2014 Yarenleri! :)

kizlar katilamiyorum araniza bi iki gundurrr cok yogunum cok yorgunum hic vaktim yok biriniz ozet gecseniz bana neler kacirdigimi soyle azicik anlativerseniz olmaz mi? sabah okicamm :) hepinizi seviyorummmm iyi gecelerrr

Dışı seni içi beni yakar güzel bölümümün :) dünyada görmediğim cami kilise mescid müze kalmadı bıktımmmmmmm
Kıyamamki yaa.. Ne düşündüğünü bilmiyorum tatlım ama insanın işini sevmesi çok çook önemli.. Malum emeklilik yaşını 58e çıkardılar.. Resmen mezara kdr çalışıcaz yani

Evet ben de öyle düşünüyorum daha sevgili oldğmz gnleri hatırlayınca ama ne bileyim askerlik zor sizinkiler ne işyapıyo kuzucuklar ? :)

kizlar katilamiyorum araniza bi iki gundurrr cok yogunum cok yorgunum hic vaktim yok biriniz ozet gecseniz bana neler kacirdigimi soyle azicik anlativerseniz olmaz mi? sabah okicamm :) hepinizi seviyorummmm iyi gecelerrr
Yoklugun farkedilyor şekerim sen dinlende bz burdayz gelrsn snra:) ayninkuzum armza bi yaren dha katldi uzin donem iste dedikodu yapm dur az hahaha.d iste sonra ben aafk arttrdm gene yanls yaptm becerksz olark:) cok sukr askerlermz iyi ALLAHm hepsni dha iyi etsn. Smdilk pek gelsme yok byle iste beni aramdi secdicek gene uyudu odun yaaa yatafa cetmmi msj atyr dhada cvp yok okuz iste ddm snra bana msj atma dha allah icn cvp verdgn yk dedm dha ses yok cockta belki darldi aramyr haha odun ama napim iyi geceler kuzum ALLAH rahtlk versn ruyanda sevdcgni gor:)

Demetiiiim özlettin kendini bebeğim yaaa Dinlen sen bi güzel bitanem.. Rabbim kolaylık versin inşallah atlatırsın yoğunluğu.. İyi geceleeeer rüyanda Erdini görrr kuzucummm

ALLAH sendende razi olsun baby yuzun hep gulsun byle olumlu dusun dua et insallah hersy gonlunce. olur kuzum:)
hepimiz için inşallah kuzum rabbim emeklerimizi boşa vermesin hayırlısıyla :)[/QUOTE]
AMIN tatlm yaa INSALLAH ALLAHm emeklermizi bosa ckarmsn hep mutlu oluruz INSALLAH:)

Günaydın bacuuulaarrr

teslim olur kuzum inşallah :)

14 11/12/2014 01 :40 :11 Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi. İZMİR KARGO İŞL.MRK. KARŞIYAKA İZMİR
15 11/12/2014 03: 25: 46 BORNOVA Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti. İZMİR KARGO İŞL.MRK. KARŞIYAKA İZMİR

Allah'ım sana şükürler olsun Bornova'ya sevk edilmiş ordanda askeriyeye bugün götürürler galiba

Bak ptt nin kendi sitesinde Karşıyaka'dan Konak'a Konak'tan Karşıyaka'ya götürüldüğü yazıyor ama dün telefondaki kadın bana diyorki ne Konak'ı hayır diyor

Ama şükür askeriyenin olduğu ilçeye gitmiş posta
Uleen kesin zarftan gelen parfüm kokusunu kıskandılar ondan dolandırıp durdular bizi

oyyy canimm saolasin :) ne guzelde yazmis herseyi :) valla bende giriyorum siteye bakiyorum 10 sayfa atlamissiniz moralim bozuluyo okuyamiyorum diyee :) ama sayende biraz ogrendim :)

yeni yarenimiz hosgelmiss ED oda cok hosuma gitti ayni bizim gibi :)

kuzum gitme cocuuuun ustune yaau uykusuz kaliyolar cok yazamiyordurr.. bidaha yazdiginda soyle tatli tatli konus soyle naz yap bi cocuk kendine gelsinn

Demetiiiim özlettin kendini bebeğim yaaa Dinlen sen bi güzel bitanem.. Rabbim kolaylık versin inşallah atlatırsın yoğunluğu.. İyi geceleeeer rüyanda Erdini görrr kuzucummm
bende sizi ozledim denizim yaaa :) az kaldi bu hafta sonu da yokum erdim evci iznine cikiyo 2 gun girmeyebilirimm :) diger haftada arkadasimin dugunu kinasi var ozamanda yokum ama ondan sonra bosum insallah yine beraberiz canlarim beni unutmayin :)

bu arada ikiniz de ruyanda erdiyi gor demissiniz gordum vallaaa kuzlar 2 gun once oyle bir girdi ki ruyama anlatamam sizeeee resmen gercektiii bana bu bir ay yeter o derece :)

turkiyeye gitmeme az kaldiginda boyle gercekci ruyalar goruyorum hep, ruya tabirleri hep yakin zamanda sevdiginizle bulusacaginiza isaret ediyo yaziyo :)

sizi seviyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…