2014 Yarenleri! :)

Yani kuzum dusundkleri kadr musait.oldkca ariyorlr kz ztn bencil plmiyalm kz ckti ruyam hemen hemen delu kirklarelide trakyaua baglyms

inşallah hepimizinki olur kuzum. aslında aramak bi yandan iyi çünkü olumsuzsa umut etmem en azındannn ((
Yani tatlm oyle yap baktn genemi.terslyr ardgnda o zmn sen hc aramazsn. Bekle bakm.yarma kdr armzsa.ara ama insallah olumsuz olmaz.kuzum insallah yumusamstr belkide insallah araman iyi olur:)

allah allah.. cok gario gerçekten canm ya ne desem bilemedim ki..
tamam o da kötü günler geçiriyor olabilir ama
sırf bu nedenle insan sevgilisinden ayrılır mı ki
1 yıldırda birlikteymişşsiniz

Yani tatlm oyle yap baktn genemi.terslyr ardgnda o zmn sen hc aramazsn. Bekle bakm.yarma kdr armzsa.ara ama insallah olumsuz olmaz.kuzum insallah yumusamstr belkide insallah araman iyi olur:)
çok iyi moral veriyosun ya çok sağol valla çok sanslıyım burada arkadaşlıklar edindiğim için sen, denizlili ayrı ayrı ilgilendini valla kuzularımm yaaa :)

allah allah.. cok gario gerçekten canm ya ne desem bilemedim ki..
tamam o da kötü günler geçiriyor olabilir ama
sırf bu nedenle insan sevgilisinden ayrılır mı ki
1 yıldırda birlikteymişşsiniz
anlamadım bende ya o fazla gergin sinirlidir ters anına gelirsen gözü görmez sanırım bende o ana geldim bende bigün öncesinden gergindim alttan alan olmayınca bitti :/

Ama üzülmediğîni nerden bîliyosunki sen kuzu.. Aramadığından mı? Bak sende aramıyosun.. Kızgınlıkla bazen insan ağzından çıkanı kulağı duymaz.. Senin hayatında olmadı mı hiç? Sinirle ağzına ne gelirse söylemedin mihiç? Ama snra sakinleşip daha sağlıklı düşünebildin dimi? Bence o da kızgınlıkla söyledi o lafı ve şuan daha sakindir bebeğim..

çok iyi moral veriyosun ya çok sağol valla çok sanslıyım burada arkadaşlıklar edindiğim için sen, denizlili ayrı ayrı ilgilendini valla kuzularımm yaaa :)
Ayy duygulandirma kz beni. bde bana duygusuz derler ha ne demek bebegim yaa biz bunun icin varz bnde cok sanslym ki sizler varsnz senin yermde cok ayri kuzucum yaa :) insallah hayrli haberler alrsn hayrli haberlerni bekliyorz :)

Ayy duygulandirma kz beni. bde bana duygusuz derler ha ne demek bebegim yaa biz bunun icin varz bnde cok sanslym ki sizler varsnz senin yermde cok ayri kuzucum yaa :) insallah hayrli haberler alrsn hayrli haberlerni bekliyorz :)
Allah razı olsunn kuzummm :) aynen valla karşılıklı kim demiş duygusuz diye erkan bey barışırsa sana dua etsin vallaaa :)

Yok kuzum belli degil dha ama 30unda brakacklrms dagtm icn o zaman ogrenirm keretadan
Anladım kuzum inş kantine gazinoya flan çıkarda rahat eder Sen neler yapıyorsun kuzu kekimi pişirdim ben yarın götürcem akşama kdr ordayım giremicem yarın :)

seviyodur dimi o da ya aramayınca sevgiden şüphe ettim artık ben bu zamana kadar hep altan aldım zatenn off sağol bu arada kuzucum ya desteğiniz içinnn :)

Allah razı olsunn kuzummm :) aynen valla karşılıklı kim demiş duygusuz diye erkan bey barışırsa sana dua etsin vallaaa :)
Bnmki askere gitti aglamadm die sasryrlr kuzum yengm falan napm ama icmde duygusalm ben ahaha:) ALLAH senden de razi olsun kuzum insallah barisirsnz bebegim yaa yatmadn dua edimde yarina hayirli olsun da barisrsnz insallah kuzum:)

Kuzucum benimmm ne demek yaa Bak sen yarın ara.. Ama öyle beni aramadında nedendide nasıl yaptında fln diye konuşma.. Yapıcı bi şekilde konuş bitanem.. nasılsın seni merak ettim fln diye gir konuya ne biliyim işte alttan ala ala konuş bi güzel.. İnşallah güzel haberlerini getir bize tamam mı

Anladım kuzum inş kantine gazinoya flan çıkarda rahat eder Sen neler yapıyorsun kuzu kekimi pişirdim ben yarın götürcem akşama kdr ordayım giremicem yarın :)
Kime goturecn kuzum keki:) kuzu acemide kantone verdiler geri cikti dengesz benimki braz ya ins rahat yerdirde kuzum gazinoya ckar insallah.d bende napm kuzum calsyrm hastanede deli personellerle.ugrasyrm:)

Kime goturecn kuzum keki:) kuzu acemide kantone verdiler geri cikti dengesz benimki braz ya ins rahat yerdirde kuzum gazinoya ckar insallah.d bende napm kuzum calsyrm hastanede deli personellerle.ugrasyrm:)
kayınvalideme kuzu yarın onlara gtcz babalar dışarda araba işleri var gezicekler bizde kayınvalidemle evde çay kahve akşam yemegine de ordayız bütün gün orda olucam

seviyodur dimi o da ya aramayınca sevgiden şüphe ettim artık ben bu zamana kadar hep altan aldım zatenn off sağol bu arada kuzucum ya desteğiniz içinnn :)
Bak sordugu soruya plumsuz dusnme kz seviyor tabi km 1sene ceker bir insani sevmeden:) bak bnmkde snrli olsn ne msj atr ne arar okuzz ikmz tartsrsak alttn almam bende o der bana bn snrlym ztn bde sen laf syleynxe tam dellnyorm bitti lafni cok kullanr bu snrlykn illa bn alttn alacam bende laf sylersem bttiye kadr gidyr valla o yzden birinden biri alttn almali kuzum. Erkekler bzm gbi sabredemz alttn alamaz bunlarn huyu nyle huylari batasicalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…