Calar kuzum sabretYaaa bu telefon neden çalmıyorrrrrr
bu şarkıyı çok sevdim, gel azıcık efkarlanalımYaaa bu telefon neden çalmıyorrrrrr
Calar kuzum sabret
bu şarkıyı çok sevdim, gel azıcık efkarlanalım
Arar kz bnmde telim calmiyor telefonun basnda caresz bekliyorzYaa çalmıyor mektubu aldın bir arasana adam!
Offf ağlıcam şimdi ben yaa
bnde iyiym canım hava yagmurlu karanlık yineIyiym cok sukur tatlm seni sormali:)
He ya dün iyiydi ama hava:) bzm.burda da yagmr yagdi yaz i dha cok seviyorm ben ya:)bnde iyiym canım hava yagmurlu karanlık yine
Arar kz bnmde telim calmiyor telefonun basnda caresz bekliyorz
hayırlısı olsunn kuzummm yaaa :/ kötü düşünmeee iyi olacak Allahın izniyleeeKz valla vende gordm ama iyi gormedm hep onu kotu gorrm ruyamda kz sevndm ruynda gormne:)
Insallah kuzum:) ayy havada yagmurlu olduhayırlısı olsunn kuzummm yaaa :/ kötü düşünmeee iyi olacak Allahın izniyleee
Calar insallah kz iyi düşün iyi olsunOffff yaaaaaaaa çalmayacak
Calar insallah kz iyi düşün iyi olsun
Calar insallah tatlmİnşallah canım ama yok çalmayacak
Sevndm hadi gozun aydn cnm:)Kizlar çarşamba günü askerim geldi iki gün üst üste gorustuk :))) 20 sine kadar burada oleyy benden mutlusu yok
ne güzel kuzum bol bol tadını çıkartın güzel günlerinKizlar çarşamba günü askerim geldi iki gün üst üste gorustuk :))) 20 sine kadar burada oleyy benden mutlusu yok
kuzum cok zor dimi..ah elimden bisi gelse keşke
Bakalm kuzum:) evet gitmistm tatlm yemin torenine:)
Yaa salı günü konuştuk en son denetleme var dedi yarın hiç açamıcam dedi hala da kapalı telefon hiç açılmadı.
Ama gitmiş almış ptt ten bana ulaşmadı hiç insan ankesörlüden falan arar yani
Offff yaren hasretliği ne kadar zorrr.. Tıkandık kaldık 325 lerde sanki kızlar zaman geçmiyor ben çok özledim yaaa
Kızlar yarın kayınvalideme gidicez kek yapıp götürmeyi düşünüyorum neli yapsamki:)
Kuzu belki komutani aldi ve daha vermedi suan bilemiyoruZ kiSıkma canını alsaydı arardı bence tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?