2014 Yarenleri! :)

aa ne güzel hayatım yaa belki alt devrelerden falan denk gelir bebeğim ya

uraya gelmiyodum moralim bozulur herkesin şafak plakada diyenedense hep öyle düşündüm benle aynı bekleyen yoktur diyodum :)
Yok kuzum niye canin sklsn sevnmelsn onlarda bzm gbi beklems yolu yarolamslr bu demek olyorki bzmde ayni yerde saymk safklrmz:) hem bzm azlnca yeni askere gden yyarenlerde gelecek onlra teselli vercz ksmetse brbrmzi teselli etmk.icn burdayz ve hep gel emn ol canin hc sklmaz:)

biz çömezi olsak da P pofuduk16 nın bu bile çok iyi en azından bilgi alıyoruz yardım ediyomuş enişte beyAllah razı olsun ki :)

buralardayım da hişç bu topiğe girmedim genelde diğer topikteyim canım ben,ama artık bi elimde burda :)

Mickeyiiim burdaki kızlarda çok iyi bak ben çoğunlukla burdayım zaten şafak 339 Hiç öyle düşünme.. Çok güzel sohbetler geçiyo burda
evet canım artık ben de buralardayım :) bir de pofudukla aynı şehirde bekleyip aynı memleketten olduğumuzu öğrenince

Şanslı kızlarsını kuzucum maşallah size
İnşallah hepimizin şans yüzüne güler. ustada olanlar daha dlere düşüp rahat oluraha rahat olurlar,ustaya yeni gidenler iyi görevlere düşüp rahat olurlar,gidicekler ollanlar da yakın,güvenli rahat yere giderler:)

Tanışalım kızlar yaa,Nerdensiniz ? Kaç yıllık ilişkiniz? okuyo musunuz çalışıyo musunuz :) ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…