2014 Yarenleri! :)

seviyodur dimi o da ya aramayınca sevgiden şüphe ettim artık ben bu zamana kadar hep altan aldım zatenn off sağol bu arada kuzucum ya desteğiniz içinnn :)
Seviyodur tabiki bebeğim yaa.. Bak bizde sevdiceğimle nişanlanmadan önce bi dönem ayrılık yaşamıştık 1ay fln hiç konuşmadık..Sevmiyomuuduk ozmn biz? Seviyoduuuk 1ay snra barıştık ve şuan nişanlıyız kuzucumm

Ayy delisin tabi demelisin hosuna gider dememen yanlis bence kuzu de tabi kiz aa ne kadr ayp
Ayy evet ya Haklısın ama çok tuhafıma gidiyor hele yalnızken rahatca derim sanırım da ailemin yanında demeye çok çekiniyorum yaaaa

Ayy evet ya Haklısın ama çok tuhafıma gidiyor hele yalnızken rahatca derim sanırım da ailemin yanında demeye çok çekiniyorum yaaaa
Cekinme kuzum de cok dikkat ederler boyle seylere. Kz ben sevglyken onla bi kere kaza gecrdi gittm evlerne cagrdi oda normalde gtmem ceknrdm neyse kadina abla dedm braz zmn gecti teyze dedm ay ne komikti ya soz oldu anne demeye basladm hosuna gider kuzum tekkende de toplumdada de mutlaka teyzemi diyon yksa sen allah canini almasin

Ahahahahah kııııııız kayınvalidene abla mı demiştin ayy çok güldüm Komiksin sen yaaa

Ahahahahah kııııııız kayınvalidene abla mı demiştin ayy çok güldüm Komiksin sen yaaa
Hee kiz vallaha sevglydk ama o zaman bi salak ortak arkmz vardi tembhledi gtmedn sevmz twyze lafni die halbuki yk oyle bsey.d kadina ilk abla dedm teyze dedm allahtan nene demedm kaynbabayada abi demstm kz heycndn napaym heycnlydm kz anlamslrdi ztn hahaha.d

Zamanla alışıyosun bebeğim bende ilk çok zorlandım hatta annemin yanındayken çok çok zor çıkıyodu ama alıştım şimdi.. Nası alışırsan öyle gider kuzu bi an önce söylemelisin bence.. İlerde hiç söleyemezsn yoksa.. Çok zor gelir yani

Allah seni naapmasın kız kayınbabanada abi mi dedin.. Ay harbi sesli güldüm yaa Çok yaşa sen

hahahaa ay kuzum sende benden farklı değilmissin insan ne diceğini şaşırıyor ama kayınvaldmn ismi fadimeana gecen telefonda konusuyoz hızlı hızlı bişey anlatıyorum ama demi ya fadikteyze dedim Ya duymadı ya arada kaynadı gitti allahtan bişiler oldu yani

Haklısın kuzum babam bile aradklarında kayınpederin aradı kayınvaliden aradı dio ben hala teyze diomm

Hahahahaha ay koptum fadikteyze mi hahahahahah ay sesli gulyorm yemn ederm ayy .d.d

Haklısın kuzum babam bile aradklarında kayınpederin aradı kayınvaliden aradı dio ben hala teyze diomm
Ayyy kıyamam yaa kayınvaliden içten içe üzülüyodur ama bebeğim.. Bak ben onlar bana "kızım" dediklerinde okdr mutlu oluyorumki eminim bende onlara "anne-baba" dediğimde onlarda mutlu oluyolardır.. İlk söylemesi çok zor oluyo biliyorum ama bi kere çıktı mı rahatlıyo insan snra daha rahat söylüyo:) yarın kv'le yalnız kaldğnda anne diyebilirsin kuzu.. Hazır onlara gidicekmişsiniz bi anda annenin yanındaykn zor olur ama yalnızken fırsatı kaçırma söyleyiver gitsin:)

Hahahahaha ay koptum fadikteyze mi hahahahahah ay sesli gulyorm yemn ederm ayy .d.d
He gı valla yaa çok utandımmAgızımdan daha beterleri çıkmadan ben bu anneye alışayım yoksa kadıncagız diğerlerini anne desemde unıtmıcak zatenn

Gecende kayınvalidemi aradım çaldı çaldı kendiimi hazırladım nediceme patt telefon bi açıldı babamm aaaa napıosunnnnn dedimm Oda iyiym kızım sen napioosunnn dioo Rezillik dizboyu bende yaa

Ahahahahahaha bunada çok güldüm yaaa fadik teyze Ahahahahahahahahaha

Ahahahahahaha çok tatlısın yaaa Bence daha fzla rezil olmadan ane baba demelisin kesinlikleeeee

evet kuzum yarın denicem . Sözlümde bana demişti ailemin tek istediği birşey var oda enin ilgin onlara anne baba demen yeterli demişti ..Yarın inşallah başarıyla geçerim bu aşamayıda . Annem yok kuzum 6 yıl önce vefat etti anne demek daha bi alamlı o yuzden bnm için

Hahahahaha alemsn kz sen bndede olmstu bnm ki annesne aycos der annesnin adi tuhaf aycin i dgl ha i haha nyse evne gttgmde dha bnm ki askere gtmemsti kapda karsldi can beni aykkabmi soyyrdm meger o esnada gelms annesi orsan dedm aycos yokmu bi karsmda gordm nasl kivrdm can sna kackere dcm anneme aycos deme die ordan guldu kaynvalidem napim byle kiviriverdm

Özür dilerim bebğim yaa bilmiyodum kırmadım inş seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…