MASALLAH daha ne istiyon kz bz zar zor konusyrz binde bir ariyor:)Aynen kuzum yaa sabah aşk dolu günaydın yazmış bi . Daha bidaha yazmadı . bizimkinde çok ağır eğitim var nefes aldırmıyorlar vallaAkşamları konşuyoruz 2 3 saat whatsaptan rahat rahat
telefon kullanamıyormu kuzum hala :OMASALLAH daha ne istiyon kz bz zar zor konusyrz binde bir ariyor:)
kuzu yurtdan bile çıkmıyorum ama bi sigara içmeye balkona çıkıyorum o ara hasta oluyorum anlamadım gitti :)Dikkat et kendne cnm ya havada serin sıkı giyin:)
Kullanyor acemde dha elina almyr pek teli kuzu bn durm yazma bana sık sık dikkat et dietelefon kullanamıyormu kuzum hala :O
Kz sgrami icyn Allah canini almasnkuzu yurtdan bile çıkmıyorum ama bi sigara içmeye balkona çıkıyorum o ara hasta oluyorum anlamadım gitti :)
Anladım kuzumm biraz rahatlayınca rahat edersnz sizdeKullanyor acemde dha elina almyr pek teli kuzu bn durm yazma bana sık sık dikkat et die
insallah kuzuum:)Anladım kuzumm biraz rahatlayınca rahat edersnz sizde
Ay sevdgum yazdı şimdi canım görev yerleri belli olmuş gazinocu olmuş rahat etcek çok şükürinsallah kuzuum:)
Ay sevdgum yazdı şimdi canım görev yerleri belli olmuş gazinocu olmuş rahat etcek çok şükür
kıbrıs-girne de kuzumhadi gözün aydın canım ...nerde ...
Ooo super.cok raht olur hadi gözün aydn :)Ay sevdgum yazdı şimdi canım görev yerleri belli olmuş gazinocu olmuş rahat etcek çok şükür
eve yeni geldim tatlimm.. erdim evciye cikti babasi geldi birazdan otele gececek onu bekliyorum canimKizlar nabersiniz
Oo super kuzum cok sevndm hadi gözün aydin:) dolu dolu gecirin iki günü tatlm:) bende napim ayni kuzum gelmesni dört gozle bekliyorm bende:)eve yeni geldim tatlimm.. erdim evciye cikti babasi geldi birazdan otele gececek onu bekliyorum canimsen napiyosun nasilsin kuzuuum
İyidir bebişş.. Bugün gündüz kötüydüm ama iş çıkışı çeyizime 3tane yeni nevresim aldım 1tanede yorgan aldım moralim düzeldiKizlar nabersiniz
Sen napıosun bebişşş?Kizlar nabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?