2014 Yarenleri! :)

Günaydın yavrulaar

Sevdicek pttten öğrendiğim kadarı ile dün teslim almış 4 gibi ama salıdan beri telefonu kapalı, aldıktan sonrada bana ulaşmadı hiç

Yaa salı günü konuştuk en son denetleme var dedi yarın hiç açamıcam dedi hala da kapalı telefon hiç açılmadı.
Ama gitmiş almış ptt ten bana ulaşmadı hiç insan ankesörlüden falan arar yani

iyi sevindim kuzuummm

Kızlar günaydın.. DÜn biraz keyifsizdim hiç tadım yoktu bugün anlaşıldı sebebi.. Dün akşam denetim vardı askerimin oldğu yerde gerizekalı embesilin biri tlf sarjda bırakmış.. Komutanlarda görmüşler.. Arayın bunları hemen burda tlf mu kullanıyolar diye bağırmış.. Sabahta aşkm msj atmış tlf tehlikeye girdi nolucak bikmiyorum diye.. İnşallah bulmazlar tlfnu yaa.. 1 tane aptalın hatasını tüm askerler çekmezler

Offff yaren hasretliği ne kadar zorrr.. Tıkandık kaldık 325 lerde sanki kızlar zaman geçmiyor ben çok özledim yaaa

günaydın canım böyle şeyler oluyor, ya biri yakalatıyor ya şikayet ediyorlar ve bazı yerlerde çok sık telefon araması yapıyorlar, sen sıkma canını o orayı öğrenip saklayacak yerleri bulmuştur bebeğim biraz daha fazla dikkat etti mi sorun olmaz atlatırsınız canım

Günaydın yavrulaar

Sevdicek pttten öğrendiğim kadarı ile dün teslim almış 4 gibi ama salıdan beri telefonu kapalı, aldıktan sonrada bana ulaşmadı hiç

günaydın
seni aramalı artık ya ankesörlü diye birşey vaaaarrrrr

Offff yaren hasretliği ne kadar zorrr.. Tıkandık kaldık 325 lerde sanki kızlar zaman geçmiyor ben çok özledim yaaa

sevdicekle biz de bu moddayız dün gece tutamadık kendimizi ağladık durduk, hatta bi ara öyle sapıttık ki bir gülüp bir ağladık normalde birimiz ağlasa diğerimiz teselli ederdi ama artık iyice zor geliyor teselli etmek

Bizde sürekli özlüyoruz diyoruz ama kavuşamıyoruz işte of , ben burada bu kadar daralıyorsam o ne yapıyordur kim bilir?
Allah yardımcıları olsun ama artık ona geçicek sabret biticek dedikçe kendim bile buna inanmıyorum o gelmediği sürece bende yanına gidemem ne yapıcaz bilmiyorum.

Haa kızlar bana birde dün yarenim dediki Cumhurbaşkanına sunulmuş falan hatta, tek tip askerlik diye bir şey varmış bakarsın o olur 3 ay daha erken gelirim dua et dedi. Haberi yada fikri olan var mı ?

günaydın
seni aramalı artık ya ankesörlü diye birşey vaaaarrrrr

Sürekli komutan peşinde ya bu arada yoğunlar o yüzden bence fırsatı olmadı. Çünkü cep telefonunu açamadı bile akşam ya da sabah açardı 1 saat mutlaka

Ankesörlüden bekledim aldıktan sonra aramadı ama salıdan beri tık yok dünde postayı aldı

Ama kavga etmiştik ya ondan mı acaba yaa Gerçi öyle olsa gidip ptt ye sürekli sormaz ihihih

bizim de öyle canım o gelmeden kavuşamayız, benim de gitmem mümkün değil.. yine de güçlü olmamız gerekiyor, dediğin gibi, bize bir zorsa onlara iki zor

benim sevdicek de bir ara söylüyordu dua et burda komutanlar konuşuyor diyordu ama sonra ses çıkmadı canım, zaten bedelli çıktığı an askerliğin düşmesi imkansızlaştı gibi birşey, elinden geldiğince umutlandırmamaya çalış.. olumsuz düşünelim olursa ne güzel canım falan diyorum ben hep sevdiceğe

kavga etmenizle alakalı olduğunu sanmıyorum, hem kavga da değil bence arada tartışmalarınız oluyor ya onlardan biri ve büyüteceğini sanmıyorum, dediğin gibi yoğun bir hafta geçiriyor olabilirler bekleee bekleee

Üff ankesörlüden arayabilirdi bence yaa
Beni şafak listesine kimse yazmıyor söylemiştim bir kere ühühühü

Bu 300ler mi byle oluyoki Aynı durumdayım seninle tatlım.. Tıkandım kaldım.. Dün akşam çok kötüydüm Özlemim doruk noktasında Kokusunu duymak istiyorum, elini tutmak istiyorum, sarılmak istiyorum.. Sanki zmn durdu geçmiyo gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…