anladm kuzum olsun aglama genede :):) moda göre benim hlede malum günlerdeysem şu anki gibi değme gitsin salarım göz yaşlarnı :)
Aaa niye kapalı acep tatlımsöyledi mi sana niye kapattığını?
Kışla'nın adını yazdıysan oraya gider balım:) bölüğünü yazdın mı peki? Cunku ptt ye ast subaylar gidip aliyor ve icine bakiyorlar. Tatlım stres yapma bı kadar yaaaaa
iyi sevindim kuzuummm
Kızlar günaydın.. DÜn biraz keyifsizdim hiç tadım yoktu bugün anlaşıldı sebebi.. Dün akşam denetim vardı askerimin oldğu yerde gerizekalı embesilin biri tlf sarjda bırakmış.. Komutanlarda görmüşler.. Arayın bunları hemen burda tlf mu kullanıyolar diye bağırmış.. Sabahta aşkm msj atmış tlf tehlikeye girdi nolucak bikmiyorum diye.. İnşallah bulmazlar tlfnu yaa.. 1 tane aptalın hatasını tüm askerler çekmezler
Günaydın yavrulaar
Sevdicek pttten öğrendiğim kadarı ile dün teslim almış 4 gibi ama salıdan beri telefonu kapalı, aldıktan sonrada bana ulaşmadı hiç
Offff yaren hasretliği ne kadar zorrr.. Tıkandık kaldık 325 lerde sanki kızlar zaman geçmiyor ben çok özledim yaaa
Bizde sürekli özlüyoruz diyoruz ama kavuşamıyoruz işte of , ben burada bu kadar daralıyorsam o ne yapıyordur kim bilir?sevdicekle biz de bu moddayız dün gece tutamadık kendimizi ağladık durduk, hatta bi ara öyle sapıttık ki bir gülüp bir ağladıknormalde birimiz ağlasa diğerimiz teselli ederdi ama artık iyice zor geliyor teselli etmek
günaydın
seni aramalı artık ya ankesörlü diye birşey vaaaarrrrr
canım benim benimde şafak 134 .merak etme 200 lerden sonra biraz gönlün rahatlıyor.Allahım tez zamanda kavuştursunOffff yaren hasretliği ne kadar zorrr.. Tıkandık kaldık 325 lerde sanki kızlar zaman geçmiyor ben çok özledim yaaa
Amin canım hepimizi inşallahhcanım benim benimde şafak 134 .merak etme 200 lerden sonra biraz gönlün rahatlıyor.Allahım tez zamanda kavuştursun
napim kuzum yaa:) 300 den sonrası daha rahat bebeğim en zor olani bitirdin sayılır sende :)Hahaah ayy cok fenasn kz seninsallah gelsnlerde bnmde icim sogusun .d.d
ah ah hemde nasıl.düşün ailem teelfonumu aldı öğrenince sevdiğimi.internetten konuşyoruz sadece.Nasıl dayanıyorum neler çekiyorum bi Allahm bilir.Amin canım hepimizi inşallahhelbet bitecek ama zor geliyor işte
Bizde sürekli özlüyoruz diyoruz ama kavuşamıyoruz işte of , ben burada bu kadar daralıyorsam o ne yapıyordur kim bilir?
Allah yardımcıları olsun ama artık ona geçicek sabret biticek dedikçe kendim bile buna inanmıyorumo gelmediği sürece bende yanına gidemem ne yapıcaz bilmiyorum.
Haa kızlar bana birde dün yarenim dediki Cumhurbaşkanına sunulmuş falan hatta, tek tip askerlik diye bir şey varmış bakarsın o olur 3 ay daha erken gelirim dua et dedi. Haberi yada fikri olan var mı ?
Sürekli komutan peşinde ya bu arada yoğunlar o yüzden bence fırsatı olmadı.Çünkü cep telefonunu açamadı bile akşam ya da sabah açardı 1 saat mutlaka
Ankesörlüden bekledim aldıktan sonra aramadı ama salıdan beri tık yok dünde postayı aldı
Ama kavga etmiştik ya ondan mı acaba yaaGerçi öyle olsa gidip ptt ye sürekli sormaz ihihih
ağlama dur ağlama :)) geçicek :)Kızlaaaarr şafak listesine beni de yazıııınşafak 328
kavga etmenizle alakalı olduğunu sanmıyorum, hem kavga da değil bence arada tartışmalarınız oluyor ya onlardan biri ve büyüteceğini sanmıyorum, dediğin gibi yoğun bir hafta geçiriyor olabilirler bekleee bekleee
Bu 300ler mi byle oluyokiOffff yaren hasretliği ne kadar zorrr.. Tıkandık kaldık 325 lerde sanki kızlar zaman geçmiyor ben çok özledim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?