Önmuhasebe canım. Ünide muhasebe mezunuyum dışardan da maliye tamamlıyorum bir firmada hem amelelik hem önmuhasebe hem sekreterlik yapıyorum
Gunaydin kizlaar
Gunaydn sekerim ay gormedm kuzum k.bakma acklandi kirklareli :)günaydın şekerimsana yazdım ama görmedin herhalde, usta birliğiniz açıklandı mı
Gunaydn sekerim ay gormedm kuzum k.bakma acklandi kirklareli :)
Kuzum ruyamda trakya gordmde trakya dgl ama kirklareli kiztrakyaya hoşgeliyorr askerin, çok sevindim canım hayırlı olsunbiz trakyalılar askeri çok severiz
Kuzum ruyamda trakya gordmde trakya dgl ama kirklareli kiz
Haha yazamiom kz hayatmda hc gtmedm kirklareli iste.d demek ruyam ckti way betamam işte canım trakya oluyorkırıkkale değil kırklareli dimi
peki kuzumm ağlamıcam artıkk :)anladm kuzum olsun aglama genede :)
Iyi tatlm:)napiyorsn baklm:)peki kuzumm ağlamıcam artıkk :)
uyandım rüyamda sürekli aşkımı gördüm hemen geri uyudum bugün uyanamadım o yüzden çok enerjik kalktımm sevdiğimi görünceee :) sen nasılsın napıyosun nasıl gidiyo :)Iyi tatlm:)napiyorsn baklm:)
Kz valla vende gordm ama iyi gormedm hep onu kotu gorrm ruyamda kz sevndm ruynda gormne:)uyandım rüyamda sürekli aşkımı gördüm hemen geri uyudum bugün uyanamadım o yüzden çok enerjik kalktımm sevdiğimi görünceee :) sen nasılsın napıyosun nasıl gidiyo :)
Havami atyoon kzKuzularr Kuzularrr şafak 127
Aynı hisleri paylaşıyorum seninle tatlım.. Bende dün çok çok kötüydüm.. Bugün dayanamadım ağladımCidden askerlik zor beklemek zor sabrımız sınanıyo. Dün ben de o kdr kötüydüm ki ağlamamak için zor tuttum kendimi
Bir dayankli benmym ya burdaAynı hisleri paylaşıyorum seninle tatlım.. Bende dün çok çok kötüydüm.. Bugün dayanamadım ağladımÇok özledim çooook
Iyiym cok sukur tatlm seni sormali:)yavriiii havamız yarenliktenNassınn kuzucum
ben de aynılarını bir firmada değil de mali müşavir bürosunda yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?