Alanya da bide dolu var kuzum burası öyleyse orayı tahmin edemiyorum zatenankarada çok soğuk yaa hava kapalıııiçim karardııı
Kiyamam bnm askerde ankarda usumyrdr cok insallah :)ankarada çok soğuk yaa hava kapalıııiçim karardııı
Sen evli misin?ben evliyimmmm ..sizin düğününüze sevincinize ortak olurum inşallah canım...
Hadi ya ben evli dglsn die bilyorm:) iyi bakalm ALLAH tamamini erdirsn:)evet evliyim canım..
Inşallah mantıklı açıklaması vardır kuzum ama bence canını Sıkma çünkü askeriyede erkekler farklı bir psikolojiye bürünüyor
üsümez kuzumm kalınnn giyiniyo onlarrrr rahat ol sen onlar hasta olcağına biz oluyozz zatennKiyamam bnm askerde ankarda usumyrdr cok insallah :)
aaaaaa :) alanya soğuksa biz şükredelim halimizee :)Alanya da bide dolu var kuzum burası öyleyse orayı tahmin edemiyorum zaten
Sorma ztn bn anca iyi oldum diyorm kendine sen gittn gideli iflah olmuyorm ben die.düsümez kuzumm kalınnn giyiniyo onlarrrr rahat ol sen onlar hasta olcağına biz oluyozz zatenn:)
hiç sorma yaa 20 gündür grip modundayım bendee :) fazla düşünmekten bünye çöktü galiba :)Sorma ztn bn anca iyi oldum diyorm kendine sen gittn gideli iflah olmuyorm ben die.d
aynn öyle kuzumaaaaaa :) alanya soğuksa biz şükredelim halimizee :)
kızzzz nerdesin senn bakimmmSorma ztn bn anca iyi oldum diyorm kendine sen gittn gideli iflah olmuyorm ben die.d
Dikkat et kendne cnm ya havada serin sıkı giyin:)hiç sorma yaa 20 gündür grip modundayım bendee :) fazla düşünmekten bünye çöktü galiba :)
Kiz ben burdaym sen unuttun beni bakyormkızzzz nerdesin senn bakimmm
yavrimmmKiz ben burdaym sen unuttun beni bakyorm
yavrimmmBnde burdayım bugünn
Aynen kuzum yaa sabah aşk dolu günaydın yazmış bi . Daha bidaha yazmadı . bizimkinde çok ağır eğitim var nefes aldırmıyorlar vallaayy sevdicekler ne y apiyor acep:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?