2014 Yarenleri! :)

Hmmmm anladim kuzum ben yolladığımda astsubayı almıştı.. Şuan atışlar eğitimler var ya tatlım fırsat bulamamıştır bence Sıkma canını balım benm arar belki çarşıya çıkınca bir süpriz yapacak :)

yok kuzum sevdiğim askerde :)

İzne falan geldi sandım tatlım ondan sordum :) şimdi kış yaa portakallı kek yap bence kuzum ımmm olsa da yesek

gel kuzum kekin yanına cayda demlerim sana hava da yagmurlu zaten

Acaba astsubay alıyorda onların mı adı geçiyor ben anlamadımki. Pttden herkes gidip herkes alamıyordur bence ama anlamadım gitti.
Canım komutanın habercisi bir de bu kuyruk gibi peşinde Salıda yarın telefonu açamıcam tüm tabura denetleme var demişti ondan mı acaba yaa

Alanyada yım canım yakınmıyız ki
798 km uzağındayım kuzum ben istanbulda oturuyorm ama davetin çok Hoşuma gitti :)

Hmm bende anlamadım ki kuzum Askeriyeyi arasan yada seni aradığı ankesörlüğü arasan kızar mı tatlım? Kızarsada merak ettim dersin :)

Hmm bende anlamadım ki kuzum Askeriyeyi arasan yada seni aradığı ankesörlüğü arasan kızar mı tatlım? Kızarsada merak ettim dersin :)

Hiç aramadım ankesörlüyü ya da askeriyeyi ya Yarın büyük ihtimal çarşıya çıkar bakalım beklicem

yeterki gönüller bir olsum demi yavrimm

Hiç aramadım ankesörlüyü ya da askeriyeyi ya Yarın büyük ihtimal çarşıya çıkar bakalım beklicem
Inşallah mantıklı açıklaması vardır kuzum ama bence canını Sıkma çünkü askeriyede erkekler farklı bir psikolojiye bürünüyor
yeterki gönüller bir olsum demi yavrimm

Aynen kuzum
SEnin askerin nerde şafak kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…