• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

kızlar en zoru ilk hafta... :18: ilk haftadan sonra durumu kabullenmeye başlıyosunuz yavaş yavaş...

bu arada, o "sayılı gün" diyenler, ilk gideceği zaman "amaaan, nasılsa kısa dönem, 6 ay göz açıp kapayana kadar geçer" diyenler hepsine burdaaaan :22::22::22:

eveeeet, bak bu konu çokk önemli... çok hassas oluyolar, mümkün olduğunca yansıtmayın onlara lütfeeeen :5:

sizin askeriniz nerede? :72:

kızlar en zoru ilk hafta... :18: ilk haftadan sonra durumu kabullenmeye başlıyosunuz yavaş yavaş...

bu arada, o "sayılı gün" diyenler, ilk gideceği zaman "amaaan, nasılsa kısa dönem, 6 ay göz açıp kapayana kadar geçer" diyenler hepsine burdaaaan :22::22::22:

eveeeet, bak bu konu çokk önemli... çok hassas oluyolar, mümkün olduğunca yansıtmayın onlara lütfeeeen :5:

hiçte öyle olmuyormuş bu bir hafta nasıl gececek ki:14: allah uzun dönem asker yolu bekleyen arkadaslara daha cok sabır versin inş. gerçekten zormuş ilk kez ayrıldık böyle cok üzgünümmm:5::5:

millet saçma saçma konuşarak seni teselli ettiğini sanıyor ama saçmalıyor öyle konuşulunca bi tekme atasım geliyor inan bana:47:

aynı biz yani bizde hayallere bir adım daha yaklaşmak için böyle bi karar aldık bende şafak ilerledikçe moraller düzelir sanmıştım:5:

sen ağlamanı sakla canım onun mutluluğu için Allah hepimizin hayallerini gerçekleştirmeyi nasip etsin AMİİİNNNNNNNN :34: ben çıkıyorum artık iyi geceler :)

zaman ilerledikce iyi olur die düşünüyordum ama bak öyle olmuyormuş buradilmen korkuyorum ben:5:
Ben de cok korkuyorum ama elimizden birsey gelmiyor ben öğlen konuştum aksam bekledim aramadi daha aramaz diyodum bitaz once aradi gelen askerleri kaydediyormus icim rahatladı sesini duyum iyi olduğunu biliyim yeter bana hep birlikte asicaz bu günleri
selaam yarenciklerim,yeni yarenlerimm nasılsınızz bakalım bugün? Askerlerinizi gönderdiniz ,allah tez zaamanda sağ salm kavustursun hepimizi :72:
Su an cok iyiyim sevdicegimin sesini duydum ya:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen ağlamanı sakla canım onun mutluluğu için Allah hepimizin hayallerini gerçekleştirmeyi nasip etsin AMİİİNNNNNNNN :34: ben çıkıyorum artık iyi geceler :)

haklısın canım iyi geceler:)

Ben de cok korkuyorum ama elimizden birsey gelmiyor ben öğlen konuştum aksam bekledim aramadi daha aramaz diyodum bitaz once aradi gelen askerleri kaydediyormus icim rahatladı sesini duyum iyi olduğunu biliyim yeter bana hep birlikte asicaz bu günleri

iyi oldugunu bilmek yeter zaten canım bende arayamaz diye korkuyorum :(

iyi oldugunu bilmek yeter zaten canım bende arayamaz diye korkuyorum :(
Ararlar inşaallah canim bi donsunde evlenelim diye bekliyorum:))
okudukça içim karardı valla :1:

Yok yok kararmasin mecbur gitcek:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X