Ne demek tatlm yazarm tabi herseyi:) ozlettin kendini. Aynen o yarenmzde sizn bas harfinz gbi:) yok gitmem dha ustune kuzum temelli geldgnde ksmetse gosterrm bn onaoyyy canimm saolasin :) ne guzelde yazmis herseyi :) valla bende giriyorum siteye bakiyorum 10 sayfa atlamissiniz moralim bozuluyo okuyamiyorum diyee :) ama sayende biraz ogrendim :)
yeni yarenimiz hosgelmiss ED oda cok hosuma gitti ayni bizim gibi :)
kuzum gitme cocuuuun ustune yaau uykusuz kaliyolar cok yazamiyordurr.. bidaha yazdiginda soyle tatli tatli konus soyle naz yap bi cocuk kendine gelsinn
bende sizi ozledim denizim yaaa :) az kaldi bu hafta sonu da yokum erdim evci iznine cikiyo 2 gun girmeyebilirimm :) diger haftada arkadasimin dugunu kinasi var ozamanda yokum ama ondan sonra bosum insallah yine beraberiz canlarim beni unutmayin :)
Telefon aldığından beri ankesörlüye hiç gitmedi. Kendi telefonunda aradı hep
bizim de öyle hatta telefonunu yolladığımdan beri sesli arama yaptığı da 1 2 dir yanises gönder foto gönder derken aramıyor adam
Günaydın bacuuulaarrr
14 11/12/2014 01 :40 :11 Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi. İZMİR KARGO İŞL.MRK. KARŞIYAKA İZMİR
15 11/12/2014 03: 25: 46 BORNOVA Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti. İZMİR KARGO İŞL.MRK. KARŞIYAKA İZMİR
Allah'ım sana şükürler olsunBornova'ya sevk edilmiş ordanda askeriyeye bugün götürürler galiba
Bak ptt nin kendi sitesinde Karşıyaka'dan Konak'a Konak'tan Karşıyaka'ya götürüldüğü yazıyor ama dün telefondaki kadın bana diyorki ne Konak'ı hayır diyor
Ama şükür askeriyenin olduğu ilçeye gitmiş posta
Uleen kesin zarftan gelen parfüm kokusunu kıskandılar ondan dolandırıp durdular bizi
Gunaydin balim:)
Ohhhh gozun aydin hadiiii:) bencede kuzum kiskanmislar bellihem deseydin takip sisteminde oyle yaziyor diyeydin herneyse bugun gidicek sukur :)
bu arada ikiniz de ruyanda erdiyi gor demissiniz gordum vallaaa kuzlar 2 gun once oyle bir girdi ki ruyama anlatamam sizeeeeresmen gercektiii bana bu bir ay yeter o derece :)
turkiyeye gitmeme az kaldiginda boyle gercekci ruyalar goruyorum hep, ruya tabirleri hep yakin zamanda sevdiginizle bulusacaginiza isaret ediyo yaziyo :)
sizi seviyorummmmmmm
günaydın kızlarrrşafak 239 çok şükür 240 lar da bitti
Rüyalara gelmesi çok iyi oluyo,ben de dün gece gördüm kamuflajlarla yanıma gelmişti bir de bana botlarını bırakıp diyoduki ben istanbula geldiğimde ya yollarsın ya getirirsin :) ne alaka istanbul bilmiyorum ama rüyama öyle girdi
Telefonun başında çaresiz bekliyorum... Bekliyorum ama mesajlar iletilmeyecek biliyorum...
Kendide kodu girip bakıyor canım görmüyor mu sanki dicek yanlış yazmışlar
Bugünde ulaşmayacakmış gibi bir his var içimde yalnız
Telefonun başında çaresiz bekliyorum... Bekliyorum ama mesajlar iletilmeyecek biliyorum...
Hahahaha ALLAH beeeeeee
Ptt askeriyenin icinde miydi kuzum? ulasir Tatlim olumsiz dusunme :)
ne senden öncesiiiiii ne senden sonrasıııııı ayrılık amaaan ölümden yamaaan geçmiyorrr zamaaaaan
Offf offfffffffff
içiyor musun bilmiyorum ama şuan tam rakı balık modundayım
Ben içemiyorum yaa birayı bile bitiremem bünyem almıyor
aahahah ben de öyleydimsevdiceğin ustaya gideceği gece arkadaşlarla toplandık, canım sıkkın ya içtikçe içtim o gece hiç çarpmadı ya bir türlü sarhoş olamadım sevdicek de '' vay be sen neymişsin, tabi bee boşuna mı aldık trakyalı kızı '' diyor
Ahaha aynen siz seversiniz içmeyi
Ben beceremiyorum çarpıyor hemen, ayrıca moral bozukken daha kolay çarpar derler ama
Bu mektup gitmeyecek hiç ilerleme yok
bende ters etki yaptı herhalde
gitmesi lazım gitmeli ya gitsin artıkk beeemektubunu yedirmeyizzz
Canım benimki yanımda içse bile bana içirtmezSigara içiyor ya şakasına ver içim diyorum uzatıyor içime çekmeye kalkıncada kafama vuruyor ahaha Üffff özledim şimdii yaaaaaa
Gitmeyecek belli oldu 1 hafta oldu ya el insaf
İyiyim bebeğim çalışıyorummm.. Çok yoğunuz oyüzdn rahat giremiyorumçok şükür canım.. az kaldı dimii bebeknasılsın bakalım
peşimden gel cınımhiç konuşamadınız mı yanii, ama sana haber vermişti denetim var diye sıkma canını, bugün kargoyu alacak inşallah bak gör nasıl arıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?