ayy hadi inşallah bakalım hayatııım, bizim görüşmemiz teskerede olacak anca nasipse gelmeye niyeti yokGelecm dedi kuzum yilbasndan once gelrm dedi baklm hayrlisi insallah gelr:)
Keske bnmkde gelmsydi kuzum ddm glme oldu bska emrn ddi .dayy hadi inşallah bakalım hayatııım, bizim görüşmemiz teskerede olacak anca nasipse gelmeye niyeti yok
yaaa ben de gelme falan diyordum ama o gelişi var ya, ömre bedel kuzum deme öyle pişman olursunKeske bnmkde gelmsydi kuzum ddm glme oldu bska emrn ddi .d
iyiyizz canııım sen nasılsıınn? hoşgeldin
kız hiçte yazmıyorsun o kadar selam verdik
Rahat etsn yeter kuzum:) tesekkr ederm tatlm ben adaniliym:)
Geldim ben bebeğim ama bugün hiç keyfîm yokya nerdesiniz kızlarr yaaa gelin bakayım buraya
kız napıyosunnnsaol canimin ici :) ay insallah gorursun canim sende cok guzel oluyo ya
valla bende ozluyorum kuzum ama bu aralar gercekten yoruluyorum.. annem bugun isten gelince ne o yuzunun hali bembeyazsin falan dediruyalarinin anlamlarina bak balim bazen guzel seyler olabiliyor. bende cok optum tatlimmmm gorusuruz yine :)
evet canimmm 28 ocak bitiyo askerligimiz, bizde allahin izniyle 1 subatta gorusuyoruz canimmmm :)
ortaya yazmıştım bir yere kuzumAaa aa nerde nasıl ben görmedim kuzuuuunasılsın balım?
Hmm biraz uzak kalıyor kuzum ama uçakla gelirsin artıkın
hoşgeldin ama neyin var fıstığım anlatmak ister misin?Geldim ben bebeğim ama bugün hiç keyfîm yokSizinde keyfinizi kaçırmıyım hiç.. Oyuzden öyle bakınıyorum sadece Aleyküm slm buarada kuzum slm vermişsin allahın slmını almamak olmaz..
Sen nerelisin bebeğim?Aaa aa nerde nasıl ben görmedim kuzuuuunasılsın balım?
İşyerinde yoğun stresli bi hafta geçiriyorum tatlım.. Ve askerimi çook özledimortaya yazmıştım bir yere kuzumiyiyim hayatım çok şükür sen nasılsıın?
hoşgeldin ama neyin var fıstığım anlatmak ister misin?
Ucakla gtmem icn ynmda brni gtrmem lazm hc ucga bnmdm.dAaa aa nerde nasıl ben görmedim kuzuuuunasılsın balım?
Oyle de brazda agzni yklmdm.d ozlmdnmi bni dio.dyaaa ben de gelme falan diyordum ama o gelişi var ya, ömre bedel kuzum deme öyle pişman olursun
ah bilirim kuzum. yine de çok şükür halimize ama özlemekkk..İşyerinde yoğun stresli bi hafta geçiriyorum tatlım.. Ve askerimi çook özledimbiraz zmn geçince alışıcam yokluğuna ama alışıncaya kdr bazı geceler byle olucak sanırım.. Ona şuan o kadar ihtiyaç duyuyorumki.. Hiç bişey konuşmasak bile bi sarılsam yeticek Rabbim bugünlerimizi aratmasın inşallah..
hahaha sen varyaaaOyle de brazda agzni yklmdm.d ozlmdnmi bni dio.d
Cook nazlymdr kz .d o beni pohpolasn haha.dah bilirim kuzum. yine de çok şükür halimize ama özlemekkk..geleceği günü düşüneceğiz kuzum ve sabır elden gelen başka bir şey yok maleseff
hahaha sen varyaaasanki sen askerdesin de nazlanıyorsun
oh tabi oldu valla çocuk bir susar iki susar üçüncü de tavrını koyar ortaya görürsün çokta naz yapma fazla naz aşık usandırırCook nazlymdr kz .d o beni pohpolasn haha.d
.d.d oda nazli kuzum idare edyrz ikmz kz:)oh tabi oldu valla çocuk bir susar iki susar üçüncü de tavrını koyar ortaya görürsün çokta naz yapma fazla naz aşık usandırır
iyi akşamlar hayatım hoşgeldiin, iyiyimm sen nasılsınn?iyu akşamlar kizlar :) nasılsınız?
Iyi aksamlar tatlm. Iyidr seni sormali:)))iyu akşamlar kizlar :) nasılsınız?
iyi hadi çifte kumrular sizi.d.d oda nazli kuzum idare edyrz ikmz kz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?