Kıbrısta güzelim 127 şafagımız :) sizinki
İnşallah canım beklemedeyim bakalım.
Sonuçta askerde ama ne bileyim alınca bir fırsatını bulamadı mı
evet kuzum yarın denicem . Sözlümde bana demişti ailemin tek istediği birşey var oda enin ilgin onlara anne baba demen yeterli demişti ..Yarın inşallah başarıyla geçerim bu aşamayıda . Annem yok kuzum 6 yıl önce vefat etti anne demek daha bi alamlı o yuzden bnm için
ALLAH rahmet eglesn kuzumevet kuzum yarın denicem . Sözlümde bana demişti ailemin tek istediği birşey var oda enin ilgin onlara anne baba demen yeterli demişti ..Yarın inşallah başarıyla geçerim bu aşamayıda . Annem yok kuzum 6 yıl önce vefat etti anne demek daha bi alamlı o yuzden bnm için
Ev makinem benim hoşgeldin128 kuzum bizimdeenemmm aynı devreler demek tatlım :) seninki sana yakın sayılır he :) benm askerim Kütahya'da canım :)
Seninki karacı mı tatlım :) yarın çarşıya çıkar kuzu arar seni
Allah rahmet eylesin kuzum
Evet kuzum mesafemiz kısa ama ulaşım zor malesef128 kuzum bizimdeenemmm aynı devreler demek tatlım :) seninki sana yakın sayılır he :) benm askerim Kütahya'da canım :)
Seninki karacı mı tatlım :) yarın çarşıya çıkar kuzu arar seni
Allah rahmet eylesin kuzum
Yok kuzum hayat işte alışıyor insan herseyeÖzür dilerim bebğim yaa bilmiyodumkırmadım inş seni
Amin kuzucum çok sağolALLAH rahmet eglesn kuzum
Ne demek kuzum. Yarn de ama anne die kuzu oda cok mutlu olurAmin kuzucum çok sağol
Mekanı cennet olsun inşallah bebeğim ya..Yok kuzum hayat işte alışıyor insan herseye
Tamam kuzucumm :)Ne demek kuzum. Yarn de ama anne die kuzu oda cok mutlu olur
Nooldu ki kuşuuumErdi hala kirgin.. Dalmisti biraz, Uyu uyaninca konusuruz dedim tamam dedi.. yani konusmaya musaitiz ama uyuyo.. ben kendi yaptigima mi yanayim, onu uzdugume mi yanayim, evci izninin onsuz gectigine mi yanayim.
Ev makinem benim hoşgeldinNaber tatlıııım?
Evet kuzum mesafemiz kısa ama ulaşım zor malesefKısa dönemmi kuzu sizinde
Noldu tatlm nye dargn sna.sErdi hala kirgin.. Dalmisti biraz, Uyu uyaninca konusuruz dedim tamam dedi.. yani konusmaya musaitiz ama uyuyo.. ben kendi yaptigima mi yanayim, onu uzdugume mi yanayim, evci izninin onsuz gectigine mi yanayim.
Nooldu ki kuşuuum
AhahahaDenizim lilililimmmiyiyim balım sen nasılsın :)
Gemi ile geçiş falan sizin oradan mı oluyor? Yok kuzu uzun dönem
yazdim canim bak yukariNoldu tatlm nye dargn sna.s
Buyuk bsey degl ki tatlm gonlunu alirsin bi sekilde sıkma canini senerdiyi küstürdüm dun aksam yatti erkendentelefon alalim falan diye konustuk ben dedim ben burda uygun getireyim falan fiyati da uygun gercekten.. iyi dedi yazın geldiginde getirirsin hem işe başlamış olurum ozaman rahat oderim dedi dedim ben getireyim subatta, yazın oderiz.. nasil yani sen simdi alcan ben sana yazin mi odicem olmaz diye sert cikti cok kiziyo oyle seylere bile bile kirdim onu ya
Canım merhabaerdiyi küstürdüm dun aksam yatti erkendentelefon alalim falan diye konustuk ben dedim ben burda uygun getireyim falan fiyati da uygun gercekten.. iyi dedi yazın geldiginde getirirsin hem işe başlamış olurum ozaman rahat oderim dedi dedim ben getireyim subatta, yazın oderiz.. nasil yani sen simdi alcan ben sana yazin mi odicem olmaz diye sert cikti cok kiziyo oyle seylere bile bile kirdim onu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?