Oy kiyamam cnm gecmis olsun yaa hicbirinz hasta olmayn ne sen ne askerlermz insallah. Iyi yapyorsun ona moral vererk cnm onun cani illaki sklacak asker pskolojisi istw bende teselli edyrm ardgi zamanlr bugunlermzde bi bitecek ALLAHn iznyle cnmAşkıma askere gitmeden inşallah sen hiç orda hasta olmazsın. Senin yerinede ben hasta olurum inşallah dedim. Dualarım kabul oldu. Hastayım, yatıyorum. Yok yani geçen hafta atlatmıştım, dün yine oldum. Demek ki çok etkili oldu duam. Yinede o hasta olmasında ben çekerim. Projelerimde yoğunlaştı, finaller yaklaştı. Sevgilim oldukça karamsarlığa bağladı. O mutsuz o mutsuz olunca bende enerjimi yitiriyorum. Havasından mıdır nedir herkes mutsuz. Benimki kaya gibidir diyordum her 10 dakikada seni özledim, mutsuzum diyor. Neşelendirmek için abidik kubidik fotoğraflar attım. Iyice sirke bağladım ben. Sen ne yapıyorsun?
Olursun olursun oyle dusunursen tabi negatf olursn poztf dusun biraz cnmIste o biraz kisilik yapisi da sanirim elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama başarılı olamiyorum
Oy kiyamam cnm gecmis olsun yaa hicbirinz hasta olmayn ne sen ne askerlermz insallah. Iyi yapyorsun ona moral vererk cnm onun cani illaki sklacak asker pskolojisi istw bende teselli edyrm ardgi zamanlr bugunlermzde bi bitecek ALLAHn iznyle cnm
En iyisini yapiyorsun ya bende ozluyorum ama.cok sukur aglamadim hic genelde bana duygusuz derler de alakasi yok ama aglamiyorm die ozlemiyorm anlamina gelmez ama:))) bugnlermzde bitecek ALLAn iznyle dedign gibi o zaman da insallah hic ayrlmcaz diplernden.dYa zaten bende çok özledim diyip sesin buruklaşırsa daha da üzülür. Ben o yüzden genelde, aşkım bende özledim seni ama nasılsa evlenince sürekli yüzünü göreceğim, o zaman askere yeniden gönderme şansımda olmayacak o yüzden şimdi bu özlemin tadını çıkarıyorum diyorum. O da bana sen iyice kötü kadın müzeyyene bağladın diyor. :) Aslında şu sıralar aşırı özledim sürekli gözlerim doluyor ama bu durumu ona hissettiremem kahrolur orda biliyorum. O yüzden rol kesiyorum şu sıralar. :)
En iyisini yapiyorsun ya bende ozluyorum ama.cok sukur aglamadim hic genelde bana duygusuz derler de alakasi yok ama aglamiyorm die ozlemiyorm anlamina gelmez ama:))) bugnlermzde bitecek ALLAn iznyle dedign gibi o zaman da insallah hic ayrlmcaz diplernden.d
AMIN can ALLAHm hepsini korusun INSALLAH. Hadi iyi geceler cnm senden kendine iyi bak ALLAH rahatlik versinAmin inşallah. Allahtan zaten bütün asker bekleyenler için, bekleyenlerine bol sabır ve beklenen mehmetçikler içinde kolaylık diliyorum. Çok zor gerçekten. Ben yatıyorum canım yarın yine okul yolu beni bekler. Kendine iyi bak. İyi geceler.
Ben uyanigim şekerim:)Huhuuu uyudunuz muu
Nasılsın canimm :)Ben uyanigim şekerim:)
Iyiym cok.sukur kuzum sen:)Nasılsın canimm :)
Bnde iyiyim bebegim yoruldum bugun ablama yardima gittimIyiym cok.sukur kuzum sen:)
Anladm kuzum eline saglik:) aynen bnm.safk 326:)Bnde iyiyim bebegim yoruldum bugun ablama yardima gittim
şafak pesinde olmaya devam
Benim 127 kuzum :)Anladm kuzum eline saglik:) aynen bnm.safk 326:)
aynen gecer ALLAHn ıznyle kuzum. basladk kuzum ama byle onemlı seylerde mesela can dedı bana benı bekle beraber secelım dıe olur dedım ufak tefek seyler alyorm ınan daha konusma frsatmz olmadı bıle tam kuzum ya. Sen pekı kuzuBenim 127 kuzum :)
geçer buda gecer kuzumm :)
ceyiz hazirligina basladinmi sen kuzu
Baslamistim kuzum b3nde sozumuz den sonra iyice hizlandi :) Eksik al al bitmiyor kuzum ama bir o kadar dacok zvkli :)aynen gecer ALLAHn ıznyle kuzum. basladk kuzum ama byle onemlı seylerde mesela can dedı bana benı bekle beraber secelım dıe olur dedım ufak tefek seyler alyorm ınan daha konusma frsatmz olmadı bıle tam kuzum ya. Sen pekı kuzu
AH KUZUM o gelıp sececekte omurum bıtmez kz dha kısa kadr beklıcem beyfendıyı bıde zevksız benı bekle dıyor secek dıe kırmmaym dıe tamam dedm ama onun zevkıne bırakmam cok zevksızBaslamistim kuzum b3nde sozumuz den sonra iyice hizlandi :) Eksik al al bitmiyor kuzum ama bir o kadar dacok zvkli :)
Benim ki cicekli desenleri hic beğenmiyor hic birseyde bu country tarzinda anlasamiyoruz hic :)
beraber secin kuzum en guzeli vaktiniz varsa geze geze dolasin karar verin keyfini cikararak
Hahaa ay duymasin enişte kizAH KUZUM o gelıp sececekte omurum bıtmez kz dha kısa kadr beklıcem beyfendıyı bıde zevksız benı bekle dıyor secek dıe kırmmaym dıe tamam dedm ama onun zevkıne bırakmam cok zevksız
sorma kuzum aynen onada dedm oda bana dıo sankı zevkn cok gzlde senın dıeHahaa ay duymasin enişte kizevet kuzum hem bu işlerden anlamazlar hemde eksik kalmazlar :))
Ben benim beğenip onun beğenmedigi bis3yi onune 10 defa ısıtip surunce en sonunda gzl dio
:) moda göre benim hlede malum günlerdeysem şu anki gibi değme gitsin salarım göz yaşlarnı :)Sende annem gbsn duygsal flmlere.aglar bn aglamam annemn aglaysna gulerm bana duygusuz der haha napm ama aglymyrm byle flmlerde ztn gerck dgl ne aglcm onlr aglasn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?