2014 Yarenleri! :)

Ayyy çok sevindim bebeğimm.. Bende çok istiyorum rüyama gelmesini ama en son teee acemideyken gördüm

Hoşbuldum canımmmmm :)

Ayyy çok sevindim bebeğimm.. Bende çok istiyorum rüyama gelmesini ama en son teee acemideyken gördüm
Rüyalara gelmesi çok iyi oluyo,ben de dün gece gördüm kamuflajlarla yanıma gelmişti bir de bana botlarını bırakıp diyoduki ben istanbula geldiğimde ya yollarsın ya getirirsin :) ne alaka istanbul bilmiyorum ama rüyama öyle girdi

Maşallah kııız 100lere çok az kalmışşşşş.. Günaydın bebeğim..

çok şükür canım.. az kaldı dimii bebek nasılsın bakalım

Bizim 273 Ve telefon dün açılmadı bugün de kapalı

peşimden gel cınım hiç konuşamadınız mı yanii, ama sana haber vermişti denetim var diye sıkma canını, bugün kargoyu alacak inşallah bak gör nasıl arıcak

ben görmüyorum rüyamda uzun süredir ya ben de göriyim, göriyim dimiii annem görmüş bu gece bensiz tatile gidiyormuşmuş bak seeennn

peşimden gel cınım hiç konuşamadınız mı yanii, ama sana haber vermişti denetim var diye sıkma canını, bugün kargoyu alacak inşallah bak gör nasıl arıcak

Aynen canım haber verdi zaten hemde kavgadan önceydi :)

Bakalım bir mektup gitsinde :)

Aynen canım haber verdi zaten hemde kavgadan önceydi :)

Bakalım bir mektup gitsinde :)

dün gece sevdiceğe sinirlendim biraz ya..
gece 3-5 nöbeti vardı, saat olmuş 11 bucuk, uyuması lazım o arkadaşlarıyla konuşuyor.. deli etti ya dedim hadi bak 10 dk daha konuş sonra uyucaz, ay yok bitmedi konuşması, kızdım ben de bıraktım telefonu uyudum gece yazmış aklı sıra gönlümü alcak hıh

Ayyy o arkadaşlar beni öldürüyor zaten. Adam çarşıda arkadaşlarıyla takılıyor telefona bakmayı unutuyor. Ankesörlüde konuşuyor arkadaşlar bekliyor şuraya gitcez diyor.
Nete giriyor çıkmam lazım arkadaşlar bekliyor diyor ayy hepsi aynı işte

bi bitmediler yaaa bir de sevdicek aramasa aramazlar heee öyle de hayırsızlar yanii, onlar için uyku bölünür mü ya 24 saatte uyuduğun toplam 3 4 saat zaten
ama gel de anlat

bi bitmediler yaaa bir de sevdicek aramasa aramazlar heee öyle de hayırsızlar yanii, onlar için uyku bölünür mü ya 24 saatte uyuduğun toplam 3 4 saat zaten
ama gel de anlat

Anlamıyorlar anlamıyorlar

Benimkinin en yakın arkadaşı sürekli mesaj atar yaa bende bundan şikayetçiyim ahaha

atmayın oğluuuumm bi rahat bırakın yaa neyse belki bir nebze moral olmuştur deyip iyi düşünmeye çalışıyorum

Aynen canım orda ihtiyaçları var sonuçta

Ben dedim sen orda kimseye mesaj atıyor musun arıyor musun vs akrabaları söyledi iyi dedim ondan sonra konu bana döndü sinirlerim tepeme çıktı dedi ahaha o yüzden kavga ettik

Üff telefonda kapalı hala açılmıcak kesin

Günaydın herkese. İstanbul'da hava yine iğrenç. Bu havalarda en güzeli, kahveni yapıp koltuğa uzanıp film izlemek ama daha okumam gereken tonla makale var. Gidip hastaneden almam gereken sonuçlarım var. Böyle yağmurlu havalarda araba kullanmayıda sevmiyorum. Bence hemen bahar gelsin. :) Gününüz bahar kadar güzel olsun kızlar...

Kızlar işleri hiç kolay değil. Her sabah 6'da uyanmak, mıntıka temizliği vs yapmak. Sürekli kuralların olduğu bir yerde nefes alıp vermek zor. O yüzden rahat bırakın konuşsun, mesajlaşsın arkadaşlarıyla. Bu kadar sıkmayın, darlamayın sevdiğinizi. Ben bile kısıtlanmaya gelemiyorken, erkek hiç gelemez. Yani tüm ömür adamları bu kadar kontrol altında tutmaya çalışırsanız, o ömrünün tamamını sizle geçirmekten vazgeçebilir. Bu şimdi olmaz 10 sene sonra olur. Daha anlayışlı daha az kaprissiz olun. Yani biraz sert oldu yazdıklarım ama ben kızların özellikle askerde olan sevgililerini bu kadar sıkmalarını yanlış buluyorum. Tayland'a ya da Rusya'ya gitmediler bir rahat olun. :)

Benimki bir ara Ukrayna'ya gidecekti ahaha öyle diyince aklıma geldi bak

Haklısın benimki diyor zaten askerdeyim farkındaysan
Evet trip falan atıyordum ama son dönemlerde öyle değilim değiştim

canım yanlış anlatmış olabilirim, kesinlikle arkadaşlarıyla konuşmasına karşı değilim ve hatta çoğu zaman ben söylerim ara konuş sana da değişiklik olur diye.. hatta zorla arkadaşlarıyla buluşturduğum bile vardır o da beni aynı şekilde, her zaman söyler benimle birlikte askerlik yapma çık gez dolaş diye.. bu konuda ben de seninle aynı fikirdeyim yani amacım kesinlikle kısıtlamak değil.. uykusundan fedakarlık ettiği için sitem ettim, hak verirsin ki çoğu zaman bir anne gibi sahiplenici olabiliyoruz

bugün açılır o telefon yaaa ankesörlüye gitmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…