2014 Yarenleri! :)

Enemmm trakyaa bizim buralar 1 2 saat bize . gelmek istersen her zaman basimin ustunde yerin var kuzumm :)
Sagol kuzum tesekr ederm bzm burdanb13saat yol.s ruyamda trakya gormstm gene istnbul tarflrna yakn kirklareli yeri tutturamamsm ruyamda demek haha

Ayyy çok sevindim bebeğimm.. Bende çok istiyorum rüyama gelmesini ama en son teee acemideyken gördüm
saol canimin ici :) ay insallah gorursun canim sende cok guzel oluyo ya
valla bende ozluyorum kuzum ama bu aralar gercekten yoruluyorum.. annem bugun isten gelince ne o yuzunun hali bembeyazsin falan dedi ruyalarinin anlamlarina bak balim bazen guzel seyler olabiliyor. bende cok optum tatlimmmm gorusuruz yine :)
Safak mi sıkıştırıyor canm :) izne mi gelecek yoksa?

Gözün Aydın canım inş 100leride görürsün bizim az kaldı :)

Merhaabaaaa:)

Hahahaha ALLAH beeeeeee
evet canimmm 28 ocak bitiyo askerligimiz, bizde allahin izniyle 1 subatta gorusuyoruz canimmmm :)

kızlarr selamün aleyküm, hayırlı akşamlarrrr
maşallah sohbet koyuymuş baya eskileri okuyamadım yine
nasılsınız, ne var ne yok, var mı yeni yeni havadisleer?

Ayyy çok sevindim bebeğimm.. Bende çok istiyorum rüyama gelmesini ama en son teee acemideyken gördüm
saol canimin ici :) ay insallah gorursun canim sende cok guzel oluyo ya
valla bende ozluyorum kuzum ama bu aralar gercekten yoruluyorum.. annem bugun isten gelince ne o yuzunun hali bembeyazsin falan dedi ruyalarinin anlamlarina bak balim bazen guzel seyler olabiliyor. bende cok optum tatlimmmm gorusuruz yine :)
Safak mi sıkıştırıyor canm :) izne mi gelecek yoksa?

Gözün Aydın canım inş 100leride görürsün bizim az kaldı :)

Merhaabaaaa:)

Hahahaha ALLAH beeeeeee
evet canimmm 28 ocak bitiyo askerligimiz, bizde allahin izniyle 1 subatta gorusuyoruz canimmmm :)

Dikkat et kendine kuzum yaaa. Is yogun olunca haklsn kuzum ama dikkat et kendne. Bakarm kuzum ruya tabrlerne .d bnm askernde belli oldu usta brlgi kuzum kirklareliye dustu:)

FusRam teşekkür ederim canım inşallah, inelim artık 100 lere 200 ler sıktı
sizin az biliyorum ama ne kadar bilmiyorum canım

Geçer geçer kuzum bak 300den 200 olmuş bile :) bizim atarsa kuzum 128 inşallah

Aaa niye kapalı acep tatlım söyledi mi sana niye kapattığını?
Kışla'nın adını yazdıysan oraya gider balım:) bölüğünü yazdın mı peki? Cunku ptt ye ast subaylar gidip aliyor ve icine bakiyorlar. Tatlım stres yapma bı kadar yaaaaa

ALLAH safak sıkıştırması çok normal kuzu ozaman :) gözün Aydın şimdiden tatlım :) sizin tertip 93/4 mü oluyor? Sanırım sonra bize geliyor yuppiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…