- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Gözünaydın kuzu.. Allah acil şifalar versin askerineiyi akşamlar kizlarrrr:) komutan askerimi faaliyete yazmis,doktora gondericek yihuuuuuu
Aynen kuzum istediğimiz oydu zaten kıbrısta öyle paşa flanda yok gazinoları öle yemek yenilip içilen gazinolardan değil tost flan varmş sadece :)Ooo super.cok raht olur hadi gözün aydn :)
saol tatlimmm :) valla biraz dargin bana bakalim artik nasil gececekse 2 gun.. ne zaman gelecek kuzum?Oo super kuzum cok sevndm hadi gözün aydin:) dolu dolu gecirin iki günü tatlm:) bende napim ayni kuzum gelmesni dört gozle bekliyorm bende:)
ay cok sevindim ck sukur be kuzuuum :)iyi akşamlar kizlarrrr:) komutan askerimi faaliyete yazmis,doktora gondericek yihuuuuuu
Oo super iyi yaptn kuzum hayrli olsun yaa aynen supr bse yaa insan zevkle ckyor.secyor:) bnde kotydm is yernde tartatm icm rahatladi.d.dİyidir bebişş.. Bugün gündüz kötüydüm ama iş çıkışı çeyizime 3tane yeni nevresim aldım 1tanede yorgan aldım moralim düzeldiÇok zevkli bişî şu çeyiz alışverişi yaaa
Gecer gecer gonlunu alrsn kuzum:) yaa bu ayin 30unda brakacklrms kuzum dagtm icn oyle dedi bana bakalm:)saol tatlimmm :) valla biraz dargin bana bakalim artik nasil gececekse 2 gun.. ne zaman gelecek kuzum?
ay cok sevindim ck sukur be kuzuuum :)
Guzel kuzum rahat etmesi onemli yaa szde knsrsnz dvmli raht olrsnz sevmdm cok:)Aynen kuzum istediğimiz oydu zaten kıbrısta öyle paşa flanda yok gazinoları öle yemek yenilip içilen gazinolardan değil tost flan varmş sadece :)
evet kuzu malesef :)Kz sgrami icyn Allah canini almasn
amin kuzum saol:)Gözünaydın kuzu.. Allah acil şifalar versin askerine
Fazla icme bari kuzum gencecksn dha cok sukr bn bikere bile icmedmevet kuzu malesef :)
Gozunaydn sekerm ALLAH acil sifalr versn:)amin kuzum saol:)
ewet tatlım yaa ..o da sevinmisti..inşallah rapor verirler.saol tatlimmm :) valla biraz dargin bana bakalim artik nasil gececekse 2 gun.. ne zaman gelecek kuzum?
ay cok sevindim ck sukur be kuzuuum :)
amin bebeğimGozunaydn sekerm ALLAH acil sifalr versn:)
Ahahahaah desarj oldun demi kuzuOo super iyi yaptn kuzum hayrli olsun yaa aynen supr bse yaa insan zevkle ckyor.secyor:) bnde kotydm is yernde tartatm icm rahatladi.d.d
Hahah sorma icmi bosalttm oh degmesinler keyfimeAhahahaah desarj oldun demi kuzu
biz abartıyoz sanırım kuzu yaaaa :) sevdicekde öyle bendee :)Fazla icme bari kuzum gencecksn dha cok sukr bn bikere bile icmedm
Kaavenin yanında sohbetle iyi gidiyo dimi kuzubiz abartıyoz sanırım kuzu yaaaa :) sevdicekde öyle bendee :)
Ala ala pakedimi bitiryorsnz kz.dbiz abartıyoz sanırım kuzu yaaaa :) sevdicekde öyle bendee :)
Sende mi brutusKaavenin yanında sohbetle iyi gidiyo dimi kuzu
AhahahahahaSende mi brutus
Onda bsey olmaz kuzum tek tuk falab evrem cok icyrms merk ettm gunde 1oaketmi tuketyor die.d.dAhahahahahaBen her zaman kullanmıyorum bebeğim ayda yılda canım çok îsterse.. Arkadaşlarla kahve içerken keyfim yerinde olunca yakıyorum 1tane.. Sohbet, muhabet, kakara kikiri ohh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?