2014 Yarenleri! :)

Oo super kuzum cok sevndm hadi gözün aydin:) dolu dolu gecirin iki günü tatlm:) bende napim ayni kuzum gelmesni dört gozle bekliyorm bende:)
saol tatlimmm :) valla biraz dargin bana bakalim artik nasil gececekse 2 gun.. ne zaman gelecek kuzum?
iyi akşamlar kizlarrrr:) komutan askerimi faaliyete yazmis,doktora gondericek yihuuuuuu
ay cok sevindim ck sukur be kuzuuum :)

İyidir bebişş.. Bugün gündüz kötüydüm ama iş çıkışı çeyizime 3tane yeni nevresim aldım 1tanede yorgan aldım moralim düzeldi Çok zevkli bişî şu çeyiz alışverişi yaaa
Oo super iyi yaptn kuzum hayrli olsun yaa aynen supr bse yaa insan zevkle ckyor.secyor:) bnde kotydm is yernde tartatm icm rahatladi.d.d

Ahahahahaha Ben her zaman kullanmıyorum bebeğim ayda yılda canım çok îsterse.. Arkadaşlarla kahve içerken keyfim yerinde olunca yakıyorum 1tane.. Sohbet, muhabet, kakara kikiri ohh miss
Onda bsey olmaz kuzum tek tuk falab evrem cok icyrms merk ettm gunde 1oaketmi tuketyor die.d.d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…