- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Ic kiz iglesmek istiyorsan iceceksinsagol bebegm teşekkür ederim
annemde senin gibib dedi
en sonnda inadımı kırdım içtim valla
hakikatan işe yaradıaz da olsa
Askerinle konuşuyormusunuz
ne kadar konuşuyorsunz günde
askerde değil ki ama kuzummm hava değişimi aldı sıcacık yuvasında askerde olsa ben bunu yapmam ki zatenn aklım çok karışık şimdi arayınca ya daha çok sinir olup da kızarsa şu an umut var oda biterseeKuzum kiyamam yaaa. Olumssuz dusunme ilk admi sen at belki senden beklyrdr. Dusnyrdr ben askerdym onun armasi lazm die belki bi denesen
Bnmkde armdi cnm:)Kızlar ya benimki de bugün aramadı yaaaaa
değil canım hava değişimi aldı rahatsızlığındansu an askerde mi canım sevgilin
Kuzum olumsuz dusunme derm yaa aklni karstrmk istemem ama bn olsam arardm kuzum ara derimaskerde değil ki ama kuzummm hava değişimi aldı sıcacık yuvasında askerde olsa ben bunu yapmam ki zatenn aklım çok karışık şimdi arayınca ya daha çok sinir olup da kızarsa şu an umut var oda bitersee
Canım benim yaa uff bilemedim inankiben ararsam ters teper kuzumm o zaman arayacağı varsada aramaz. deli gibi özledim hemde rüyalarıma giriyo sürekli sesini falan kaydetseymişim keşke dinlerdim en azındanistanbula dönerken bana kazağını bırakmıştı sarılıp uyuyodum. bu gece birden burnuma kokusu geldi meğer kazakdanmışşş o olsun istemiştimm
ama konuşmak istemiyorum dediiiKuzum olumsuz dusunme derm yaa aklni karstrmk istemem ama bn olsam arardm kuzum ara derim
benm askerim su an usta birliğinde hani iyi bir yer o okadar sıkı değilIc kiz iglesmek istiyorsan iceceksinkuzm dun aradi oda uata brlgi acklandi haber vermk icn bugn armdi bi aryr bi aramyr bi maj atyr bi atamyr belli olmyr.d ama cognlk ariyamyr kuzum senin asker peki
geçmiş olsun canm aranız kötü sanırım konunu tam bilmiyorum ama üzme kendini herşey olacagına varırdeğil canım hava değişimi aldı rahatsızlığından
O simrle demstr kuzum smdi sakndr bence dmez bnmkide snrlykn agzna geleni diyr snra arynca yumusuyr yaznca fln snrlykn derler kuzum aklni karstrmk istemem ama ne blm yaa arardm benama konuşmak istemiyorum dediiişimdi arayınca ben demedim mi demez mi
demek ki o sevmiyo kuzumm ben burda kahroluyorum o ne alemde acaba cidden arayıp bağırıp çağırasım var neden böylesin diye ama bu zamana kadar çok nazladım yine aynısını yapıp ilişkiyi çıkmaza sokmak istemiyorum bu zamana kadar hep aradım çünküCanım benim yaa uff bilemedim inankiama bu kdr çok özlüyoken bu kdr çok seviyoken sevgine sahip çık derim ben
kötü değil canım direk ayrıldıkgeçmiş olsun canm aranız kötü sanırım konunu tam bilmiyorum ama üzme kendini herşey olacagına varır
Kuzim.musait olmamsyr arar bnm askerde oyle arasa bile 5dka falan. Onlrda anlmk.lazm musait olmuyorlrdr. Kz ruyamda usta brlgi acklanmdn trakya gormstm. Usta brlgi kirklareli cktibenm askerim su an usta birliğinde hani iyi bir yer o okadar sıkı değil
kendisi şoför olacagı için eğitim görüyorlarmış tersanede felan
gittiğinden beri günde 2 kez aradı nadır oldu 1 kez aradı en uzun konuşmmamızda 12 dakika felan oldu
ama kogus sayılarıda az istese 2 kez araya bilir.
bak bugün de aramadı hiç
hadi acemi birliğinde iken neyse diyordum ama
burda pek neyse diyemiyorum
Bu arada sizin neresi cıktı usta birliği
o zaman bekleyim biraz kuzu gece yada sabah arayayım belki o arar gece hem samsuna gitmişken kafası rahatlarda :)O simrle demstr kuzum smdi sakndr bence dmez bnmkide snrlykn agzna geleni diyr snra arynca yumusuyr yaznca fln snrlykn derler kuzum aklni karstrmk istemem ama ne blm yaa arardm ben
sadece bunaldığı için mi oldu peki canm bunlar..kötü değil canım direk ayrıldıkbunaldı ve bitirdi tek kalemde ne yazıkki
ama onlarda bizi anlasınlarKuzim.musait olmamsyr arar bnm askerde oyle arasa bile 5dka falan. Onlrda anlmk.lazm musait olmuyorlrdr. Kz ruyamda usta brlgi acklanmdn trakya gormstm. Usta brlgi kirklareli ckti
bir senedir birlikteydik daha önce de sorunumuz yoktu sadece ufak tartışma kıskançlıktan o da ama sağlık problemi başlayınca ailede epey zorayınca hava değişimine eve gittiğinde ayrıldık bi anda ama neden bumudur bilemem yinedesadece bunaldığı için mi oldu peki canm bunlar..
daha önceden sornnlarınız varmıydı..
tek kalemde sildim mi yani
ne kadardır birlikteydiniz ?
Tamam şekerim bekle bakm olmado sen ararsn olumsuz dusunme.insallah hersy gonlunun istedigi gbi olur tatlm :)o zaman bekleyim biraz kuzu gece yada sabah arayayım belki o arar gece hem samsuna gitmişken kafası rahatlarda :)
inşallah hepimizinki olur kuzum. aslında aramak bi yandan iyi çünkü olumsuzsa umut etmem en azındannnTamam şekerim bekle bakm olmado sen ararsn olumsuz dusunme.insallah hersy gonlunun istedigi gbi olur tatlm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?