2014 Yarenleri! :)

Tanışalım kızlar yaa,Nerdensiniz ? Kaç yıllık ilişkiniz? okuyo musunuz çalışıyo musunuz :) ?
Yarismaya adana dan katiliyorm haha:) adim damla 21 yasindaym calsyorm hastanede hemsireyim. 3yillik iliskim var. Sevglydk o surecte askere gtmeden sozlendk ALLAHm herkese nasp etsn.

ben demiştim ayrıldığımız gün beni şafakdan çıkarın diye onu dedim :) tamam kuzum nşallah vercem en güzel haberleri :)
INSALLAH tatlm senin icinde dua edecm ALLAHin iznyle aranz duzelsn die :)[/QUOTE]
Allah razı olsun kuzummmm :)

Tanışalım kızlar yaa,Nerdensiniz ? Kaç yıllık ilişkiniz? okuyo musunuz çalışıyo musunuz :) ?
Tanışalım tatlım.. Deniz ben.. 5yıllık ilişkim var 7aydır nişanlıyım çalışıyorum.. Aydınlıyım ama iş dolayısıyla denizlide yaşıyorum.. 24yaşındayım Sanırım bu topiğin en yaşlılarından biri benim Sen kuzucum?

Estfrllah kz ne yaslisi armzda 3yas var 3yas ne ki

Ben de 20a :) aslen bursalıyım erzurumda okuyorum . Eylülde 5.yılımıza girdik biz de hala sevgilyiz sevgili olarak ölücez diye çok korkuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…