2014 Yarenleri! :)

sagol bebegm teşekkür ederim
annemde senin gibib dedi
en sonnda inadımı kırdım içtim valla
hakikatan işe yaradı az da olsa
Askerinle konuşuyormusunuz
ne kadar konuşuyorsunz günde
Ic kiz iglesmek istiyorsan iceceksin kuzm dun aradi oda uata brlgi acklandi haber vermk icn bugn armdi bi aryr bi aramyr bi maj atyr bi atamyr belli olmyr.d ama cognlk ariyamyr kuzum senin asker peki

Kuzum kiyamam yaaa. Olumssuz dusunme ilk admi sen at belki senden beklyrdr. Dusnyrdr ben askerdym onun armasi lazm die belki bi denesen
askerde değil ki ama kuzummm hava değişimi aldı sıcacık yuvasında askerde olsa ben bunu yapmam ki zatenn aklım çok karışık şimdi arayınca ya daha çok sinir olup da kızarsa şu an umut var oda bitersee

Kuzum olumsuz dusunme derm yaa aklni karstrmk istemem ama bn olsam arardm kuzum ara derim

Canım benim yaa uff bilemedim inanki ama bu kdr çok özlüyoken bu kdr çok seviyoken sevgine sahip çık derim ben

Ic kiz iglesmek istiyorsan iceceksin kuzm dun aradi oda uata brlgi acklandi haber vermk icn bugn armdi bi aryr bi aramyr bi maj atyr bi atamyr belli olmyr.d ama cognlk ariyamyr kuzum senin asker peki
benm askerim su an usta birliğinde hani iyi bir yer o okadar sıkı değil

kendisi şoför olacagı için eğitim görüyorlarmış tersanede felan
gittiğinden beri günde 2 kez aradı nadır oldu 1 kez aradı en uzun konuşmmamızda 12 dakika felan oldu
ama kogus sayılarıda az istese 2 kez araya bilir.
bak bugün de aramadı hiç
hadi acemi birliğinde iken neyse diyordum ama
burda pek neyse diyemiyorum
Bu arada sizin neresi cıktı usta birliği

Canım benim yaa uff bilemedim inanki ama bu kdr çok özlüyoken bu kdr çok seviyoken sevgine sahip çık derim ben
demek ki o sevmiyo kuzumm ben burda kahroluyorum o ne alemde acaba cidden arayıp bağırıp çağırasım var neden böylesin diye ama bu zamana kadar çok nazladım yine aynısını yapıp ilişkiyi çıkmaza sokmak istemiyorum bu zamana kadar hep aradım çünkü

Kuzim.musait olmamsyr arar bnm askerde oyle arasa bile 5dka falan. Onlrda anlmk.lazm musait olmuyorlrdr. Kz ruyamda usta brlgi acklanmdn trakya gormstm. Usta brlgi kirklareli ckti

O simrle demstr kuzum smdi sakndr bence dmez bnmkide snrlykn agzna geleni diyr snra arynca yumusuyr yaznca fln snrlykn derler kuzum aklni karstrmk istemem ama ne blm yaa arardm ben
o zaman bekleyim biraz kuzu gece yada sabah arayayım belki o arar gece hem samsuna gitmişken kafası rahatlarda :)

Kuzim.musait olmamsyr arar bnm askerde oyle arasa bile 5dka falan. Onlrda anlmk.lazm musait olmuyorlrdr. Kz ruyamda usta brlgi acklanmdn trakya gormstm. Usta brlgi kirklareli ckti
ama onlarda bizi anlasınlar
su telefonu soksaydı bi içeriye rahat ederdik ama daha 3 ay sürer ya tam kullanması rahat etmesi
oo senin rüya tersine cıkmış kuzum
hayırlısı olsunn inşallah rahat bir askerlik geçirir seninkide

sadece bunaldığı için mi oldu peki canm bunlar..
daha önceden sornnlarınız varmıydı..
tek kalemde sildim mi yani
ne kadardır birlikteydiniz ?
bir senedir birlikteydik daha önce de sorunumuz yoktu sadece ufak tartışma kıskançlıktan o da ama sağlık problemi başlayınca ailede epey zorayınca hava değişimine eve gittiğinde ayrıldık bi anda ama neden bumudur bilemem yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…