Hee yalanci falci .d.d bna 13 saat kuzum yaaa :)ayyyyy maşallah maşallah falan yalan çıktı çok sevindimmmm :) sana kaç saat :)
Hahaah ayy cok fenasn kz senkuzum 300 ler biraz zor geçiyor biliyorum. .ama alt devreniz gelince moral olur,siz bna cok moral olmustunuz şahsen:)
iyi sevindim kuzuummmAynen ama hala tık yok canım yaaa
Şu an rahat sayılırız canım
iyi sevindim kuzuummmAynen ama hala tık yok canım yaaa
Şu an rahat sayılırız canım
film izlicez bizde ağlıcaz bu gece kızlarla arkadaşımda 4 yıllık sevgilisnden ayrıldı dünInsallah bebegm cok sagol ya icmi rahtlattn.:) sen naslsn napiosn
aman yalancı olsun boşver kuzumm :) olsun kuzum ya bi şekilde gidilir edilir istedikten sonra bizim 4 saatti ama ben sadece bi kez gittim zaten o da çok kalmadı daha sonra ama güya her hafta gidecektim diye hayal kurmuştuk daha yakınıma geldi gerçi ama çarşı izninde görüşmenin tadı da bambaşka :)Hee yalanci falci .d.d bna 13 saat kuzum yaaa :)
Kuzum benm yaa kz romantk ozleyp caninizi skmayn fazla o kadr sene bosa mi illaki yazrlar.oisman olurlar kuzum takmayn icini ferah tit dua et. AMIN kuzum duser insallah sende sımsıkı sarlrsn sevdicegine tatlmiyi sevindim kuzuummm
film izlicez bizde ağlıcaz bu gece kızlarla arkadaşımda 4 yıllık sevgilisnden ayrıldı dünbunalım oda hali :) biz ilk gittiğinde 19 gün olduğunda sanki askerlik bitti gibi gelmişti o derece zordu ama çok şükür 300den düşünce akıyo zaman bitecek kuzum hepsi ilerde bugünleri hatırlayıp sevdiğine sımsıkı sarılacaksınnn inşallah :)
Kuzum ya nerde 4 saat nerde 13 kz gdemem ben .d suprz yapardm dha yakn olsaydida 13saat zor yksa cok gzl olr izninde gitmem ama nerdee:)aman yalancı olsun boşver kuzumm :) olsun kuzum ya bi şekilde gidilir edilir istedikten sonra bizim 4 saatti ama ben sadece bi kez gittim zaten o da çok kalmadı daha sonra ama güya her hafta gidecektim diye hayal kurmuştuk daha yakınıma geldi gerçi ama çarşı izninde görüşmenin tadı da bambaşka :)
olsun kuzum o rahat olsun senin aklın kalmasın yeter :) böyle hayırlı demek kiKuzum ya nerde 4 saat nerde 13 kz gdemem ben .d suprz yapardm dha yakn olsaydida 13saat zor yksa cok gzl olr izninde gitmem ama nerdee:)
aminnn kuzummm :) hepimiz için hayırlısı ile olsun :) ediyorum kuzu etmem mi hepimiz için ediyorum :)Kuzum benm yaa kz romantk ozleyp caninizi skmayn fazla o kadr sene bosa mi illaki yazrlar.oisman olurlar kuzum takmayn icini ferah tit dua et. AMIN kuzum duser insallah sende sımsıkı sarlrsn sevdicegine tatlm
AMIN hep boyle gul affermaminnn kuzummm :) hepimiz için hayırlısı ile olsun :) ediyorum kuzu etmem mi hepimiz için ediyorum :)
Ayy cnm ya bnm icim kararmasi lazmken ne skyorsn canini 326 koskoca 326 gun ben napam damdan atlaym o zamanIyi geceler arkadaslar ben hiv iyi degilim.cok bunaldim zaman gecmiyor sanki gecen günler azalmiyor da artiyor gibi geliyor 128 gun nasil gecicek diyorum icim skiliyor bilmiyorum ne yapicam. Benim gibi olan var mi? Yada olmus olan((
inşallahhh kuzummm :) artık gülüyorum ama saçma sağan anlarda ağlıyorum :) koamın ailesini izledim bugün adam kalp krizi grçirdi diye hüngür hüngür ağladım mesela :)AMIN hep boyle gul afferminsallah kabul olur dualarmz ALLAHn inzyle kuzum
Sende annem gbsn duygsal flmlere.aglar bn aglamam annemn aglaysna gulerm bana duygusuz der haha napm ama aglymyrm byle flmlerde ztn gerck dgl ne aglcm onlr aglasninşallahhh kuzummm :) artık gülüyorum ama saçma sağan anlarda ağlıyorum :) koamın ailesini izledim bugün adam kalp krizi grçirdi diye hüngür hüngür ağladım mesela :)
Sizi de düşünüyorum bak özlem diger uzun donem bekleyenleri düşün onlar ne yapsinlar ya oyle olsaysi diyorum ama yok nafile ikna edemiyorum kendimi.Ayy cnm ya bnm icim kararmasi lazmken ne skyorsn canini 326 koskoca 326 gun ben napam damdan atlaym o zaman
AMIN kuzum. Bak benide 3gundur aramamisti. Bi bugn ardi oda 5dka bile surmedi.konusmamz bi usta brlgndeki yerni syledi kapadi. Bunada sukur diyorm sncta aradi die. Dedigm gibi sabret dua et poztf dusunmezsen zaman akıp gecmez tabi. Olumli düşün hem zaman cabk ilerler hem de poztf olursun emin ol cnmSizi de düşünüyorum bak özlem diger uzun donem bekleyenleri düşün onlar ne yapsinlar ya oyle olsaysi diyorum ama yok nafile ikna edemiyorum kendimi.gunde bir defa 3 dk anca konuşuyoruz o da cok etkiliyor. Çok özlüyorum. Zaman iterek geçiyor sanki o gectikce bende ki özlem de orantisiz bir sekilde artıyor:) Allah hepimize sabir versin
Ayy cnm ya bnm icim kararmasi lazmken ne skyorsn canini 326 koskoca 326 gun ben napam damdan atlaym o zaman
:)) yok kuzum espirisne dedm kızın braz ici rahatlsn die vala oylede boylede geciyor kuzim ya zaman canmi sıkıp gececgne mutlu olrm.dolu dolu geçer:) sen napiosn naslsn cnmDur kıyma kendine :) Aramızda en dirençli sensin zaten seni de kaybetmeyelim.
Iste o biraz kisilik yapisi da sanirim elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama başarılı olamiyorumAMIN kuzum. Bak benide 3gundur aramamisti. Bi bugn ardi oda 5dka bile surmedi.konusmamz bi usta brlgndeki yerni syledi kapadi. Bunada sukur diyorm sncta aradi die. Dedigm gibi sabret dua et poztf dusunmezsen zaman akıp gecmez tabi. Olumli düşün hem zaman cabk ilerler hem de poztf olursun emin ol cnm
:)) yok kuzum espirisne dedm kızın braz ici rahatlsn die vala oylede boylede geciyor kuzim ya zaman canmi sıkıp gececgne mutlu olrm.dolu dolu geçer:) sen napiosn naslsn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?