Tabi cnm bak kac senelermz gecti dha dun gbi okuyordm btti coktan bunlarda biter ALLAHn iznyle:):) bekliyoruz bekliyoruz biticek :)
İnşallah yaa. :)
Bence de ya tipimizi ya kokumuzu beğenmediler
Ayyy neden darılim ya o kadarda değil yani
Yakında tüm ilçeleri dolaşacak kargo
Hahaha tamam ablacik :) kz o kdr espiri yaptm bi kere bana komiksn kz sen demedn ask olsunAdam olun ulenNe o öyle gülücükler falan ciddi ol bnm karşımda
Kıyamamki yaa.. Ne düşündüğünü bilmiyorum tatlım ama insanın işini sevmesi çok çook önemli.. Malum emeklilik yaşını 58e çıkardılar.. Resmen mezara kdr çalışıcaz yaniDışı seni içi beni yakar güzel bölümümün :) dünyada görmediğim cami kilise mescid müze kalmadı bıktımmmmmmm
Ben mezara kadar çalışıp sevgili kalıcam bu kesinKıyamamki yaa.. Ne düşündüğünü bilmiyorum tatlım ama insanın işini sevmesi çok çook önemli.. Malum emeklilik yaşını 58e çıkardılar.. Resmen mezara kdr çalışıcaz yani
Yoklugun farkedilyor şekerim sen dinlende bz burdayz gelrsn snra:) ayninkuzum armza bi yaren dha katldi uzin donem iste dedikodu yapm dur az hahaha.d iste sonra ben aafk arttrdm gene yanls yaptm becerksz olark:) cok sukr askerlermz iyi ALLAHm hepsni dha iyi etsn. Smdilk pek gelsme yok byle iste beni aramdi secdicek gene uyudu odun yaaa yatafa cetmmi msj atyr dhada cvp yok okuz iste ddm snra bana msj atma dha allah icn cvp verdgn yk dedm dha ses yok cockta belki darldi aramyr haha odun ama napimkizlar katilamiyorum araniza bi iki gundurrrcok yogunum cok yorgunum hic vaktim yok biriniz ozet gecseniz bana neler kacirdigimi soyle azicik anlativerseniz olmaz mi? sabah okicamm :) hepinizi seviyorummmm iyi gecelerrr
Hahaha tamam ablacik :) kz o kdr espiri yaptm bi kere bana komiksn kz sen demedn ask olsunno no no olmadi bu abla dedik barimiza bastk oldumu hii smdi bu
Ahahahaa çatlakk kızzBen mezara kadar çalışıp sevgili kalıcam bu kesin
Smdi oldu bak haha zorla soyletyorm ya varmi byle bsey.d hahaA aaa.. Demedim mi bebeğim Ahahaha komik kuzucuğum benimmmm
Demetiiiim özlettin kendini bebeğim yaaakizlar katilamiyorum araniza bi iki gundurrrcok yogunum cok yorgunum hic vaktim yok biriniz ozet gecseniz bana neler kacirdigimi soyle azicik anlativerseniz olmaz mi? sabah okicamm :) hepinizi seviyorummmm iyi gecelerrr
Aynen tatliskom bende uycm hadi iyi geceler ALLAH rahtlk versn sevdcgmizo gorelm hepmz ruyamzda ins:)Kızlaar ben yatıyorum artkk malum yarın mesai varİyi geceler fıstıklar
ALLAH sendende razi olsun baby yuzun hep gulsun byle olumlu dusun dua et insallah hersy gonlunce. olur kuzum:)[/QUOTE]Allah razı olsun kuzummmm :)
hepimiz için inşallah kuzum rabbim emeklerimizi boşa vermesin hayırlısıyla :)[/QUOTE]ALLAH sendende razi olsun baby yuzun hep gulsun byle olumlu dusun dua et insallah hersy gonlunce. olur kuzum:)
teslim olur kuzum inşallah :)
oyyy canimm saolasin :) ne guzelde yazmis herseyi :) valla bende giriyorum siteye bakiyorum 10 sayfa atlamissiniz moralim bozuluyo okuyamiyorum diyee :) ama sayende biraz ogrendim :)Yoklugun farkedilyor şekerim sen dinlende bz burdayz gelrsn snra:) ayninkuzum armza bi yaren dha katldi uzin donem iste dedikodu yapm dur az hahaha.d iste sonra ben aafk arttrdm gene yanls yaptm becerksz olark:) cok sukr askerlermz iyi ALLAHm hepsni dha iyi etsn. Smdilk pek gelsme yok byle iste beni aramdi secdicek gene uyudu odun yaaa yatafa cetmmi msj atyr dhada cvp yok okuz iste ddm snra bana msj atma dha allah icn cvp verdgn yk dedm dha ses yok cockta belki darldi aramyr haha odun ama napimiyi geceler kuzum ALLAH rahtlk versn ruyanda sevdcgni gor:)
bende sizi ozledim denizim yaaa :) az kaldi bu hafta sonu da yokum erdim evci iznine cikiyo 2 gun girmeyebilirimm :) diger haftada arkadasimin dugunu kinasi var ozamanda yokum ama ondan sonra bosum insallah yine beraberiz canlarim beni unutmayin :)Demetiiiim özlettin kendini bebeğim yaaaDinlen sen bi güzel bitanem.. Rabbim kolaylık versin inşallah atlatırsın yoğunluğu.. İyi geceleeeer rüyanda Erdini görrr kuzucummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?