2014 Yarenleri! :)

Kizlar çarşamba günü askerim geldi iki gün üst üste gorustuk :))) 20 sine kadar burada oleyy benden mutlusu yok

Kızlar yarın kayınvalideme gidicez kek yapıp götürmeyi düşünüyorum neli yapsamki:)

kuzum cok zor dimi..ah elimden bisi gelse keşke

Zor ki ne zor komutan banane modunda ve zatürreye çevirecekti ciddiyeti anlayınca göndermişlerdi

Bakalm kuzum:) evet gitmistm tatlm yemin torenine:)

Hmmm anladim canim ucaga binersin sen ben seni cok cesaretli oldugunu hissediyorum

Kuzu belki komutani aldi ve daha vermedi suan bilemiyoruZ ki Sıkma canını alsaydı arardı bence tatlım

Offff yaren hasretliği ne kadar zorrr.. Tıkandık kaldık 325 lerde sanki kızlar zaman geçmiyor ben çok özledim yaaa

Geçer geçer gün gün sayma bence canım :) bak bizde kaçları yedik bitirdik ay ay say öyle hızlı gidiyor sanki :)

Kuzu belki komutani aldi ve daha vermedi suan bilemiyoruZ ki Sıkma canını alsaydı arardı bence tatlım

Ama canım kışlanın içinde ptt ve salı demişti sormaya gittim ama daha gelmemiş diyee. Pttteki adamda söyledi ha ben hatırladım sormaya gelmişti diye. Ayrıca pttnin sitesinden baktım teslim alan kısmında onun adı soyadı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…