aa ne güzel hayatım yaa belki alt devrelerden falan denk gelir bebeğim yaAaa çok büyük şans bebeğim şaka gibi yaaBurdan özgeyle mynm'n sevdicekleride aynı yerdeymiş çarşı izinlerinde fln beraber takılıyolarmış hatta Bende isterdim aslında aşkmın asker arkadaşının sevdiceğiyle arkdş olmayı Ama hiç Burdur yok buralarda.. 1 tanecik bile yok
Yok kuzum niye canin sklsn sevnmelsn onlarda bzm gbi beklems yolu yarolamslr bu demek olyorki bzmde ayni yerde saymk safklrmz:) hem bzm azlnca yeni askere gden yyarenlerde gelecek onlra teselli vercz ksmetse brbrmzi teselli etmk.icn burdayz ve hep gel emn ol canin hc sklmaz:)uraya gelmiyodum moralim bozulur herkesin şafak plakada diyenedense hep öyle düşündüm benle aynı bekleyen yoktur diyodum :)
biz çömezi olsak da P pofuduk16 nın bu bile çok iyi en azından bilgi alıyoruz yardım ediyomuş enişte beyAllah razı olsun ki :)Aaa çok büyük şans bebeğim şaka gibi yaaBurdan özgeyle mynm'n sevdicekleride aynı yerdeymiş çarşı izinlerinde fln beraber takılıyolarmış hatta Bende isterdim aslında aşkmın asker arkadaşının sevdiceğiyle arkdş olmayı Ama hiç Burdur yok buralarda.. 1 tanecik bile yok
Mickeyiiim burdaki kızlarda çok iyi bak ben çoğunlukla burdayım zatenuraya gelmiyodum moralim bozulur herkesin şafak plakada diyenedense hep öyle düşündüm benle aynı bekleyen yoktur diyodum :)
Iyi gecelr seker ALLAH rahtlik versn:) sevdcgnu gor ins ruynda:)kızlaar ben yatıyorumm iyi gecelerrr öpüldünüzz
buralardayım da hişç bu topiğe girmedim genelde diğer topikteyim canım ben,ama artık bi elimde burda :)Yok kuzum niye canin sklsn sevnmelsn onlarda bzm gbi beklems yolu yarolamslr bu demek olyorki bzmde ayni yerde saymk safklrmz:) hem bzm azlnca yeni askere gden yyarenlerde gelecek onlra teselli vercz ksmetse brbrmzi teselli etmk.icn burdayz ve hep gel emn ol canin hc sklmaz:)
evet canım artık ben de buralardayım :) bir de pofudukla aynı şehirde bekleyip aynı memleketten olduğumuzu öğreninceMickeyiiim burdaki kızlarda çok iyi bak ben çoğunlukla burdayım zatenşafak 339 Hiç öyle düşünme.. Çok güzel sohbetler geçiyo burda
iyi geceler canım,Sevdiğini gör rüyanda inşallahkızlaar ben yatıyorumm iyi gecelerrr öpüldünüzz
gelsinler artık yaaa :) Şubat'a daha çok varNe güzel işte kuzucuumŞubattada biZim çömezler gelicek bebeğim onu düşün
Şanslı kızlarsını kuzucum maşallah sizeevet canım artık ben de buralardayım :) bir de pofudukla aynı şehirde bekleyip aynı memleketten olduğumuzu öğrenince
Tamam canim safk listesnede eklicez seni kacisin yokburalardayım da hişç bu topiğe girmedim genelde diğer topikteyim canım ben,ama artık bi elimde burda :)
Hişşşşşt öyle düşünürsek geçmezzzgelsinler artık yaaa :) Şubat'a daha çok var
İnşallah hepimizin şans yüzüne güler. ustada olanlar daha dlere düşüp rahat oluraha rahat olurlar,ustaya yeni gidenler iyi görevlere düşüp rahat olurlar,gidicekler ollanlar da yakın,güvenli rahat yere giderler:)Şanslı kızlarsını kuzucum maşallah size
ekle kuzum ekle unutma :)Tamam canim safk listesnede eklicez seni kacisin yok
300'e düştüğümüzde daha Ocak'ta olcaz AllahımmmmmmmmmmmHişşşşşt öyle düşünürsek geçmezzzBak aralığın ortasına geldiiiik snra ocak snrada şubaaat eneeeem harbiden çok varmış yaaa
Şafak arkadaşım beniiiimAynen canim bde bizmdenizlililili mizde ayni oda safk arkdsmz bzm.gbi safk sayisi:) ALLAHin iznyle gececk bu gunlermzde hepmzn insallah:)
Ama bak her geçen gün sevdiceklerimize biraz daha yaklaşıyorz bebeğim.. Bak bugünde bitti gitti iştee300'e düştüğümüzde daha Ocak'ta olcaz Allahımmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?