şaka ya zaten ben demiştim ayrılınca çıkarın diye sende hemen çık umut etme demişsin :)[/QUOTE]KIzz yazdm ya becerikszm olmadi gene senle alaksi yk kuum ya yazmamsmym harbi senisory baby
AMIN canim insallah senide ekleriz safak.listemize:)amiin canım inşallaaahh hepimizinkini sağ salim kavuştursun
Eneeem bu kdrda tesadüf olamaztamam kuzum
merhaba canııımm hoşgeldiiin, kızlarr bu arada bu arkadaşımızla benim askerim aynı yerde biliyor musunuzzz veee biz aynı şehirdeyizz
Bide komsu cikarsinz siztamam kuzum
merhaba canııımm hoşgeldiiin, kızlarr bu arada bu arkadaşımızla benim askerim aynı yerde biliyor musunuzzz veee biz aynı şehirdeyizz
normalde 4ümüzde aynı şehirdeymişiz de haberimiz yokmuş askerlerimiz ve biz Bursadayız normalde şimdi askerlerimiz Kayseride biz BursadaEneeem bu kdrda tesadüf olamazBunda bi hikmet vardır poduduğum Ne güZel
yok o olmadı malesef kuzum hahahaBide komsu cikarsinz siz
Olsa sasrmazdm yani haha:)yok o olmadı malesef kuzum hahaha
yok komşu değiliz ondan eminiz :)Bide komsu cikarsinz siz
hahah aynen biz de şaşırmazdık ama olmadıOlsa sasrmazdm yani haha:)
bakalM bu kadr tesadf bile guzl yani:) safak kac senin cnm.yok komşu değiliz ondan eminiz :)
:) bu.kdr tesasf bile yetr kzhahah aynen biz de şaşırmazdık ama olmadı
aynen hayatım:) bu.kdr tesasf bile yetr kz
atarsa 329 canım benimbakalM bu kadr tesadf bile guzl yani:) safak kac senin cnm.
Bnm de 327 canmatarsa 329 canım benim
benim şafak arkadaşım sensin desene :)Bnm de 327 canm
Aynen canim bde bizmbenim şafak arkadaşım sensin desene :)
Ne demism kiz anlamdm:) ckartma tabi o kadr saydn bekledn umidini kaybetme saymaya dvm et bzm gibi telide ac iyi haberlerni beklyrz kuzum HAYRLisyla insallah arar tatlm olumlu düşün:)[/QUOTE]şaka ya zaten ben demiştim ayrılınca çıkarın diye sende hemen çık umut etme demişsin :)
uraya gelmiyodum moralim bozulur herkesin şafak plakada diyenedense hep öyle düşündüm benle aynı bekleyen yoktur diyodum :)Aynen canim bde bizmdenizlililili mizde ayni oda safk arkdsmz bzm.gbi safk sayisi:) ALLAHin iznyle gececk bu gunlermzde hepmzn insallah:)
Aaa çok büyük şans bebeğim şaka gibi yaanormalde 4ümüzde aynı şehirdeymişiz de haberimiz yokmuş askerlerimiz ve biz Bursadayız normalde şimdi askerlerimiz Kayseride biz Bursada
ben demiştim ayrıldığımız gün beni şafakdan çıkarın diye onu dedim :) tamam kuzum nşallah vercem en güzel haberleri :)[/QUOTE]Ne demism kiz anlamdm:) ckartma tabi o kadr saydn bekledn umidini kaybetme saymaya dvm et bzm gibi telide ac iyi haberlerni beklyrz kuzum HAYRLisyla insallah arar tatlm olumlu düşün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?