutmuş bence de 90.

günaydınnn
ahahah bence torbayı açtılar sizin fotoğrafları gördüler hemen kapatıp geri yolladılar
iyi gezdiniz heee karşıyaka konak ooo

Inşallah teslim olur kuzu bu hafta içinde

Abmn kizini goturduk kuzum 7aylik emeklerken odadki duvara carpti kafasi sisti braz.gittik cok sukur flmlerde iyi ckti sagol sekerim dusunup sordgn icn:)

Geçmiş olsun tatlıımmmm :) minnoşu öp benm için çok tatlı cennet kokulu bebişler yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…