Sagol kuzum tesekr ederm bzm burdanb13saat yol.s ruyamda trakya gormstm gene istnbul tarflrna yakn kirklareli yeri tutturamamsm ruyamda demek hahaEnemmm trakyaabizim buralar 1 2 saat bize . gelmek istersen her zaman basimin ustunde yerin var kuzumm :)
Olsn bebeğim rahat olsun yeterki.. Yakın olmasada olur.. En onemlisi rahat olabilmesi..Sagol bebegim yaa keske yakn olaydida giderdm ha.d
saol canimin ici :) ay insallah gorursun canim sende cok guzel oluyo yaAyyy çok sevindim bebeğimm.. Bende çok istiyorum rüyama gelmesini ama en son teee acemideyken gördüm
valla bende ozluyorum kuzum ama bu aralar gercekten yoruluyorum.. annem bugun isten gelince ne o yuzunun hali bembeyazsin falan dediNe demek tatlm yazarm tabi herseyi:) ozlettin kendini. Aynen o yarenmzde sizn bas harfinz gbi:) yok gitmem dha ustune kuzum temelli geldgnde ksmetse gosterrm bn onacok sevndm ruyanda erdin i gormene tatlm insallah hep guzel gorursun. Bn ruyamda can i gordgmde iyi gormyrm tartsrak.goryorm devmli hehe. Opuyorm kocaman seni siteye girdignde konusrz detyli:)
evet canimmm 28 ocak bitiyo askerligimiz, bizde allahin izniyle 1 subatta gorusuyoruz canimmmm :)Safak mi sıkıştırıyor canm :) izne mi gelecek yoksa?
Gözün Aydın canım inş 100leride görürsünbizim az kaldı :)
Merhaabaaaa:)
Hahahaha ALLAH beeeeeee
saol canimin ici :) ay insallah gorursun canim sende cok guzel oluyo yaAyyy çok sevindim bebeğimm.. Bende çok istiyorum rüyama gelmesini ama en son teee acemideyken gördüm
valla bende ozluyorum kuzum ama bu aralar gercekten yoruluyorum.. annem bugun isten gelince ne o yuzunun hali bembeyazsin falan dediNe demek tatlm yazarm tabi herseyi:) ozlettin kendini. Aynen o yarenmzde sizn bas harfinz gbi:) yok gitmem dha ustune kuzum temelli geldgnde ksmetse gosterrm bn onacok sevndm ruyanda erdin i gormene tatlm insallah hep guzel gorursun. Bn ruyamda can i gordgmde iyi gormyrm tartsrak.goryorm devmli hehe. Opuyorm kocaman seni siteye girdignde konusrz detyli:)
evet canimmm 28 ocak bitiyo askerligimiz, bizde allahin izniyle 1 subatta gorusuyoruz canimmmm :)Safak mi sıkıştırıyor canm :) izne mi gelecek yoksa?
Gözün Aydın canım inş 100leride görürsünbizim az kaldı :)
Merhaabaaaa:)
Hahahaha ALLAH beeeeeee
Kiz okusan sasacam zatn.d hos geldn balim naslsn bakalm:)kızlarr selamün aleyküm, hayırlı akşamlarrrr
maşallah sohbet koyuymuş baya eskileri okuyamadım yine
nasılsınız, ne var ne yok, var mı yeni yeni havadisleer?
ya napayım valla üşeniyorum bir yandan da merak ediyorumKiz okusan sasacam zatn.d hos geldn balim naslsn bakalm:)
Dikkat et kendine kuzum yaaa. Is yogun olunca haklsn kuzum ama dikkat et kendne. Bakarm kuzum ruya tabrlerne .d bnm askernde belli oldu usta brlgi kuzum kirklareliye dustu:)saol canimin ici :) ay insallah gorursun canim sende cok guzel oluyo ya
valla bende ozluyorum kuzum ama bu aralar gercekten yoruluyorum.. annem bugun isten gelince ne o yuzunun hali bembeyazsin falan dediruyalarinin anlamlarina bak balim bazen guzel seyler olabiliyor. bende cok optum tatlimmmm gorusuruz yine :)
evet canimmm 28 ocak bitiyo askerligimiz, bizde allahin izniyle 1 subatta gorusuyoruz canimmmm :)
Hhehe:) iyiyim cok sukur tatlm bnm askerde kirklareliye dustu .dya napayım valla üşeniyorum bir yandan da merak ediyorumhoşbulduk hayatım çok şükür bugünlerimize, sen nasılsınnn?
aa hadi gözün aydın canım benim inşallah hakkınızda hayırlısı olmuşturrHhehe:) iyiyim cok sukur tatlm bnm askerde kirklareliye dustu .d
Sagol kuzum ALLAH razi olsun uzak bana cok ama olsun rahat yer olsnda:)aa hadi gözün aydın canım benim inşallah hakkınızda hayırlısı olmuşturr
öyle hayatım o iyi olsun da önemli olan da o zatenSagol kuzum ALLAH razi olsun uzak bana cok ama olsun rahat yer olsnda:)
FusRam teşekkür ederim canım inşallah, inelim artık 100 lere 200 ler sıktı
sizin az biliyorum ama ne kadar bilmiyorum canım
2 gündür telefon kapalı dertliyim
Evet içinde bir ptt var mevcut canım. Ama adrese kışlanın adını yazdım şehir kısmına izmir/bornova yazdım ya direkt oraya mı gider acaba yoksa bornova ptt ye gidip ordan askeri postaneye mi gider. Leen ne biçim iş ya bir mektup gidecek stresten saçlarım beyazladı
saol canimin ici :) ay insallah gorursun canim sende cok guzel oluyo ya
valla bende ozluyorum kuzum ama bu aralar gercekten yoruluyorum.. annem bugun isten gelince ne o yuzunun hali bembeyazsin falan dediruyalarinin anlamlarina bak balim bazen guzel seyler olabiliyor. bende cok optum tatlimmmm gorusuruz yine :)
evet canimmm 28 ocak bitiyo askerligimiz, bizde allahin izniyle 1 subatta gorusuyoruz canimmmm :)
Gözün Aydın tatlım :) Bizim oralar sayılır bre kızan raaat eder beaBelli oldu kuzum:) kirklareli:)
iyiyizz canııım sen nasılsıınn? hoşgeldinCanlarım görüşmeyeli nasılsınız :)
kız hiçte yazmıyorsun o kadar selam verdikGözün Aydın tatlım :) Bizim oralar sayılır bre kızan raaat eder beasen nerde oturuyordun peki?
Rahat etsn yeter kuzum:) tesekkr ederm tatlm ben adaniliym:)Gözün Aydın tatlım :) Bizim oralar sayılır bre kızan raaat eder beasen nerde oturuyordun peki?
Aynen baby .döyle hayatım o iyi olsun da önemli olan da o zaten
ah ahhhAynen baby .d
Gelecm dedi kuzum yilbasndan once gelrm dedi baklm hayrlisi insallah gelr:)ah ahhhşimdi senin ki dağıtım iznine gelecek mi kuzu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?