yok kuzum sevdiğim askerde :)Sevdiceğin burda mı o nasıl seviyorsa öyle yap bence :)
Sağol cnm darisi sana ve tüm bekleyenlere olsun inşallah sağ salim kavuşmak :)Sevndm hadi gozun aydn cnm:)
Ama canım kışlanın içinde ptt ve salı demişti sormaya gittim ama daha gelmemiş diyee. Pttteki adamda söyledi ha ben hatırladım sormaya gelmişti diye. Ayrıca pttnin sitesinden baktım teslim alan kısmında onun adı soyadı var
yok kuzum sevdiğim askerde :)
gel kuzum kekin yanına cayda demlerim sana hava da yagmurlu zatenHmmmm anladim kuzumben yolladığımda astsubayı almıştı.. Şuan atışlar eğitimler var ya tatlım fırsat bulamamıştır bence Sıkma canını balım benm arar belki çarşıya çıkınca bir süpriz yapacak :)
İzne falan geldi sandım tatlım ondan sordum :) şimdi kış yaa portakallı kek yap bence kuzum ımmm olsa da yesek
gel kuzum kekin yanına cayda demlerim sana hava da yagmurlu zaten
Alanyada yım canım yakınmıyız kiOfff süper olur valla tatlım:) nerde oturuyon kuzum hemen geliyorum
Hmmmm anladim kuzumben yolladığımda astsubayı almıştı.. Şuan atışlar eğitimler var ya tatlım fırsat bulamamıştır bence Sıkma canını balım benm arar belki çarşıya çıkınca bir süpriz yapacak :)
798 km uzağındayım kuzum benAlanyada yım canım yakınmıyız ki
Acaba astsubay alıyorda onların mı adı geçiyor ben anlamadımki. Pttden herkes gidip herkes alamıyordur bence ama anlamadım gitti.
Canım komutanın habercisi bir de bu kuyruk gibi peşindeSalıda yarın telefonu açamıcam tüm tabura denetleme var demişti ondan mı acaba yaa
Hmm bende anlamadım ki kuzum Askeriyeyi arasan yada seni aradığı ankesörlüğü arasan kızar mı tatlım? Kızarsada merak ettim dersin :)
yeterki gönüller bir olsum demi yavrimm798 km uzağındayım kuzum benistanbulda oturuyorm ama davetin çok Hoşuma gitti :)
Hmm bende anlamadım ki kuzum Askeriyeyi arasan yada seni aradığı ankesörlüğü arasan kızar mı tatlım? Kızarsada merak ettim dersin :)
Inşallah mantıklı açıklaması vardır kuzum ama bence canını Sıkma çünkü askeriyede erkekler farklı bir psikolojiye bürünüyorHiç aramadım ankesörlüyü ya da askeriyeyi yaYarın büyük ihtimal çarşıya çıkar bakalım beklicem
yeterki gönüller bir olsum demi yavrimm
Kıbrısta güzelim 127 şafagımız :) sizinkiInşallah mantıklı açıklaması vardır kuzum ama bence canını Sıkma çünkü askeriyede erkekler farklı bir psikolojiye bürünüyor
Aynen kuzum
SEnin askerin nerde şafak kaç
bugünde bitecek bu şafagın hepsi bitecekkkkkbugün hiç gemedi geçmiyor ...hasret kaldım gül yüzüne hasret kaldım sevgilimmmmmmm
bugünde bitecek bu şafagın hepsi bitecekkkkk
sonra düğün şafagı saycaz kuzum hepberaberinşallah bebeğim inşallah
sonra düğün şafagı saycaz kuzum hepberaber
ankarada çok soğuk yaa hava kapalıııInsallah kuzum:) ayy havada yagmurlu oldu
yazarken aklımdanda gecti kuzu ya valla içime doğmuş heeben evliyimmmm ..sizin düğününüze sevincinize ortak olurum inşallah canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?