2014 Yarenleri! :)

Aynen işte kafayı yiycektim konuşurken iç çekiyorum resmen yaa 300 den de bir düşebilseydik, değişiklik olurdu bize de belki

kızlar benden tavsiye saymayııın.ben daha 137 ye düştü yeni saymaya başladım vallaha öyle zaman geçmiyor.bırakın su gibi geçecek zaman. :) bekın benm 134 kaldı.görüşebiliyosunuz da.sesini duyuyosunuz.ben onu da yapamıyorum.geçicek sabredin şükredin

ah ah hemde nasıl.düşün ailem teelfonumu aldı öğrenince sevdiğimi.internetten konuşyoruz sadece.Nasıl dayanıyorum neler çekiyorum bi Allahm bilir.

Ailen neden böyle yaptı ki? Sorması ayıp kaç yaşındasın bacum

Bugünden itibaren bende bakmıyorum saymıycam o zaman bide öyle deneyeyim ocakda falan tekrar bakarım.. Her gün tek tek düşünce zaman geçmiyor

Aynen işte kafayı yiycektim konuşurken iç çekiyorum resmen yaa 300 den de bir düşebilseydik, değişiklik olurdu bize de belki
Aynen bebeğim.. Bu sıralar kırılma noktasındayız sanırım.. Biraz daha zaman geçse alışıcaz belki ama mesele o zamanın nası geçiceği

Cidden askerlik zor beklemek zor sabrımız sınanıyo. Dün ben de o kdr kötüydüm ki ağlamamak için zor tuttum kendimi

ühühü.21 .uzun hikaye ya.maddi durumu kötü diye istemediler ayrıl dediler de.ne ayrılması. çok beklerler.

Anladım canım

arar arar komutn falan vardır
Salıdan beri tık yok ya
enişteeee beeeeyyy kızımızı ara artıkkk

Ya kaç gün oldu mektubu da aldı tamam fazla duygulu yazmadım azcık gülsün diye makara yaptım biraz ama alla alla tık yok yaa

Cidden askerlik zor beklemek zor sabrımız sınanıyo. Dün ben de o kdr kötüydüm ki ağlamamak için zor tuttum kendimi

Ne oldu canım? Benim de psikolojim bozuk bu ara akşam eve giderken ağladım müzik dinleye dinleye

Ya kaç gün oldu mektubu da aldı tamam fazla duygulu yazmadım azcık gülsün diye makara yaptım biraz ama alla alla tık yok yaa

sana dedim saç telini de koy diye dinlemedin beni koysaydın adam tribe giricekti bi duygusallaşıcaktı bak gör nasıl arıyodu yani

sana dedim saç telini de koy diye dinlemedin beni koysaydın adam tribe giricekti bi duygusallaşıcaktı bak gör nasıl arıyodu yani

Yok be o zaman hiç aramazdı ahahaha
İnsan mektubu aldı mı bir arar duygusuz herif gelde buna saç teli yolla

O kadar zaman geçti gibi geliyo ama hala 300lerden düşemedik ne biçim iş bu böyle artık 2015 gelsin kasım gelsin bitsin ya. Dün bir de zaten canım sıkkındı arkdşlarım gesi bağları türküsünü söylemeye başladı ben de film bitti ya öleyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…