2014 Yarenleri! :)

Ne demek tatlm yazarm tabi herseyi:) ozlettin kendini. Aynen o yarenmzde sizn bas harfinz gbi:) yok gitmem dha ustune kuzum temelli geldgnde ksmetse gosterrm bn ona cok sevndm ruyanda erdin i gormene tatlm insallah hep guzel gorursun. Bn ruyamda can i gordgmde iyi gormyrm tartsrak.goryorm devmli hehe. Opuyorm kocaman seni siteye girdignde konusrz detyli:)

Gunaydin balim:)

Ohhhh gozun aydin hadiiii:) bencede kuzum kiskanmislar belli hem deseydin takip sisteminde oyle yaziyor diyeydin herneyse bugun gidicek sukur :)

Gunaydin balim:)

Ohhhh gozun aydin hadiiii:) bencede kuzum kiskanmislar belli hem deseydin takip sisteminde oyle yaziyor diyeydin herneyse bugun gidicek sukur :)

Kendide kodu girip bakıyor canım görmüyor mu sanki dicek yanlış yazmışlar
Bugünde ulaşmayacakmış gibi bir his var içimde yalnız

Safak mi sıkıştırıyor canm :) izne mi gelecek yoksa?

günaydın kızlarrr şafak 239 çok şükür 240 lar da bitti

Gözün Aydın canım inş 100leride görürsün bizim az kaldı :)

Merhaabaaaa:)
Telefonun başında çaresiz bekliyorum... Bekliyorum ama mesajlar iletilmeyecek biliyorum...

Hahahaha ALLAH beeeeeee

Hahahaha ALLAH beeeeeee

2 gündür telefon kapalı dertliyim

Ptt askeriyenin icinde miydi kuzum? ulasir Tatlim olumsiz dusunme :)

Evet içinde bir ptt var mevcut canım. Ama adrese kışlanın adını yazdım şehir kısmına izmir/bornova yazdım ya direkt oraya mı gider acaba yoksa bornova ptt ye gidip ordan askeri postaneye mi gider. Leen ne biçim iş ya bir mektup gidecek stresten saçlarım beyazladı

Ben içemiyorum yaa birayı bile bitiremem bünyem almıyor

aahahah ben de öyleydim sevdiceğin ustaya gideceği gece arkadaşlarla toplandık, canım sıkkın ya içtikçe içtim o gece hiç çarpmadı ya bir türlü sarhoş olamadım sevdicek de '' vay be sen neymişsin, tabi bee boşuna mı aldık trakyalı kızı '' diyor

Ahaha aynen siz seversiniz içmeyi

Ben beceremiyorum çarpıyor hemen, ayrıca moral bozukken daha kolay çarpar derler ama

Bu mektup gitmeyecek hiç ilerleme yok

Ahaha aynen siz seversiniz içmeyi

Ben beceremiyorum çarpıyor hemen, ayrıca moral bozukken daha kolay çarpar derler ama

Bu mektup gitmeyecek hiç ilerleme yok

bende ters etki yaptı herhalde
gitmesi lazım gitmeli ya gitsin artıkk beee mektubunu yedirmeyizzz

bende ters etki yaptı herhalde
gitmesi lazım gitmeli ya gitsin artıkk beee mektubunu yedirmeyizzz

Canım benimki yanımda içse bile bana içirtmez Sigara içiyor ya şakasına ver içim diyorum uzatıyor içime çekmeye kalkıncada kafama vuruyor ahaha Üffff özledim şimdii yaaaaaa

Gitmeyecek belli oldu 1 hafta oldu ya el insaf

geçen sene yılbaşııı güzeldi çok güzeldiii, ailelerimizle hep birlikte.. ben de özledimm tek içiçek de ben öylece oturucam he, vururum kafasına

dağıtımlar öğleden sonra oluyor ya canım genelde, dur bakalım ihtimal var

İyiyim bebeğim çalışıyorummm.. Çok yoğunuz oyüzdn rahat giremiyorum Sen nasılsıın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…