Enee baktım yaaa teslim almış teslim alan yazmıyordu önceden şimdi yazıyor ad soyadda var eneeeeeee
bizimde acemiliğimiz orasıydı çok rahat etmiştik komutanlar falan çok iyiydi umarım sizinde öyle olurr :)Evet canım ne oldu ki
iyiyim kuzum daha doğrusu olmaya çalışıyorum. açtım telefonu arama yok w.appa hiç girmemiş dacede aktif değil napıyo bu çocuk kendine yaevrem2724 kuzum naslsn
Hadi ya kuzum belki firsat olmamstr bak whatspada girmems hem firsat olmamstr bekle ins arar tatlm. Yok kuzum ya dha belli dgl yer aramdida dhaiyiyim kuzum daha doğrusu olmaya çalışıyorum. açtım telefonu arama yok w.appa hiç girmemiş dacede aktif değil napıyo bu çocuk kendine yasen nasılsın belli olmuşmu yeriniz acaba kuzummm yaa çok heycanlı :)
Insallah canim hayrlisi olsunbugun olmasa bile yarın kesin belli olcakmıs canım.. oyle duydum.
bakalım kuzu bu zmana kadar rekor 3 gündü bakalım bugün son gün artıkHadi ya kuzum belki firsat olmamstr bak whatspada girmems hem firsat olmamstr bekle ins arar tatlm. Yok kuzum ya dha belli dgl yer aramdida dha
güle güle kullan canımm :)Kızlaaaaaaaaaar markafonide nevresim takımları 40 tl iki tane aldım hemenn
sagol canım inşallah:)güle güle kullan canımm :)
Belli oldu kuzum:) kirklareli:)bakalım kuzu bu zmana kadar rekor 3 gündü bakalım bugün son gün artıkinşallahhh en hayırlı yerler çıksın eğer hayırlıysa yakında olsun sana gitme şansın olsun en azından kuzummm benim
eneeem keşana yakın :)Belli oldu kuzum:) kirklareli:)
Bana dedi tahmn et o kdr saydm dedi tamam dur syleym hc aklma gelmck yer dedi sevndm ama yaa bati kesimi :)eneeem keşana yakın :)
Rabbim hayırlı uğurlu etsin bitanem çoook sevindimmmmBelli oldu kuzum:) kirklareli:)
oh oh süpeeerrrrr
bizimde acemiliğimiz orasıydı çok rahat etmiştik komutanlar falan çok iyiydi umarım sizinde öyle olurr :)
Sagol bebegim yaa keske yakn olaydida giderdm ha.dRabbim hayırlı uğurlu etsin bitanem çoook sevindimmmm
benim iki arkdasımın sevgiliside orda yapıyor :) hayırlısı olsun canımBana dedi tahmn et o kdr saydm dedi tamam dur syleym hc aklma gelmck yer dedi sevndm ama yaa bati kesimi :)
Hmm sagol kuzum ya hepmz icn hayrlisi olsun:)benim iki arkdasımın sevgiliside orda yapıyor :) hayırlısı olsun canım
Enemmm trakyaaBana dedi tahmn et o kdr saydm dedi tamam dur syleym hc aklma gelmck yer dedi sevndm ama yaa bati kesimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?