2014 Yarenleri! :)

evet orası öyle ama insan gönlüne söz geçiremiyor ...sen ansılsın canım ...
Öyle tabi bende sorsan bin türlü tavsiye veririm ama gel gelelim kendime uygulayamam ki
Şafak azaltmaya çalışıyorum nasıl olayım ki havalardan mıdır anlamadım üstümde bir ağırlık var :'(

Öyle tabi bende sorsan bin türlü tavsiye veririm ama gel gelelim kendime uygulayamam ki
Şafak azaltmaya çalışıyorum nasıl olayım ki havalardan mıdır anlamadım üstümde bir ağırlık var :'(

ankarada yağmurlu zifir karanlık ..içimzi karanlık hava karanlık ne olcak halimiz bilmiyorum insan başkasıana öğüt verir akıl verir bunu yap şunu yap ..ama senin dediğin gibi kendine söz geçiremez işte ..evet bitsin hemen gelsşn p.tesi çünkü her p.tesi yeni haftanın başlangıcı diğer haftanın bitişi ..şafak 129 100 geçmek bilmedi yaaa

Ohooo şükret vallahi ben da 299 'a düşmek için Ocağı beklıyorum Canım..
Ankara'dan soğudum zaten ya vallahii off

benimkide bi soğuk davranıyo odun.günaydın aşkım .iyim merak etme beni o kadar.çok az yazıyo.soğudu benden diye korkuyorm

nerde askerlik yapıyor bizim enişte bey. :)
Şuan Yalovada eğitim alıyor canımm Bahriyeli Enişte bey'in :) oradan da Muğla Fethiyeye Gemiye gidicek bakalım 26 Aralıktan sonra belli olacak..

off herkesin şafağı kendine çok kzuzum ...13 düşen arakadaş bile geçmiyor diyorsa eğer bzi napalım :) geçicek kuzuzm geçicek sayma hiç ....
Haklısın vallahi herkesin şafağı kendine doğru dıyorsun.. Bugünden itibaren saymıycam en azından ocağa kadar bakalım nasıl geçicek o zaman zaman..

geçicek canım bak diğer yarenleri bakıyorum 300 lerden teskereyi aldıklarını yazmışlar ..bizde öyle olucaz canım emin ol sen dua et canım birşeylerele meşgul ol ...Allhtan günler kısa ya uzun olsaydı hiçç bitmezdi o zaman emin ol ..sonra askerlik anılarını dinliycez gülücez burada anlatcaz o anıları ...

Gene caninzmi skkn bakm. Bnmde 326 safak cnm ALLAH buyuk ya dert etmeyn zamani dolu dolu gecirn takmayn kafaya

Gene caninzmi skkn bakm. Bnmde 326 safak cnm ALLAH buyuk ya dert etmeyn zamani dolu dolu gecirn takmayn kafaya
Günaydın cnm sende bendensin :) 325 bizimde zaman geçmiyor ne yapalım .. Senin askern nerede ben sana ilk defa denk geldim o yüzden soruyorum ..

Günaydın cnm sende bendensin :) 325 bizimde zaman geçmiyor ne yapalım .. Senin askern nerede ben sana ilk defa denk geldim o yüzden soruyorum ..
Sor cnm nolcak:) bnm asker ankara da acemide. Dun de usta birligi acklandi kirklareli iiste dagtma gelck bu ay yada ocakta tatlm. Hayrlisi ama sna tavsym sayma safak. Oyalanck bsey bul calsmyrsan eger poztf dusun olumsz dusunrsen iskence gbi gecer gunler. Canimizi sksak ta gececk enazndn olumlu dusunelm guzel gecsn tatlm senin asker nerde

Şuan Yalovada 26 aralıktan sonra Fethiyeye geçecek canım Çalışıyorum ama yine zaman geçiremiyorum. Bakalım elbette bitecek aama dinliycem sizleri saymıycam artık.. Birde hiç gidip görme imkanım olmayacak anca ogelirse bakalım o yüzden de üzülüyorum falan filan. Sizinde canınızı sıktım..

Yok kuzum sacmalama cnmz sklmaz bnmde gtmw imkanm yok anca o gelrse iste ALLAH buyuk kuzum yaa bak orgu al atki isle ona bilyosan zamanin gecer oyalnrsn enazndn ona da sprz yaparsn:) sayma cnm safgi gecmz 200olunca sayrz o zmn zevkli olur saymak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…