bitiyo canım hele yan yanayken tekeller bize çalışıyo gibiydi hele de kavga etmişsek vay halimize :) sigara içme diye kızmasını bile özedim amaAla ala pakedimi bitiryorsnz kz.d
gidiyo valla kuzu :) gitmiyo desem yalan olur :) sende de bi keyif içiciliği var sankimm :)Kaavenin yanında sohbetle iyi gidiyo dimi kuzu
Kuzucum beniiiimbitiyo canım hele yan yanayken tekeller bize çalışıyo gibiydi hele de kavga etmişsek vay halimize :) sigara içme diye kızmasını bile özedim ama
Kiyaamam kuzum yaa insallah tez vakitte arar seni kuzumbitiyo canım hele yan yanayken tekeller bize çalışıyo gibiydi hele de kavga etmişsek vay halimize :) sigara içme diye kızmasını bile özedim ama
Selam canim iyi aksmlar. Iyi diyelm iyi olsun seenselam kızlar iyi akşamlar nasılsınız
aynen kuzummm gitmezmi gidiyo valla bazen ucu kaçıyo ama olsun :) sende keyif içicisisin sanırımm :)Kaavenin yanında sohbetle iyi gidiyo dimi kuzu
Aynen bebişş herzaman diil ama keyiflendiğim zaman yakarım bi tane.. Hele kaavede varsa oh miss:)gidiyo valla kuzu :) gitmiyo desem yalan olur :) sende de bi keyif içiciliği var sankimm :)
bende hastayım be kuzum kaç gündür yatak döşşek yatıyorum vallahi..Selam canim iyi aksmlar. Iyi diyelm iyi olsun seen
arasınn artık kuzum kaç gün oldu yeter yaaa bugün samsuna gitti bugünde aramaz kuzenleriyle hasret giderir eder off offf ama elbet içer onlar bakalım o zamanda mı aramayacakkKiyaamam kuzum yaa insallah tez vakitte arar seni kuzum
bende de tam tersi sinirliysem çok içiyorum ama aşkmm varsa bi o bi ben derken duman altı ediyoruz ortamı :) gece yarısı sigara aramaya gittiğini bilirimm :) :)Aynen bebişş herzaman diil ama keyiflendiğim zaman yakarım bi tane.. Hele kaavede varsa oh miss:)
Gecmis olsun kuzum ya bnmkide evci iznine geldgnde grpti. Bnde grptm neyseki bulastrmamiza gerk kalmamsti.d bol bol scak suda limo sık biraz bal dok karstr ic kuzum dikkt et kendnebende hastayım be kuzum kaç gündür yatak döşşek yatıyorum vallahi..
benim asker banada bulaştırdı geldiğinde o da hastaydı o gitti
ben hasta hasta kaldım buralarda
onun harici iyiyim şükür sizler napıypsnz
bir giriyim bakıyım dedim sizlere
Slm bebişşş bildiğin gibi işte iyi diyelim iyi olalım:) sen nasılsın?selam kızlar iyi akşamlar nasılsınız
Sen arasan kuzu? Olmazmiarasınn artık kuzum kaç gün oldu yeter yaaa bugün samsuna gitti bugünde aramaz kuzenleriyle hasret giderir eder off offf ama elbet içer onlar bakalım o zamanda mı aramayacakk
ben ararsam ters teper kuzumm o zaman arayacağı varsada aramaz. deli gibi özledim hemde rüyalarıma giriyo sürekli sesini falan kaydetseymişim keşke dinlerdim en azındanKuzucum beniiiimOfff çok efkarlandım yaaa.. Bu kdr çok özlediysen sen arasan kuzu
bende hastalık dışı iyiym tatlım nasıl oluumSlm bebişşş bildiğin gibi işte iyi diyelim iyi olalım:) sen nasılsın?
ararsam olmaz çünkü bu kez o daha çok kızacak belkide sabrettim mahvetmek istemiyorum hem bu zamana kadar hep ben aradım bu kez de o ilişkisne sahip çıksınn eğer istiyosa ben zaten buradayımSen arasan kuzu? Olmazmi
sagol bebegm teşekkür ederimGecmis olsun kuzum ya bnmkide evci iznine geldgnde grpti. Bnde grptm neyseki bulastrmamiza gerk kalmamsti.d bol bol scak suda limo sık biraz bal dok karstr ic kuzum dikkt et kendne
Kuzum kiyamam yaaa. Olumssuz dusunme ilk admi sen at belki senden beklyrdr. Dusnyrdr ben askerdym onun armasi lazm die belki bi denesenben ararsam ters teper kuzumm o zaman arayacağı varsada aramaz. deli gibi özledim hemde rüyalarıma giriyo sürekli sesini falan kaydetseymişim keşke dinlerdim en azındanistanbula dönerken bana kazağını bırakmıştı sarılıp uyuyodum. bu gece birden burnuma kokusu geldi meğer kazakdanmışşş o olsun istemiştimm
su an askerde mi canım sevgilinararsam olmaz çünkü bu kez o daha çok kızacak belkide sabrettim mahvetmek istemiyorum hem bu zamana kadar hep ben aradım bu kez de o ilişkisne sahip çıksınn eğer istiyosa ben zaten buradayımama ya aramazsa :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?