- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Kuzucum benim yaa sıkma canını lütfen olan olmuş.. Bundan snrasına bakalım gönlünü nasıl alabiliriz onu düşünelim.. Yarın sakinleşir bebeğim bak ozmn güzel güzel konuşup aranızı düzeltirsiniz allahın izniyleerdiyi küstürdüm dun aksam yatti erkendentelefon alalim falan diye konustuk ben dedim ben burda uygun getireyim falan fiyati da uygun gercekten.. iyi dedi yazın geldiginde getirirsin hem işe başlamış olurum ozaman rahat oderim dedi dedim ben getireyim subatta, yazın oderiz.. nasil yani sen simdi alcan ben sana yazin mi odicem olmaz diye sert cikti cok kiziyo oyle seylere bile bile kirdim onu ya
ALLAH mutlulugunuzu daim etsn kuzum yaa cok hoa kareler :)Kızlar Bu resmimiz çok eskidir bizim daha öğrenciyken ...2 sene öncesi...
Şimdi Okdar anlamlı geliyorki bu resmimiz bana ...Geçen günler , Yeni doğan güneş,şafak...Ve yeni bir gün..Geçen zamana sevinilmesi...
Ve gelecek güzel günler..
2gündür bu resme bakıp duruyorum ozaman çok derin bi anlamı yoktu ama şimdi sani herşeyi bu anlatıyor..
Eki Görüntüle 1334325
Amin kuzum hepimiz mutlu olalımALLAH mutlulugunuzu daim etsn kuzum yaa cok hoa kareler :)
Ay AMIN kuzum yaaa INSALLAH yas kac senin tatlmAmin kuzum hepimiz mutlu olalım
zaman okdr hılı geçiyorki umarım bundan sonraki butun zamanlarımız mutllukla dolu olur
Kızlar Bu resmimiz çok eskidir bizim daha öğrenciyken ...2 sene öncesi...
Şimdi Okdar anlamlı geliyorki bu resmimiz bana ...Geçen günler , Yeni doğan güneş,şafak...Ve yeni bir gün..Geçen zamana sevinilmesi...
Ve gelecek güzel günler..
2gündür bu resme bakıp duruyorum ozaman çok derin bi anlamı yoktu ama şimdi sani herşeyi bu anlatıyor..
Eki Görüntüle 1334325
oyle kuzum ne zaman duzelir bilmiyorum cok hassas o konularda :/ hayirlisi artikBuyuk bsey degl ki tatlm gonlunu alirsin bi sekilde sıkma canini sen
selam canim hosgeldin aramiza memnun oldum.. oyle canim da iste konu para olunca lafini bile ettirmez daha bugune kadar elimi cebime bile attirmadi ki calismadigi halde.. insallah canim cok saol..Canım merhaba
Onu kırdım diye düşünme bence sonuçta iyiliğini istiyorsun ve kendi rahatınız için böyle bir yöntem bulmuşşun . Oda büyütmez inşallah daha fazla bu zamanda kırgınlık yapmasın
deniyorum tatlim.. ozur diledim kusura bakma dusunemedim dedim ama bisey yok desede var biliyorum 1 2 gun devam edecek boyle yapcak bisey yok kuzum.. beklicem artikKuzucum benim yaa sıkma canını lütfen olan olmuş.. Bundan snrasına bakalım gönlünü nasıl alabiliriz onu düşünelim.. Yarın sakinleşir bebeğim bak ozmn güzel güzel konuşup aranızı düzeltirsiniz allahın izniyle
Kuzum bak demste krlmdm die hem evt kotu bsey demednki sen duzelr arnz kuum skma caninioyle kuzum ne zaman duzelir bilmiyorum cok hassas o konularda :/ hayirlisi artik
selam canim hosgeldin aramiza memnun oldum.. oyle canim da iste konu para olunca lafini bile ettirmez daha bugune kadar elimi cebime bile attirmadi ki calismadigi halde.. insallah canim cok saol..
senle şöyle normal bi zamanimda tanisiriz insallah bugun bana bakma sen canim
deniyorum tatlim.. ozur diledim kusura bakma dusunemedim dedim ama bisey yok desede var biliyorum 1 2 gun devam edecek boyle yapcak bisey yok kuzum.. beklicem artik
kızz sen ne kdr tatlısınnnnBende paylasim dedim evci izne geldiginde cekilmistik:)
Ay AMIN kuzum yaaa INSALLAH yas kac senin tatlm
Maşallah tatlım çoook anlamlı ve çok güzelll.. Bir ömüür hep byle sevin birbirinizi, yüzünüz hep gülsün, allah gönlünüze göre versin herşeyi inşallah
Sagol kuzum yaa o senin tatliligin kuzucum:)kızz sen ne kdr tatlısınnnn
93 luyum bende kuzum :)89 luyum yavri sen
aminn kuzum hepimiz mutlu olalımmm inşallahh
ben size totomu gösterdim ama idare edinSagol kuzum yaa o senin tatliligin kuzucum:)
Bende paylasim dedim evci izne geldiginde cekilmistik:)
Hehe saclarn cok guzel massallah kz bnde cok uz saci seviyorm. Bi ara yuzunu gosterrsn kuzumben size totomu gösterdim ama idare edin
Sagil kuzim onun gozleride yesil bak paylasm bi fotoda da gozlerni kapams burda okuz.dMaşşalah kıııız.. Gözlerin yakıyoooo kuzuuuu nazar değmesinnnnn tü tü tüü
çok sağol kuzum bnde uzun saça bayılırım şimdi sarı kullanıyorum :)Hehe saclarn cok guzel massallah kz bnde cok uz saci seviyorm. Bi ara yuzunu gosterrsn kuzum
SAbır kuzum sabıroyle kuzum ne zaman duzelir bilmiyorum cok hassas o konularda :/ hayirlisi artik
selam canim hosgeldin aramiza memnun oldum.. oyle canim da iste konu para olunca lafini bile ettirmez daha bugune kadar elimi cebime bile attirmadi ki calismadigi halde.. insallah canim cok saol..
senle şöyle normal bi zamanimda tanisiriz insallah bugun bana bakma sen canim
deniyorum tatlim.. ozur diledim kusura bakma dusunemedim dedim ama bisey yok desede var biliyorum 1 2 gun devam edecek boyle yapcak bisey yok kuzum.. beklicem artik
Kz straplez seklnde bol kinalk gbi gymstm ha burda cplak gbi ckms tam boydan cekmediler .ddenizlililili burda net kuzum onun gozleride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?