- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Kız istanbul ne alaka harbiden:) yaaa bende istiyorum yaa gelsin artk rüyalarımaaaaaaRüyalara gelmesi çok iyi oluyo,ben de dün gece gördüm kamuflajlarla yanıma gelmişti bir de bana botlarını bırakıp diyoduki ben istanbula geldiğimde ya yollarsın ya getirirsin :) ne alaka istanbul bilmiyorum ama rüyama öyle girdi
İyiyim bebeğim çalışıyorummm.. Çok yoğunuz oyüzdn rahat giremiyorumSen nasılsıın?
geçen sene yılbaşııı güzeldi çok güzeldiii, ailelerimizle hep birlikte.. ben de özledimmtek içiçek de ben öylece oturucam he, vururum kafasına
dağıtımlar öğleden sonra oluyor ya canım genelde, dur bakalım ihtimal var
Sağol bebişiiim :)iyiyim ben de çalışıyorum cicim aynen devamAllah kolaylık versin bebeğim
Günaydın bacuuulaarrr
14 11/12/2014 01 :40 :11 Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi. İZMİR KARGO İŞL.MRK. KARŞIYAKA İZMİR
15 11/12/2014 03: 25: 46 BORNOVA Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti. İZMİR KARGO İŞL.MRK. KARŞIYAKA İZMİR
Allah'ım sana şükürler olsunBornova'ya sevk edilmiş ordanda askeriyeye bugün götürürler galiba
Bak ptt nin kendi sitesinde Karşıyaka'dan Konak'a Konak'tan Karşıyaka'ya götürüldüğü yazıyor ama dün telefondaki kadın bana diyorki ne Konak'ı hayır diyor
Ama şükür askeriyenin olduğu ilçeye gitmiş posta
Uleen kesin zarftan gelen parfüm kokusunu kıskandılar ondan dolandırıp durdular bizi
canım senin askerin bornovada mı ?Günaydın bacuuulaarrr
14 11/12/2014 01 :40 :11 Posta Teslim Bordrosuna Kaydedildi. İZMİR KARGO İŞL.MRK. KARŞIYAKA İZMİR
15 11/12/2014 03: 25: 46 BORNOVA Merkezine Sevk İşlemi Gerçekleşti. İZMİR KARGO İŞL.MRK. KARŞIYAKA İZMİR
Allah'ım sana şükürler olsunBornova'ya sevk edilmiş ordanda askeriyeye bugün götürürler galiba
Bak ptt nin kendi sitesinde Karşıyaka'dan Konak'a Konak'tan Karşıyaka'ya götürüldüğü yazıyor ama dün telefondaki kadın bana diyorki ne Konak'ı hayır diyor
Ama şükür askeriyenin olduğu ilçeye gitmiş posta
Uleen kesin zarftan gelen parfüm kokusunu kıskandılar ondan dolandırıp durdular bizi
canım ya bi işi halledemiyorlar işte ben de bu yuzden guvenip yollamıyorum bişey.. Peşine düş canım hergun ara rahatsız et şikayet edecegim de. Sıkıştıklarınad catır catır yapıyorlar.Allah bunların belasını versin ben ne diyeyim ya gerçekten. Beddua etmek istemiyorum ama hakediyorlar.
Ya arıyorum bana diyorlarki gelip ptt den alacak diyorum dalga mı geçiyorsunuz siz adam asker orda koskocaman kışla adresi yazıyor bana demesinler mi sisteme işlenmemiş adres falan.
Yani aramasam posta Bornova'da kalacak çocugun alması gerekecekmiş.
Aradım düzelttirdim ama yok ya bu posta gitmeyecek bana demesin mi bize yarın gelir yarında dağıtım olmaz pazartesi günü alır. Allah belalarını versin.
Aradım askeriye içindeki ptt yi adam baya konuştu yardımcı oldu ama demesin mi ha ben bunu hatırladım kaç gündür sormaya geliyor diye beni bir ağlama aldı sinirden. Çocuk kaç gündür bekliyor bu pislikler hala dağıtım yapacak yok böyle bir olay.
Bundan sonra ptt ile falan hiçbir şekilde işimi halletmeye çalışmıcam. Kalktım ptt ye gittim işlemi yapan kadın demesin mi yoo adres gözüküyor bilmem nee. Ya ne olacak şimdi ben anlamadım cidden ağlıyorum şu an.
Hdi yaa ins bnm askernde belli olmstr kizu94/4 lerin ustalıgı belli olmayanların acıklanmıs bazılarının ki canlar..
bugun olmasa bile yarın kesin belli olcakmıs canım.. oyle duydum.Hdi yaa ins bnm askernde belli olmstr kizu
canım ya bi işi halledemiyorlar işte ben de bu yuzden guvenip yollamıyorum bişey.. Peşine düş canım hergun ara rahatsız et şikayet edecegim de. Sıkıştıklarınad catır catır yapıyorlar.
Canım şimdi aradım tugaydaki PTT yi adam geldi dedi ohh şükür yaa. Ama nasıl iş anlamadım ben ya pazartesi dedi bugün gitti ben anlamadım bir şey
Bi tek Gökhan'ın gidip alması kaldı
çok şükürrrrr
Sinirden ağladım yaa.Adam dedi ki ha ben bunu hatırladım sorup duruyor Ama bugün tekrardan gidemedi galiba kaldı öylee Telefonda kapalı hala
kaçta kapanıyorki acaba askeriyenin içindeki ptt, en azından vardı ya canım sonunda yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?