- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
bu arada ikiniz de ruyanda erdiyi gor demissiniz gordum vallaaa kuzlar 2 gun once oyle bir girdi ki ruyama anlatamam sizeeeeresmen gercektiii bana bu bir ay yeter o derece :)
turkiyeye gitmeme az kaldiginda boyle gercekci ruyalar goruyorum hep, ruya tabirleri hep yakin zamanda sevdiginizle bulusacaginiza isaret ediyo yaziyo :)
sizi seviyorummmmmmm
Hoşbuldum canımmmmm :)oyyy canimm saolasin :) ne guzelde yazmis herseyi :) valla bende giriyorum siteye bakiyorum 10 sayfa atlamissiniz moralim bozuluyo okuyamiyorum diyee :) ama sayende biraz ogrendim :)
yeni yarenimiz hosgelmiss ED oda cok hosuma gitti ayni bizim gibi :)
kuzum gitme cocuuuun ustune yaau uykusuz kaliyolar cok yazamiyordurr.. bidaha yazdiginda soyle tatli tatli konus soyle naz yap bi cocuk kendine gelsinn
bende sizi ozledim denizim yaaa :) az kaldi bu hafta sonu da yokum erdim evci iznine cikiyo 2 gun girmeyebilirimm :) diger haftada arkadasimin dugunu kinasi var ozamanda yokum ama ondan sonra bosum insallah yine beraberiz canlarim beni unutmayin :)
günaydın kızlarrrşafak 239 çok şükür 240 lar da bitti
Rüyalara gelmesi çok iyi oluyo,ben de dün gece gördüm kamuflajlarla yanıma gelmişti bir de bana botlarını bırakıp diyoduki ben istanbula geldiğimde ya yollarsın ya getirirsin :) ne alaka istanbul bilmiyorum ama rüyama öyle girdiAyyy çok sevindim bebeğimm.. Bende çok istiyorum rüyama gelmesini ama en son teee acemideyken gördüm
günaydın kızlarrrşafak 239 çok şükür 240 lar da bitti
Maşallah kııız 100lere çok az kalmışşşşş.. Günaydın bebeğim..
Bizim 273Ve telefon dün açılmadı bugün de kapalı
Rüyalara gelmesi çok iyi oluyo,ben de dün gece gördüm kamuflajlarla yanıma gelmişti bir de bana botlarını bırakıp diyoduki ben istanbula geldiğimde ya yollarsın ya getirirsin :) ne alaka istanbul bilmiyorum ama rüyama öyle girdi
peşimden gel cınımhiç konuşamadınız mı yanii, ama sana haber vermişti denetim var diye sıkma canını, bugün kargoyu alacak inşallah bak gör nasıl arıcak
Aynen canım haber verdi zaten hemde kavgadan önceydi :)
Bakalım bir mektup gitsinde :)
dün gece sevdiceğe sinirlendim biraz ya..
gece 3-5 nöbeti vardı, saat olmuş 11 bucuk, uyuması lazım o arkadaşlarıyla konuşuyor.. deli etti ya dedim hadi bak 10 dk daha konuş sonra uyucaz, ay yok bitmedi konuşması, kızdım ben de bıraktım telefonu uyudumgece yazmış aklı sıra gönlümü alcak hıh
Ayyy o arkadaşlar beni öldürüyor zaten. Adam çarşıda arkadaşlarıyla takılıyor telefona bakmayı unutuyor. Ankesörlüde konuşuyor arkadaşlar bekliyor şuraya gitcez diyor.
Nete giriyor çıkmam lazım arkadaşlar bekliyor diyor ayy hepsi aynı işte
bi bitmediler yaaabir de sevdicek aramasa aramazlar heee öyle de hayırsızlar yanii, onlar için uyku bölünür mü ya 24 saatte uyuduğun toplam 3 4 saat zaten
ama gel de anlat
Anlamıyorlar anlamıyorlar
Benimkinin en yakın arkadaşı sürekli mesaj atar yaa bende bundan şikayetçiyim ahaha
atmayın oğluuuumm bi rahat bırakın yaaneyse belki bir nebze moral olmuştur deyip iyi düşünmeye çalışıyorum
Kızlar işleri hiç kolay değil. Her sabah 6'da uyanmak, mıntıka temizliği vs yapmak. Sürekli kuralların olduğu bir yerde nefes alıp vermek zor. O yüzden rahat bırakın konuşsun, mesajlaşsın arkadaşlarıyla. Bu kadar sıkmayın, darlamayın sevdiğinizi. Ben bile kısıtlanmaya gelemiyorken, erkek hiç gelemez. Yani tüm ömür adamları bu kadar kontrol altında tutmaya çalışırsanız, o ömrünün tamamını sizle geçirmekten vazgeçebilir. Bu şimdi olmaz 10 sene sonra olur. Daha anlayışlı daha az kaprissiz olun. Yani biraz sert oldu yazdıklarım ama ben kızların özellikle askerde olan sevgililerini bu kadar sıkmalarını yanlış buluyorum. Tayland'a ya da Rusya'ya gitmediler bir rahat olun. :)
Kızlar işleri hiç kolay değil. Her sabah 6'da uyanmak, mıntıka temizliği vs yapmak. Sürekli kuralların olduğu bir yerde nefes alıp vermek zor. O yüzden rahat bırakın konuşsun, mesajlaşsın arkadaşlarıyla. Bu kadar sıkmayın, darlamayın sevdiğinizi. Ben bile kısıtlanmaya gelemiyorken, erkek hiç gelemez. Yani tüm ömür adamları bu kadar kontrol altında tutmaya çalışırsanız, o ömrünün tamamını sizle geçirmekten vazgeçebilir. Bu şimdi olmaz 10 sene sonra olur. Daha anlayışlı daha az kaprissiz olun. Yani biraz sert oldu yazdıklarım ama ben kızların özellikle askerde olan sevgililerini bu kadar sıkmalarını yanlış buluyorum. Tayland'a ya da Rusya'ya gitmediler bir rahat olun. :)
Aynen canım orda ihtiyaçları var sonuçta
Ben dedim sen orda kimseye mesaj atıyor musun arıyor musun vs akrabaları söyledi iyi dedim ondan sonra konu bana döndü sinirlerim tepeme çıktı dedi ahaha o yüzden kavga ettik
Üff telefonda kapalı hala açılmıcak kesin
bugün açılır o telefon yaaaankesörlüye gitmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?