2014 Yarenleri! :)

Dikkat et kendine kuzum yaaa. Is yogun olunca haklsn kuzum ama dikkat et kendne. Bakarm kuzum ruya tabrlerne .d bnm askernde belli oldu usta brlgi kuzum kirklareliye dustu:)
tamam kuzum dikkat ederim. :) ay cok sevindim canim ya cok sukur yakina dusmus :)
kız napıyosunnn
napayim canim yattim dinleniyorum gozlerim kapaniyo :)

erdiyi de küstürdüm aksam aksam yatti erkenden telefon alalim falan diye konustuk ben dedim ben burda uygun getireyim falan fiyati da uygun gercekten.. iyi dedi yazin geldiginde getirirsin hem ise baslamis olurum ozaman oderim dedi dedim ben getireyim subatta, yazin oderiz.. nasil yani sen simdi alcan ben sana yazin mi odicem olmaz diye sert cikti cok kiziyo oyle seylere bile bile kirdim onu ya
iyu akşamlar kizlar :) nasılsınız?
iyi aksamlar balim hosgeldin :) iyiyim sen nasilsin kuzum ozledim seni

Kuzum beni de 3 gundr armdi bugb bi ardi oda yerini bildirdi o kdr musaitnolnca arar kuzum takma
ya kuzum ne bilim üzülüyorum iste gecen gorumcelerim kocasi hepberaber sinemaya gittik ..o ara askerim aradi ..yemek fln yiyoduk enistesi bagirdi pizza yiyoruz gel diye..canim istedi dedi icim ciz etti valla.. bugunde diyoki buraya geldiğimden beri iki defa orda olmayi cok istedim..bi babamla tanistigin gun bi dee hepberaber sinemaya gittiniz gun ..bisi de diyemedim

Evet bebegim cok sagol teskr ederm insallah RAhat olur tum askerlermz:)

hb bebeğim bnde özledim seni. .bn duygusalim bu aralar kuzum yaa

Oy kiyamam kuzum yaa bugnlermzde bitecek hayrlsiyla tatlm uzulme. Gecende bni ardgnda bzde mangl yaktk kaynanamda dedi ne yiyoosnz patts kzartmasi ddm kaynanama ddm snra byle dedm die iyi yaptn kzm dedi bzmde icmz ciz edyr ama gelnce acsni ckartrz diyorm teselli edyrz kuzum bgnlermzde bteck kavscz ksmetse takma sende kuzum

inşallah bebeğim. . parmagi da sorunlu ağrısından uyuyamiyrm diyo,komutan hastaneye gondermiyo. .kafayi yemek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…