2014 Yarenleri! :)

KIzz yazdm ya becerikszm olmadi gene senle alaksi yk kuum ya yazmamsmym harbi seni sory baby
şaka ya zaten ben demiştim ayrılınca çıkarın diye sende hemen çık umut etme demişsin :)[/QUOTE]
Ne demism kiz anlamdm:) ckartma tabi o kadr saydn bekledn umidini kaybetme saymaya dvm et bzm gibi telide ac iyi haberlerni beklyrz kuzum HAYRLisyla insallah arar tatlm olumlu düşün:)

şaka ya zaten ben demiştim ayrılınca çıkarın diye sende hemen çık umut etme demişsin :)
Ne demism kiz anlamdm:) ckartma tabi o kadr saydn bekledn umidini kaybetme saymaya dvm et bzm gibi telide ac iyi haberlerni beklyrz kuzum HAYRLisyla insallah arar tatlm olumlu düşün:)[/QUOTE]
ben demiştim ayrıldığımız gün beni şafakdan çıkarın diye onu dedim :) tamam kuzum nşallah vercem en güzel haberleri :)

normalde 4ümüzde aynı şehirdeymişiz de haberimiz yokmuş askerlerimiz ve biz Bursadayız normalde şimdi askerlerimiz Kayseride biz Bursada
Aaa çok büyük şans bebeğim şaka gibi yaa Burdan özgeyle mynm'n sevdicekleride aynı yerdeymiş çarşı izinlerinde fln beraber takılıyolarmış hatta Bende isterdim aslında aşkmın asker arkadaşının sevdiceğiyle arkdş olmayı Ama hiç Burdur yok buralarda.. 1 tanecik bile yok

Ne demism kiz anlamdm:) ckartma tabi o kadr saydn bekledn umidini kaybetme saymaya dvm et bzm gibi telide ac iyi haberlerni beklyrz kuzum HAYRLisyla insallah arar tatlm olumlu düşün:)
ben demiştim ayrıldığımız gün beni şafakdan çıkarın diye onu dedim :) tamam kuzum nşallah vercem en güzel haberleri :)[/QUOTE]
INSALLAH tatlm senin icinde dua edecm ALLAHin iznyle aranz duzelsn die :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…