2014 Yarenleri! :)

dogRu yaptmmi bu defakizlar.d.dd[/QUOTE]

Busefer biraz fazla karıştırmışssınn kuzumm Ama olsun zamanla düzelir bende ilk beceremiyorum

Gene yanls yaptm yaa su safak arttrmayi kzlar bazilrnizi iki kere farkli yere yazmsm tuh o kdrda ozendm olmadi gne

Kızlarrrrrrr merabaaaa,
Ben de asker yareniyim sizler gibi Kasım'da yollladım ben acemi Ankara/Mamak,ustamız Kayseri/Gesi, uzun dönem beklicem ben deee

11 ARALIK 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ

TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:

MUTELLA

PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:

HUZURAERDİM / 47---MARDİN

PLASLAN / 52--- ORDU

PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:

MYNM / 83

OZGEEMRE / 83

NİDAGKHN / 93

ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:

EFERVA / 128

WAİT_AND_WAİT / 128

EVMAKİNESİ / 129

TUCE_TUCE / 129

SAMOZLEM/129

PERİ__KİZİ / 130

PRENSES / 130

EFULİ__ / 130

POFUDUK16 / 144

YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:

EVREM2724 / 165

100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:

PEMBECANTA / 220

ZAMANSİZ93 / 240

YESMCEYHN / 243

200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:

UZAKMAWİ / 326

KAMUHE / 327

PANZEHİR121/ 327

DENİZLİLİLİLİ / 329

MLTM / 337

ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR

ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ

Kızlarrrrrrr merabaaaa,
Ben de asker yareniyim sizler gibi Kasım'da yollladım ben acemi Ankara/Mamak,ustamız Kayseri/Gesi, uzun dönem beklicem ben deee
Selam canim hos geldin aramiza. Bende uzun donem bekliyenlerdenm:) bunada sukur. Bnm askerde suan acemide ankara da 15inde belli olacak usta birligi beklyrz sabrszlkla bzde. cnm tum askerlermizi ALLAH kavstrsn

ben çıkmışım şafak listesinden bu vazgeçmem için işaret sanırımm :/
KIzz yazdm ya becerikszm olmadi gene senle alaksi yk kuum ya yazmamsmym harbi seni sory baby[/QUOTE]
şaka ya zaten ben demiştim ayrılınca çıkarın diye sende hemen çık umut etme demişsin :)

bunda varım bak :) silemm

Selam canim hos geldin aramiza. Bende uzun donem bekliyenlerdenm:) bunada sukur. Bnm askerde suan acemide ankara da 15inde belli olacak usta birligi beklyrz sabrszlkla bzde. cnm tum askerlermizi ALLAH kavstrsn
amiin canım inşallaaahh hepimizinkini sağ salim kavuştursun

Aynen kuzum yazn duzeltrm bu gece tekrar.d.d
tamam kuzum
Kızlarrrrrrr merabaaaa,
merhaba canııımm hoşgeldiiin, kızlarr bu arada bu arkadaşımızla benim askerim aynı yerde biliyor musunuzzz veee biz aynı şehirdeyizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…