Oy kuzum benim öp öp öp doyamadmŞafak arkadaşım beniiiimÖpesim geldi kız seni
evet orası doğru. İnşallah burda dicez ki hepimizzz ''KIZLARRRRRR ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞŞ !
Ama bak her geçen gün sevdiceklerimize biraz daha yaklaşıyorz bebeğim.. Bak bugünde bitti gitti iştee
Yarismaya adana dan katiliyorm haha:) adim damla 21 yasindaym calsyorm hastanede hemsireyim. 3yillik iliskim var. Sevglydk o surecte askere gtmeden sozlendk ALLAHm herkese nasp etsn.Tanışalım kızlar yaa,Nerdensiniz ? Kaç yıllık ilişkiniz? okuyo musunuz çalışıyo musunuz :) ?
Sen tatlm.?Tanışalım kızlar yaa,Nerdensiniz ? Kaç yıllık ilişkiniz? okuyo musunuz çalışıyo musunuz :) ?
INSALLAH tatlm senin icinde dua edecm ALLAHin iznyle aranz duzelsn die :)[/QUOTE]ben demiştim ayrıldığımız gün beni şafakdan çıkarın diye onu dedim :) tamam kuzum nşallah vercem en güzel haberleri :)
Allah razı olsun kuzummmm :)[/QUOTE]INSALLAH tatlm senin icinde dua edecm ALLAHin iznyle aranz duzelsn die :)
Tanışalım tatlım.. Deniz ben.. 5yıllık ilişkim var 7aydır nişanlıyımTanışalım kızlar yaa,Nerdensiniz ? Kaç yıllık ilişkiniz? okuyo musunuz çalışıyo musunuz :) ?
Estfrllah kz ne yaslisi armzda 3yas var 3yas ne kiTanışalım tatlım.. Deniz ben.. 5yıllık ilişkim var 7aydır nişanlıyımçalışıyorum.. Aydınlıyım ama iş dolayısıyla denizlide yaşıyorum.. 24yaşındayım Sanırım bu topiğin en yaşlılarından biri benim Sen kuzucum?
Kuzum alemsn yaa kismet olursa siznde olur elbet kac sene cikip nisanlanan var seninde olur ALLAHn iznyleBen de 20a :) aslen bursalıyım erzurumda okuyorum . Eylülde 5.yılımıza girdik biz de hala sevgilyiz sevgili olarak ölücez diye çok korkuyorumm
Dur bi okulun bitsin bebeğim.. Snra hepsi kendiliğinden oluveriyo zatenBen de 20a :) aslen bursalıyım erzurumda okuyorum . Eylülde 5.yılımıza girdik biz de hala sevgilyiz sevgili olarak ölücez diye çok korkuyorumm
Ben sizin ablanızım uleeennnEstfrllah kz ne yaslisi armzda 3yas var 3yas ne ki
Tabiki Rabbim izin versin hepsi olur hayırlısıyla işin esprisi onlar :)Kuzum alemsn yaa kismet olursa siznde olur elbet kac sene cikip nisanlanan var seninde olur ALLAHn iznyle
Sanat tarihi diye saçma salak bir bölüm okuyrym :) evet okduğu bölüme böyle diyen bir ben varm glb :)Dur bi okulun bitsin bebeğim.. Snra hepsi kendiliğinden oluveriyo zatenNe okuyosun kuzucum?
Haha tamam abla büyüksun.d.d saygılarBen sizin ablanızım uleeennn
Aynen öyle canımTabiki Rabbim izin versin hepsi olur hayırlısıyla işin esprisi onlar :)
Ahahahaha komikmisin kız seeenSanat tarihi diye saçma salak bir bölüm okuyrym :) evet okduğu bölüme böyle diyen bir ben varm glb :)
:) bekliyoruz bekliyoruz biticek :)Aynen öyle canım
Dışı seni içi beni yakar güzel bölümümün :) dünyada görmediğim cami kilise mescid müze kalmadı bıktımmmmmmmAhahahaha komikmisin kız seeenGüzelmiş aslında bölümün bebeğim neden öyle düşündünki?
Adam olun ulenHaha tamam abla büyüksun.d.d saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?