2014 Yarenleri! :)

Kıbrısta güzelim 127 şafagımız :) sizinki

128 kuzum bizimde enemmm aynı devreler demek tatlım :) seninki sana yakın sayılır he :) benm askerim Kütahya'da canım :)

İnşallah canım beklemedeyim bakalım.
Sonuçta askerde ama ne bileyim alınca bir fırsatını bulamadı mı

Seninki karacı mı tatlım :) yarın çarşıya çıkar kuzu arar seni

Allah rahmet eylesin kuzum

ALLAH rahmet eglesn kuzum

Evet kuzum mesafemiz kısa ama ulaşım zor malesef Kısa dönemmi kuzu sizinde

Erdi hala kirgin.. Dalmisti biraz, Uyu uyaninca konusuruz dedim tamam dedi.. yani konusmaya musaitiz ama uyuyo.. ben kendi yaptigima mi yanayim, onu uzdugume mi yanayim, evci izninin onsuz gectigine mi yanayim.

Nooldu ki kuşuuum

erdiyi küstürdüm dun aksam yatti erkenden telefon alalim falan diye konustuk ben dedim ben burda uygun getireyim falan fiyati da uygun gercekten.. iyi dedi yazın geldiginde getirirsin hem işe başlamış olurum ozaman rahat oderim dedi dedim ben getireyim subatta, yazın oderiz.. nasil yani sen simdi alcan ben sana yazin mi odicem olmaz diye sert cikti cok kiziyo oyle seylere bile bile kirdim onu ya

Kızlar Bu resmimiz çok eskidir bizim daha öğrenciyken ...2 sene öncesi...

Şimdi Okdar anlamlı geliyorki bu resmimiz bana ...Geçen günler , Yeni doğan güneş,şafak...Ve yeni bir gün..Geçen zamana sevinilmesi...

Ve gelecek güzel günler..
2gündür bu resme bakıp duruyorum ozaman çok derin bi anlamı yoktu ama şimdi sani herşeyi bu anlatıyor..

Buyuk bsey degl ki tatlm gonlunu alirsin bi sekilde sıkma canini sen

Canım merhaba
Onu kırdım diye düşünme bence sonuçta iyiliğini istiyorsun ve kendi rahatınız için böyle bir yöntem bulmuşşun . Oda büyütmez inşallah daha fazla bu zamanda kırgınlık yapmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…