2014 Yarenleri! :)

Kız istanbul ne alaka harbiden:) yaaa bende istiyorum yaa gelsin artk rüyalarımaaaaaa

Ya yanımda içmedi hiç zaten içmek istese ben de izin vermem

ahh ahh ne mektupmuş saçlarıma aklar düştü
Güya sevdicekle aramızı yapacaktı üff

canım senin askerin bornovada mı ?

Allah bunların belasını versin ben ne diyeyim ya gerçekten. Beddua etmek istemiyorum ama hakediyorlar.
Ya arıyorum bana diyorlarki gelip ptt den alacak diyorum dalga mı geçiyorsunuz siz adam asker orda koskocaman kışla adresi yazıyor bana demesinler mi sisteme işlenmemiş adres falan.
Yani aramasam posta Bornova'da kalacak çocugun alması gerekecekmiş.
Aradım düzelttirdim ama yok ya bu posta gitmeyecek bana demesin mi bize yarın gelir yarında dağıtım olmaz pazartesi günü alır. Allah belalarını versin.
Aradım askeriye içindeki ptt yi adam baya konuştu yardımcı oldu ama demesin mi ha ben bunu hatırladım kaç gündür sormaya geliyor diye beni bir ağlama aldı sinirden. Çocuk kaç gündür bekliyor bu pislikler hala dağıtım yapacak yok böyle bir olay.
Bundan sonra ptt ile falan hiçbir şekilde işimi halletmeye çalışmıcam. Kalktım ptt ye gittim işlemi yapan kadın demesin mi yoo adres gözüküyor bilmem nee. Ya ne olacak şimdi ben anlamadım cidden ağlıyorum şu an.

canım ya bi işi halledemiyorlar işte ben de bu yuzden guvenip yollamıyorum bişey.. Peşine düş canım hergun ara rahatsız et şikayet edecegim de. Sıkıştıklarınad catır catır yapıyorlar.

canım ya bi işi halledemiyorlar işte ben de bu yuzden guvenip yollamıyorum bişey.. Peşine düş canım hergun ara rahatsız et şikayet edecegim de. Sıkıştıklarınad catır catır yapıyorlar.

Canım şimdi aradım tugaydaki PTT yi adam geldi dedi ohh şükür yaa. Ama nasıl iş anlamadım ben ya pazartesi dedi bugün gitti ben anlamadım bir şey

Bi tek Gökhan'ın gidip alması kaldı

kaçta kapanıyorki acaba askeriyenin içindeki ptt, en azından vardı ya canım sonunda yaaa

Ayy sorma canım benim yaa şükür

2 3 asdresten kodla sorgulayabiliyorsun birinde;

Teslim Edildi yazıyor 16:05 te. Diğerinde PTT de bekliyor diyor ahah Allah'ım bir daha ptt ile hiçbir şey yollamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…