inşallhhh kuzummmmm :)Ac bebegim bencede insallah hayrlsyla.guzel haber de alrsn barisirsnz en yakn zamanda insallah tatlm
eline sağlık kuzummmcanım hakkınızda hayırlısı olsun canım benim
dogRu yaptmmi bu defakizlar.d.dd
ben çıkmışım mesela :)Gene yanls yaptm yaa su safak arttrmayi kzlar bazilrnizi iki kere farkli yere yazmsm tuh o kdrda ozendm olmadi gne
ben çıkmışım şafak listesinden bu vazgeçmem için işaret sanırımm :/[/QUOTE]eline sağlık kuzummm
Kuzum valla kopyala yapstr yaptm silip yaznca demek unutmusm telden yaptm bde sory duzeltrm gece tekrar.dben çıkmışım mesela :)
Kuzum valla kopyala yapstr yaptm silip yaznca demek unutmusm telden yaptm bde sory duzeltrm gece tekrar.d
Aynen kuzum yazn duzeltrm bu gece tekrar.d.dkızlaarr herkes atarsa kaççç? yazsın kamuhe düzenler onu güzelce
pofuduk16 atarsa 144
Tamam tatlm :)Ben şimdi doğrusunu göndericem sen ordan devam edersin kuzum
Selam canim hos geldin aramiza. Bende uzun donem bekliyenlerdenm:) bunada sukur. Bnm askerde suan acemide ankara da 15inde belli olacak usta birligi beklyrz sabrszlkla bzde. cnm tum askerlermizi ALLAH kavstrsnKızlarrrrrrr merabaaaa,
Ben de asker yareniyim sizler gibi Kasım'da yollladım ben acemi Ankara/Mamak,ustamız Kayseri/Gesi, uzun dönem beklicem ben deee
KIzz yazdm ya becerikszm olmadi gene senle alaksi yk kuum ya yazmamsmym harbi seniben çıkmışım şafak listesinden bu vazgeçmem için işaret sanırımm :/
bunda varım bak :)11 ARALIK 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ
TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:
MUTELLA
PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:
HUZURAERDİM / 47---MARDİN
PLASLAN / 52--- ORDU
PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:
MYNM / 83
OZGEEMRE / 83
NİDAGKHN / 93
ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
EFERVA / 128
WAİT_AND_WAİT / 128
EVMAKİNESİ / 129
TUCE_TUCE / 129
SAMOZLEM/129
PERİ__KİZİ / 130
PRENSES / 130
EFULİ__ / 130
POFUDUK16 / 144
YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:
EVREM2724 / 165
100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
PEMBECANTA / 220
ZAMANSİZ93 / 240
YESMCEYHN / 243
200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
UZAKMAWİ / 326
KAMUHE / 327
PANZEHİR121/ 327
DENİZLİLİLİLİ / 329
MLTM / 337
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ
amiin canım inşallaaahh hepimizinkini sağ salim kavuştursunSelam canim hos geldin aramiza. Bende uzun donem bekliyenlerdenm:) bunada sukur. Bnm askerde suan acemide ankara da 15inde belli olacak usta birligi beklyrz sabrszlkla bzde. cnm tum askerlermizi ALLAH kavstrsn
tamam kuzu yenisinde varım :)Kuzum valla kopyala yapstr yaptm silip yaznca demek unutmusm telden yaptm bde sory duzeltrm gece tekrar.d
tamam kuzumAynen kuzum yazn duzeltrm bu gece tekrar.d.d
merhaba canııımm hoşgeldiiin, kızlarr bu arada bu arkadaşımızla benim askerim aynı yerde biliyor musunuzzz veee biz aynı şehirdeyizzKızlarrrrrrr merabaaaa,
Ben de asker yareniyim sizler gibi Kasım'da yollladım ben acemi Ankara/Mamak,ustamız Kayseri/Gesi, uzun dönem beklicem ben deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?