iyi hadi çifte kumrular sizi
hb tatlim ..iyi diyelim iyi olsun iste:)iyi akşamlar hayatım hoşgeldiin, iyiyimm sen nasılsınn?
idare ediyorum iste kuzumIyi aksamlar tatlm. Iyidr seni sormali:)))
ben bilmem eşim bilir var onu izlebugn hic dizi yok yaa izlerdm bi guzel
iyi yine de kuzum çok şükür halimizeeehb tatlim ..iyi diyelim iyi olsun iste:)
idare ediyorum iste kuzum
Yok kiz sevmiyorm onu:)ben bilmem eşim bilir var onu izle
iyi yine de kuzum çok şükür halimizeee
Canin skkn gbi kuzu hayrdr insssshb tatlim ..iyi diyelim iyi olsun iste:)
idare ediyorum iste kuzum
kac gündür konuşamıyoruz doğru düzgün sevdicekle ya hele dun ve bugun hic konusmadik ..ona canim sıkılıyorCanin skkn gbi kuzu hayrdr inssss
Kuzum beni de 3 gundr armdi bugb bi ardi oda yerini bildirdi o kdr musaitnolnca arar kuzum takmakac gündür konuşamıyoruz doğru düzgün sevdicekle ya hele dun ve bugun hic konusmadik ..ona canim sıkılıyor
Ama adam cok komikaman iyi be
tamam kuzum dikkat ederim. :) ay cok sevindim canim ya cok sukur yakina dusmus :)Dikkat et kendine kuzum yaaa. Is yogun olunca haklsn kuzum ama dikkat et kendne. Bakarm kuzum ruya tabrlerne .d bnm askernde belli oldu usta brlgi kuzum kirklareliye dustu:)
napayim canim yattim dinleniyorum gozlerim kapaniyo :)kız napıyosunnn
iyi aksamlar balim hosgeldin :) iyiyim sen nasilsin kuzum ozledim seniiyu akşamlar kizlar :) nasılsınız?
ya kuzum ne bilim üzülüyorum isteKuzum beni de 3 gundr armdi bugb bi ardi oda yerini bildirdi o kdr musaitnolnca arar kuzum takma
Evet bebegim cok sagol teskr ederm insallah RAhat olur tum askerlermz:)tamam kuzum dikkat ederim. :) ay cok sevindim canim ya cok sukur yakina dusmus :)
napayim canim yattim dinleniyorum gozlerim kapaniyo :)
erdiyi de küstürdüm aksam aksam yatti erkendentelefon alalim falan diye konustuk ben dedim ben burda uygun getireyim falan fiyati da uygun gercekten.. iyi dedi yazin geldiginde getirirsin hem ise baslamis olurum ozaman oderim dedi dedim ben getireyim subatta, yazin oderiz.. nasil yani sen simdi alcan ben sana yazin mi odicem olmaz diye sert cikti cok kiziyo oyle seylere bile bile kirdim onu ya
iyi aksamlar balim hosgeldin :) iyiyim sen nasilsin kuzum ozledim seni
hb bebeğim bnde özledim seni. .bn duygusalim bu aralar kuzum yaatamam kuzum dikkat ederim. :) ay cok sevindim canim ya cok sukur yakina dusmus :)
napayim canim yattim dinleniyorum gozlerim kapaniyo :)
erdiyi de küstürdüm aksam aksam yatti erkendentelefon alalim falan diye konustuk ben dedim ben burda uygun getireyim falan fiyati da uygun gercekten.. iyi dedi yazin geldiginde getirirsin hem ise baslamis olurum ozaman oderim dedi dedim ben getireyim subatta, yazin oderiz.. nasil yani sen simdi alcan ben sana yazin mi odicem olmaz diye sert cikti cok kiziyo oyle seylere bile bile kirdim onu ya
iyi aksamlar balim hosgeldin :) iyiyim sen nasilsin kuzum ozledim seni
al benden de okadar yavrum bi cok mutlu oluyorum bi duygusalligin dibine vuruyorumhb bebeğim bnde özledim seni. .bn duygusalim bu aralar kuzum yaa
Oy kiyamam kuzum yaa bugnlermzde bitecek hayrlsiyla tatlm uzulme. Gecende bni ardgnda bzde mangl yaktk kaynanamda dedi ne yiyoosnz patts kzartmasi ddm kaynanama ddm snra byle dedm die iyi yaptn kzm dedi bzmde icmz ciz edyr ama gelnce acsni ckartrz diyorm teselli edyrz kuzum bgnlermzde bteck kavscz ksmetse takma sende kuzumya kuzum ne bilim üzülüyorum istegecen gorumcelerim kocasi hepberaber sinemaya gittik ..o ara askerim aradi ..yemek fln yiyoduk enistesi bagirdi pizza yiyoruz gel diye..canim istedi dedi icim ciz etti valla.. bugunde diyoki buraya geldiğimden beri iki defa orda olmayi cok istedim..bi babamla tanistigin gun bi dee hepberaber sinemaya gittiniz gun ..bisi de diyemedim
aynen kuzum özlem cok fazlaal benden de okadar yavrum bi cok mutlu oluyorum bi duygusalligin dibine vuruyorum2 gun mutluysam 4 gun depresif oluyorum
inşallah bebeğim. . parmagi da sorunlu ağrısından uyuyamiyrm diyo,komutan hastaneye gondermiyo. .kafayi yemek üzereyimOy kiyamam kuzum yaa bugnlermzde bitecek hayrlsiyla tatlm uzulme. Gecende bni ardgnda bzde mangl yaktk kaynanamda dedi ne yiyoosnz patts kzartmasi ddm kaynanama ddm snra byle dedm die iyi yaptn kzm dedi bzmde icmz ciz edyr ama gelnce acsni ckartrz diyorm teselli edyrz kuzum bgnlermzde bteck kavscz ksmetse takma sende kuzum
canim benim okudum askerinin dedikleriniaynen kuzum özlem cok fazla...yeri rahat olsa özlem cekilir ama yeri de hic rahat degil ..sesi hep buruk
inşallah kuzum..valla kndimi düşünmüyorum o rahat olsunda bn beklerim,avuturum kndimi bi şekildecanim benim okudum askerinin dedikleriniallah yardimcisi olsun insallah duzelir hersey bi an once oda orda rahat eder birazda olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?