2014 Yarenleri! :)

Aynen ama hala tık yok canım yaaa

Şu an rahat sayılırız canım
iyi sevindim kuzuummm
Insallah bebegm cok sagol ya icmi rahtlattn.:) sen naslsn napiosn
film izlicez bizde ağlıcaz bu gece kızlarla arkadaşımda 4 yıllık sevgilisnden ayrıldı dün bunalım oda hali :) biz ilk gittiğinde 19 gün olduğunda sanki askerlik bitti gibi gelmişti o derece zordu ama çok şükür 300den düşünce akıyo zaman bitecek kuzum hepsi ilerde bugünleri hatırlayıp sevdiğine sımsıkı sarılacaksınnn inşallah :)

Hee yalanci falci .d.d bna 13 saat kuzum yaaa :)
aman yalancı olsun boşver kuzumm :) olsun kuzum ya bi şekilde gidilir edilir istedikten sonra bizim 4 saatti ama ben sadece bi kez gittim zaten o da çok kalmadı daha sonra ama güya her hafta gidecektim diye hayal kurmuştuk daha yakınıma geldi gerçi ama çarşı izninde görüşmenin tadı da bambaşka :)

Kuzum benm yaa kz romantk ozleyp caninizi skmayn fazla o kadr sene bosa mi illaki yazrlar.oisman olurlar kuzum takmayn icini ferah tit dua et. AMIN kuzum duser insallah sende sımsıkı sarlrsn sevdicegine tatlm

Kuzum ya nerde 4 saat nerde 13 kz gdemem ben .d suprz yapardm dha yakn olsaydida 13saat zor yksa cok gzl olr izninde gitmem ama nerdee:)

Kuzum benm yaa kz romantk ozleyp caninizi skmayn fazla o kadr sene bosa mi illaki yazrlar.oisman olurlar kuzum takmayn icini ferah tit dua et. AMIN kuzum duser insallah sende sımsıkı sarlrsn sevdicegine tatlm
aminnn kuzummm :) hepimiz için hayırlısı ile olsun :) ediyorum kuzu etmem mi hepimiz için ediyorum :)

Iyi geceler arkadaslar ben hiv iyi degilim.cok bunaldim zaman gecmiyor sanki gecen günler azalmiyor da artiyor gibi geliyor 128 gun nasil gecicek diyorum icim skiliyor bilmiyorum ne yapicam. Benim gibi olan var mi? Yada olmus olan((

Iyi geceler arkadaslar ben hiv iyi degilim.cok bunaldim zaman gecmiyor sanki gecen günler azalmiyor da artiyor gibi geliyor 128 gun nasil gecicek diyorum icim skiliyor bilmiyorum ne yapicam. Benim gibi olan var mi? Yada olmus olan((
Ayy cnm ya bnm icim kararmasi lazmken ne skyorsn canini 326 koskoca 326 gun ben napam damdan atlaym o zaman

AMIN hep boyle gul afferm insallah kabul olur dualarmz ALLAHn inzyle kuzum
inşallahhh kuzummm :) artık gülüyorum ama saçma sağan anlarda ağlıyorum :) koamın ailesini izledim bugün adam kalp krizi grçirdi diye hüngür hüngür ağladım mesela :)

inşallahhh kuzummm :) artık gülüyorum ama saçma sağan anlarda ağlıyorum :) koamın ailesini izledim bugün adam kalp krizi grçirdi diye hüngür hüngür ağladım mesela :)
Sende annem gbsn duygsal flmlere.aglar bn aglamam annemn aglaysna gulerm bana duygusuz der haha napm ama aglymyrm byle flmlerde ztn gerck dgl ne aglcm onlr aglasn

Ayy cnm ya bnm icim kararmasi lazmken ne skyorsn canini 326 koskoca 326 gun ben napam damdan atlaym o zaman
Sizi de düşünüyorum bak özlem diger uzun donem bekleyenleri düşün onlar ne yapsinlar ya oyle olsaysi diyorum ama yok nafile ikna edemiyorum kendimi. gunde bir defa 3 dk anca konuşuyoruz o da cok etkiliyor. Çok özlüyorum. Zaman iterek geçiyor sanki o gectikce bende ki özlem de orantisiz bir sekilde artıyor:) Allah hepimize sabir versin

AMIN kuzum. Bak benide 3gundur aramamisti. Bi bugn ardi oda 5dka bile surmedi.konusmamz bi usta brlgndeki yerni syledi kapadi. Bunada sukur diyorm sncta aradi die. Dedigm gibi sabret dua et poztf dusunmezsen zaman akıp gecmez tabi. Olumli düşün hem zaman cabk ilerler hem de poztf olursun emin ol cnm

Iste o biraz kisilik yapisi da sanirim elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama başarılı olamiyorum

:)) yok kuzum espirisne dedm kızın braz ici rahatlsn die vala oylede boylede geciyor kuzim ya zaman canmi sıkıp gececgne mutlu olrm.dolu dolu geçer:) sen napiosn naslsn cnm

Aşkıma askere gitmeden inşallah sen hiç orda hasta olmazsın. Senin yerinede ben hasta olurum inşallah dedim. Dualarım kabul oldu. Hastayım, yatıyorum. Yok yani geçen hafta atlatmıştım, dün yine oldum. Demek ki çok etkili oldu duam. Yinede o hasta olmasında ben çekerim. Projelerimde yoğunlaştı, finaller yaklaştı. Sevgilim oldukça karamsarlığa bağladı. O mutsuz o mutsuz olunca bende enerjimi yitiriyorum. Havasından mıdır nedir herkes mutsuz. Benimki kaya gibidir diyordum her 10 dakikada seni özledim, mutsuzum diyor. Neşelendirmek için abidik kubidik fotoğraflar attım. Iyice sirke bağladım ben. Sen ne yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…