2014 Yarenleri! :)

Kuzucum benim yaa sıkma canını lütfen olan olmuş.. Bundan snrasına bakalım gönlünü nasıl alabiliriz onu düşünelim.. Yarın sakinleşir bebeğim bak ozmn güzel güzel konuşup aranızı düzeltirsiniz allahın izniyle

ALLAH mutlulugunuzu daim etsn kuzum yaa cok hoa kareler :)

Maşallah tatlım çoook anlamlı ve çok güzelll.. Bir ömüür hep byle sevin birbirinizi, yüzünüz hep gülsün, allah gönlünüze göre versin herşeyi inşallah

Buyuk bsey degl ki tatlm gonlunu alirsin bi sekilde sıkma canini sen
oyle kuzum ne zaman duzelir bilmiyorum cok hassas o konularda :/ hayirlisi artik
selam canim hosgeldin aramiza memnun oldum.. oyle canim da iste konu para olunca lafini bile ettirmez daha bugune kadar elimi cebime bile attirmadi ki calismadigi halde.. insallah canim cok saol..

senle şöyle normal bi zamanimda tanisiriz insallah bugun bana bakma sen canim
deniyorum tatlim.. ozur diledim kusura bakma dusunemedim dedim ama bisey yok desede var biliyorum 1 2 gun devam edecek boyle yapcak bisey yok kuzum.. beklicem artik

Eklentiler

• image.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 60
Kuzum bak demste krlmdm die hem evt kotu bsey demednki sen duzelr arnz kuum skma canini

SAbır kuzum sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…