Aslnda gotrmeleri lazm yaa izn alamyrmu kuzum gelmk icn kafa izni veriyorlr ya hasta olanlra die bilyorm ben kuzuminşallah bebeğim. . parmagi da sorunlu ağrısından uyuyamiyrm diyo,komutan hastaneye gondermiyo. .kafayi yemek üzereyim
kuzum hastaneye gonderiyolar normalde ama bizim komutan sorunlu, vicdansizAslnda gotrmeleri lazm yaa izn alamyrmu kuzum gelmk icn kafa izni veriyorlr ya hasta olanlra die bilyorm ben kuzum
Ne insanlar var ya bahsetmstn kuzum alacan kiracn kaflrni boylelerninkuzum hastaneye gonderiyolar normalde ama bizim komutan sorunlu, vicdansiz
kafasına kafasına vurucanNe insanlar var ya bahsetmstn kuzum alacan kiracn kaflrni boylelerninskma canini kuzum dua et sen ALLAH a emanetler zaten
ortaya yazmıştım bir yere kuzumiyiyim hayatım çok şükür sen nasılsıın?
hoşgeldin ama neyin var fıstığım anlatmak ister misin?
Sen nerelisin bebeğim?
Ucakla gtmem icn ynmda brni gtrmem lazm hc ucga bnmdm.d
iyu akşamlar kizlar :) nasılsınız?
kuzum hastaneye gonderiyolar normalde ama bizim komutan sorunlu, vicdansiz
kuzum cok zor dimi..ah elimden bisi gelse keşkeMerhaba canımmm.. acemilikte benm askerimde hasta olmuştu üşütmüştü baya ve komutanı hastaneye göndermemiştiiii
Bakalm kuzum:) evet gitmistm tatlm yemin torenine:)heee telefondan girmiştim cevapları yazarken gözümden kaçmış olabilir kuzum çok özürrrrriyiyim çok şükür kuzum çalışyommm birde netten bir şey almıştım tedarik edilemedi offff
Ben melezim balımbiraz göçmenlik biraz Karadenizlilik :) babam böyle yazdığımı görse küser kesin ahahahah
İlkler unutulmaz kuzuu herşey asker içinalışırsın canummm hem yemin törenine gitmiş miydin?
Iyi yapiyorsn kuzum bnm bzde tum askerlermz icn dua e ddyrz RABBIM sagsalim gelmelrni nasp etsinkafasına kafasına vurucan
hep dua ediyorum kuzum etmem mi
amin kuzum ..bnde bütün askerlerimize ediyorum Allahim hepsini korusunIyi yapiyorsn kuzum bnm bzde tum askerlermz icn dua e ddyrz RABBIM sagsalim gelmelrni nasp etsin
AMIN KUzucm skma artk canini:)amin kuzum ..bnde bütün askerlerimize ediyorum Allahim hepsini korusun
326240 lara veda ediyoruz bugun yasasin 239
kuzum 300 ler biraz zor geçiyor biliyorum. .ama alt devreniz gelince moral olur,siz bna cok moral olmustunuz şahsen:)
ayyyyy maşallah maşallah falan yalan çıktı çok sevindimmmm :) sana kaç saat :)Belli oldu kuzum:) kirklareli:)
seninde 300lere az kalmış kuzum zaten 300ler erisin rahat olursunn inşallah :)
Sagol bebegim yaa ALLAH razi olsun:)aasilemm kuzum ustaniz Belli olmus cok sevindim hayırlısı olur inşallah :)
Insallah bebegm cok sagol ya icmi rahtlattn.:) sen naslsn napiosnseninde 300lere az kalmış kuzum zaten 300ler erisin rahat olursunn inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?